Promuje takie cechy jak złośliwość, dokuczanie tym, którzy nam nie pasują, nie liczenie się z innymi, robienie głupich dowcipów. Nie polecam, chociaż maluchy bawi. Ale to jest uczenie śmiania się z cudzych upadków.
Widzę, że jesteś jedyną osobą, która dodawała tu komentarz. I że ostatnie Twoje logowanie było we wrześniu 2010, to pewnie już mi nie odpiszesz, ale spróbuję. Miś Kudłatek (i różne inne bajki, tylko teraz nie pamiętam dokładnie jakie) leciał w latach 90. na jednej stacji tv, gdzie były same bajki. Próbuję sobie przypomnieć jak się ta stacja nazywała, i za cholerę nie mogę.
Odpowiedzieć mogę, niestety niewiele pomogę ;)
Nie kojarzę stacji z bajkami, na pewno jakieś były ale w tym czasie nie oglądałam bajek. Natomiast Misia Kudłatka znam z płyty ze składanką bajek dla dzieci (Bolek i Lolek, Reksio, Pampalini i parę innych, w tym ten kiepski niestety Kudłatek).
Wg opowieści mojej mamy, jako szkrab potrafiłam tę bajkę oglądać bez przerwy i to chyba nawet tylko jeden odcinek (!), więc kojarzy mi się z lekka pozytywnie ;) Sam misio jest uroczy :D
Jak można tak nisko ocenić Misia Kudłatka? Właśnie dobrze, że ma on swoje wady i nie jest taki grzeczny jak ten Uszatek, jest bardziej prawdziwy.