PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80290
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

21x08 i Kaczyński

ocenił(a) serial na 9

Haha mamy scene gdzie Garrison ew gada z kimś ważnym z polski kto chce jego pieniędzy i nazywa go "polish midget" ( polskim karzełkiem ) - po prostu jestem wniebowzięty że kaczorowi pojechali nawet w tym drobnym jednym zdaniu :D a jakie są wasze odczucia ??

hyrkan

Twierdzisz :D

Udowadniasz to cały czas swoimi atakami na moją osobę. Choć za chwile znowu mnie zaczniesz obrażać pisząc, że jestem żałosny i głupi.

Bilet95

Oj oj, nie muszę przypominać. :)

hyrkan

Dobrze, że potwierdzasz, że mnie atakujesz.

Bilet95

Nie, zauważam tylko, że pewne rzeczy już pamiętasz, a ja nie muszę ich przypominać. Idziemy do przodu.

hyrkan

Tak, pamiętam jak mnie obrażałeś. Dobrze, że się do tego przyznajesz.

Bilet95

Pardon, ale gdzie tu jest jakaś obraza? To FAJNIE, że masz coraz lepszą pamięć. Ja ci kibicuję!

hyrkan

No przecież pisałeś, że nie trzeba przypominać.

Bilet95

Właśnie, mnie cieszą twoje postępy. To nie jest zupełnie obraźliwe. To jest wsparcie!

hyrkan

Nazywanie mnie idiotą jest wsparciem.
No typowa nowomowa lewicy.

Bilet95

Nic podobnego! Wsparciem jest kibicowanie twojej pamięci!

hyrkan

Nic podobnego?
Czyli jak wtedy mnie wyzywałeś to były ataki personalne.

Bilet95

Absolutnie nie. Nie napisałbym ci żadnego określenia, które by nie było przesadnym wychwalaniem twoich zalet. Na przykład "owieczka". To wskazuje na chwalenie twojej pocieszności w intelektualnych niedostatkach.

hyrkan

Nie "owieczka? to typowy przykład infantylizacji.
Nie mogłeś się powstrzymać i wyzwać "intelektualnych niedostatkach." bo dla ciebie obrażanie jest jak oddychanie.
Jak to powiedział ktoś mądry, nie ważne jak się obraża, to zawsze jest poniżej poziomu. Czyli tam gdzie jesteś ty.

Bilet95

Nic podobnego. Nie nazwałbym owieczką nikogo, by wydał się bardziej infantylny niż jest. Przeciwnie. Co najwyżej do bardzo infantylnej, prostackiej i może nawet opóźnionej osoby bym napisał "owieczko", żeby było tak sympatycznie, z żarcikami, to bardzo sympatyczne zwierzaki są. Możesz czuć się dumny.

hyrkan

I kolejne kłamstwa. Jakoś musisz bronić swych obelg.
Oczywiście zapomniałeś, że stwierdziłeś, że "intelektualny niedostatek" na mój temat.
A no tak... tacy jak ty nie odróżniają obelg od zwykłych rozmów.

Bilet95

Pardon, nie każdy jest Einsteinem. Miewam rozmówców na poziomie 4 klasy podstawówki i miewam takich na poziomie drugiej. A skoro nie masz 9 lat, to sam rozumiesz.

hyrkan

A więc uważasz się za Einsteina.
Nie dziwie się, masz bardzo wysoką samoocene jak na osobę żyjącą w piwnicy za social.

Bilet95

To nie rozumiesz też "a więc"? Spotkałem kiedyś owcę i ona również nie rozumiała "a więc". :)

hyrkan

Spotkałeś owce i z nią rozmawiałeś?
Nie wiem czy to już schizofrenia czy potraktowałeś ją na równi intelektualnej ze sobą...

Bilet95

:) Żadne z dwojga. Stosujesz fałszywe dychotomie. :)

https://pl.qaz.wiki/wiki/False_dilemma

hyrkan

Przecież napisałeś, że spotkałeś się z owcą o ta nie rozumiała "a więc", czyli z nią rozmawiałeś.
Chyba, że znowu skłamałeś i sobie tą rozmowę wymyśliłeś.
Typowe dla notorycznego kłamcy.

