PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=849990}

Miłość i anarchia

Kärlek & Anarki
2020 -
7,0 5,4 tys. ocen
7,0 10 1 5440
Miłość i anarchia
powrót do forum serialu Miłość i anarchia

Szwedzki serial zdecydowanie daje radę! Reżyserka świetnie wyważyła elementy komediowe i dramatyczne, a dzięki temu ani jest głupkowato, ani strasznie przytłaczająco. Chociaż muszę przyznać, że pod koniec siedziałam jak na szpilkach, żeby się dowiedzieć, w jaki sposób Sofie poradzi sobie z trudnościami.

Duży plus za dobór aktorów, szczególne brawa dla Idy Engvoll (Sofie), która świetnie gra mimiką i genialnie przechodzi od stanów „depresyjnych” do entuzjazmu. Bardzo podobało mi się to, że te ważne kwestie (niezależnie czy chodziło o umowę o pracę, czy tradycyjne poglądy męża Sofie, czy nawet problemy z ojcem, które momentami były groteskowe) nie zostały tutaj wepchnięte na siłę, a faktycznie wynikają z wydarzeń.

Solidny serial, lekkostrawny, a jednak zostaje w głowie na dłużej.

Więcej opowiadam tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=DbTa0uEOIvM

użytkownik usunięty
Alexandraaa

Zamiast na YT idź do TVNu, bo mówisz jak oni ;)

ocenił(a) serial na 7

Zamiast na FW idź na Marsz Niepodległości, bo mówisz jak oni ;)

użytkownik usunięty
Woooo

Czyli jak?

Chili jak ?

użytkownik usunięty
Pabi_Pabi

Serio tego nie słyszycie? Autorka ma sposób mówienia jak dziennikarki terenowe z TVNu. Nie wiem czy to jest naturalne, czy wyuczone. Mój komentarz był komplementem.

ocenił(a) serial na 9

Serio to słyszę, ale mnie to akurat odrzuca i na kanał raczej nie wrócę. Co nie zmienia faktu, że treściowo jest to porządna recenzja. Naturalne to to nie jest, ale modulacja głosu nie jest jakoś skomplikowana hokr