PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=347104}

Miś Push-Upek

2005 - 2008
4,8 3,8 tys. ocen
4,8 10 1 3806
Miś Push-Upek
powrót do forum serialu Miś Push-Upek

Miś Push-Upek

użytkownik usunięty

Głupia i idiotyczna bajka serwowana dzieciom. Moja ocena: 1/10.

ocenił(a) serial na 6

Po pierwsze to nie jest stereotypowo dla dzieci tylko dla dorosłych i nastolatków w latach 16-18.
Po drugie nie musi być ambitna ani mądra.

użytkownik usunięty
Marik1234

WUAŚNIE - TO JEST BAJKA DLA DOROSŁYCH!!!

ocenił(a) serial na 4

nie wiem czy wiesz ale na tym polega właśnie Git Produkcja. Wszystkie ich bajki polegają na idiotyzmie ale obracają to w zabawny sposób. Zaiste jest to, JAK WE WSZYSTKICH PRZYPADKACH, że nie każdemu musi się to podobać.

ocenił(a) serial na 7

"Głupia i idiotyczna bajka serwowana dzieciom." - zgadzam sie całkowicie, z tym że u mnie 7/10, bo to co napisałes to cały urok tej bajki, debilizm w czystej postaci :D, od czasu do czasu trzeba wylaczyc mózg

Widze ze kolega sie orientuje w temacie "dla dzieci"

SensationTMF

Czyli Ty nigdy nie będziesz mieć syna, czy córki bo to od razu kojarzy Ci się z pedofilią? Oo Wtf man..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
SensationTMF

Wyśmiewasz kogoś, że orientuje się w temacie dzieci, więc albo kpisz z kogoś, że za bardzo lubi dzieci, albo sam jest dzieckiem. Zdążyłem się już przyzwyczaić do tej mody na hate. gtfo

LukeInside

Moze zle to napisałem, ale chodziło mi o to, że to nie jest bajka dla dzieci, bo ktoś błędnie zrozumiał, ze to jest kierowane do najmłodszych

ocenił(a) serial na 1

To nie jest dla dzieci. Co nie zmienia faktu, że produkcja to kompletne dno. No, ale są ludzie, których to bawi.