PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80169
7,6 21 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

ludzie!!!! już nie wiem - ceznurowac/olewać/wywalać/kłócić się/opierd*lać........NIE WIEM!!!!!!! jak w ogóle ktoś może to porównywac?? niech ci zasmarkani WM zawierają 1% tak inteligentnego, aluzyjnego, abstrakcyjnego a dobrego, humoru do którego trzeba:
1 - dorosnąć
2 - znać się choć trochę na bieżących wydarzeniach
3- orienitować się w historii, polityce i ogólnie...mieć jakąś tam tzw. wiedze ogólną
4- bawić się czymś innym niż bluzgami, smarkaniem i piszczeniem Czesia-kretyna

i jeszcze wiele wiele WIEEEEELEEE innych różnic o jakich bliżej ksiązce niż postowi

wszelkim pomylonym widzącym analogie South Parku i WM powiem jedno - "screw you guys...I'm going home"

bokser_Ken_Wywietrznik

Zgadzam się w 100% ! ! !
.

bokser_Ken_Wywietrznik

South Park jest rewelacyjny. Ktoś ma niezłą głowę żeby wymyślać to wszystko. Jest rewelacyjny w polskiej i amerykańskiej wersji. Uwielbiam Cartmana jak przedrzeźnia wszystkich, nauczyciela z tym jego "głosikiem" a wogóle wszystkie te postacie uwielbiam. Szkoda tylko że u nas w telewizji powtarzają w kółko jedno i to samo. Ale jak jestem za granicą zawsze oglądam nowe odcinki. U mnie w domu wszyscy to lubią oglądać, zasiadamy i zrywamy boki.

bokser_Ken_Wywietrznik

Prawda.

za krótki
za krótki
za krótki
za krótki

bokser_Ken_Wywietrznik

Dokładnie. WM są żenujący. Zdarzyło mi się ostatnio kilka razy obejrzeć dłuższy kawałek tego 'serialu' w oczekiwaniu na coś innego i już od samej tej burej tandetnej grafiki krwawią oczy, nie wspominając już o fabule i całej reszcie. Mówienie, że WM to polski SP to świętokradztwo. :)

Aurien

WM są beznadziejni ,oglądaja to tylko nieopierzone małolaty ,nie znających jeszcze SP

bokser_Ken_Wywietrznik

Dobrze prawi, polać mu!!
P.S. - Nawet mój amerykański wykładowca często odnosi się do różnych odcinków SP :))

Co do WM - nie ma po co się wysilać i cokolwiek pisać, SP to zupełnie inna liga.