Bilet95

Nie zrozumiałeś, gdzie jest fałszywa dychotomia? A może w ogóle nie przeczytałeś tekstu? :D

hyrkan

Rozumiesz co mówią owce?
Przecież to zwykła schizofrenia.

Bilet95

Nic nie mówią :) To ich poważna zaleta nad userami FW, którzy odzywają się tylko żeby skłamać. :) Ale spoko, gena nie wydłubiesz.

hyrkan

To skąd wiesz, że coś rozumie czy nie rozumie?

Bilet95

Po owocach ich poznacie ;)

hyrkan

Czyli namówiłeś owce by coś zrobiła?

Bilet95

Ciągle mi się to zdarza. Popatrz: pisz mi dalej, co rzekomo twierdzę, choć w cale nie. :D

hyrkan

O i znowu obelga.

Bilet95

:) Pisz mi jeszcze, co niby twierdzę. Ale takie rzeczy totalnie oderwane od rzeczywistości. No, dajesz. ;)

hyrkan

"bardzo infantylnej, prostackiej i może nawet opóźnionej osoby bym napisał "owieczko""
Przyznałeś się, że stosujesz obelgi.

Bilet95

Nic z tych rzeczy. Nie ma tu obelgi. Niektóre osoby po prostu są zaburzone albo bardzo wolno myślą. Powinny mieć w życiu możliwość realizowania się i pracowania na odpowiednim stanowisku.

hyrkan

Przecież już stwierdziliśmy, że dal ciebie nic nie jest obelgą. Nie ważne co byś napisał, uznałbyś to za rozmowę. No ale czego wymagać po osobie która słyszała takie rzeczy na co dzień.

Bilet95

Ty chyba jesteś chrześcijaninem, tak po języku wnioskuję.

hyrkan

O, i kolejne kłamstwo. Znowu.

Bilet95

To opowiedz, jak to z twoją prawicową religią jest.

hyrkan

O, i zmiana zdania! Jesteś taki przewidywalny! Niczym wyborcy Biedronia którzy zapominają co obiecywał.

Bilet95

Zadałem proste pytanie. Wiesz, jak to jest z tą twoją prawicową religią, czy nawet w tej kwestii jesteś zagubiony jak dziecko we mgle? :)

hyrkan

Kiedy ja zadanie pytanie to unikasz. Mimo, że są takie proste. Oj tendencyjnie bardzo.

Bilet95

Mógłbyś spróbować okłamać mnie po polsku?
"Kiedy ja zadanie pytanie". :P

hyrkan

I jak zawsze zmiana tematu. Normalne u ciebie.

Bilet95

Przecież gdy bełkoczesz, to musiałbym zgadywać, co masz na myśli. Staraj się pisać po polsku. Na razie dziwnie często robisz te "celowe" językowe błędy. :D Może pisz przez pewien czas celowo poprawnie?

hyrkan

Jak musisz zgadywać bo nie rozumiesz, to twój problem.

Bilet95

Nie bardzo mój. To ty nie umiesz napisać poprawnie. :)

hyrkan

Nie. To ty nie umiesz myśleć. Nawet najprostszych słów nie rozumiesz.

Bilet95

:D Nie chodzi o słowa. Pisałeś "Kiedy ja zadanie pytanie", tak mówicie w rodzinie? :)

hyrkan

"Nie chodzi o słowa"
A on tak, chodzi o twoje "uczucia" jak ty coś odczujesz, to tak jest.

Bilet95

To jest zdanie. :) Zdanie! Słowa też mylisz, ale tu akurat mówimy o tym, że nie potrafisz zdań tworzyć.

hyrkan

To takie typowe dla ciebie. Zmiana tematu gdy pytania są niewygodne.

Bilet95

:D Zacytuję te niewygodne pytania:
'"Nie chodzi o słowa"
A on tak, chodzi o twoje "uczucia" jak ty coś odczujesz, to tak jest.'

Nawet nie czytasz postów, na które odpowiadasz. :D