PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80467
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Witam. Po prostu niech każdy kto tu zajrzy, napisze swój JEDEN ulubiony odcinek z całego South Park'u. Można też napisać dlaczego ten a nie inny. Ja bardzo lubię odcinek z Hipisami, ponieważ przedstawieni oni są tak komediowo, tak humorystycznie, że po prostu nie mozna tego nie lubic :)

Bobey

Na dzień dzisiejszy- Dancing With Smurfes. Odpowiednia dynamika nie pozwala na chwilę znudzenia, solidna dawka absurdu kopie po głowie, parę wymyślnych bluzgów powoduje uśmiech no i piękna puenta.

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Make Love, Not Warcraft, Tsst - sezon 10

ocenił(a) serial na 8
Bobey

Jest tyle zajebistych odcinków, że nie potrafię wybrać, więć napiszę wszystkie, które oglądałem po kilka razy.
- Jak Cartman zrobił wszystkich w balona, udając, że jego ręka to Jennifer Lopez.
- O zwierzątkach z lasu, które okazały się czcicielami szatana.
- Cartman jako Robert Lee.
- O przybyszach z przyszłości - They took our jobs!:D
- Jak Cartman załatwił Scotta Tenormana
- Odcinek o metroseksualizmie - zwłaszcza to gejowskie Tyyymmmmmyy, od którego dostałem kolki ze śmiechu.
- Jak szef poznał piękna laskę, która okazała się być sukkubem, a Cartman nosił takie śmieszne bryle.
- Butters udający chłopca z moszną na brodzie.
- Odcinek o tym, jak dziewczyny chciały zostać dziwkami, a Pan niewolnik wsadził sobie w dupę Parris Hilton - masakra, jak ja z tego taiłem, zwłaszcza, jak się pojawiła ta żabka, która kiedyś wyprowadzała myszkę z jelit.
- Jak ksiądz chciał naprawić sytuację z molestowaniem w KK.
- Jak Timmy i Jimmy zostali członkami Cripsów.
- Paraolimpiada, w której Cartman udawał upośledzonego i rozmowa Timmyego z psychologiem o używaniu sterydów przez Jimmyego - te jego ciężkie westchnięcia i pantomima mnie tak rozwaliły, że się potem z tego śmiałem 3 dni jak tylko sobie przypomniałem i wszyscy się mnie dopytywali, czy się czegoś najarałem, że się bez powodu śmieję.
- Jak dzieciaki zaskarżyły rodziców o molestowanie i zostały same - zajebista parodia Children of the Corn.

Bodzepor

SEXUAL HARASSMENT PANDA :DDD Tego odcinka nic nie pobije :D Każda sekunda jest genialna :D

ocenił(a) serial na 8
funkyman

CASA BONITA!

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Wskazać jeden bardzo trudno, ale jeśli już, to chyba ten ze Złotym PSP, na którym Kenny miał obronić niebo przed piekłem, chyba 9 sezon. W nagrodę dostał złoty posąg Keanu Reaves'a :D
Ale ze świetnych to z pewnością ten z pierwszego sezonu o Walce Jezusa z szatanem na... ringu oraz sezon trzeci - odcinek o tym, jak Cartman dostał zapalenia okrężnicy i myślał, że to okres

Tilion

s11e08 Le petit Tourette, ale swietny jest tez "Gingers" i "Tsst"

ocenił(a) serial na 10
Bobey

The Passion of the Jew świetny odcinek ;)

ocenił(a) serial na 5
Bobey

south park definitywnie skonczyl sie na 8 serii

ocenił(a) serial na 10
kiepura

jak dla mnie na 6 odcinku 14 sezonu

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Insheeption jest bezkonkurencyjny :D

ocenił(a) serial na 8
Bobey

Good Times with weapons. Ten odcinek mnie zniszczył Zwłaszcza końcówka jak Cartman niby skorzystał ze swojej mocy "niewidzialności".
Tsst,
Cartmanland,
Odcinki z the Coon.
I ten z Russelem Crowem. Chciałabym mieć na telefonie dzwonek z "Fightin' around the world~!" xD
Jeszcze był dobry z Melem Gibsonem.

Bobey

Zapraszam do dyskusji na www.comedycentral.net.pl!

ocenił(a) serial na 10
AliG_filmaniak

Moje ulubione odcinki to:
- Big Gay Al's Big Gay Boat Ride
- Mecha Striesand
- Summer Sucks
- Proper Condom Use
- How to Eat With Your Butt
- The New Terrance and Phillip Movie Trailer
- Ginger Kids Medicinal Fried Chicken

BDZ64

Witajcie serdecznie, moi drodzy internauci.

Chciałbym zaprosić Was, na nieoficjalne forum 'Comedy Central', które przechodzi obecnie metamorfozę! Co nas może czekać, na NOWYM forum o CC? Zredukowana ekipa, autorski styl, porządni użytkownicy. To dla was mało? Będzie więcej!

Do wszystkiego, jako ekipa podchodzimy indywidualnie, dystansem oraz wielkimi nadziejami ,,Na lepsze jutro". Poziom graficzny, pisarski oraz programistyczny.

Dajemy wam możliwość odwiedzenia nas i życia w naszej społeczności internetowej - organizujemy konkursy rzeczowe, staramy się robić wszystko 'pod wasze oko'. Chcielibyśmy, abyście dali nam szansę na rozwinięcie się - interesujesz się filmami z Comedy Central? Musisz nas odwiedzić!

Adres forum : ComedyCentral.NET.PL

Bobey

http://www.youtube.com/watch?v=uFNrbj45H2I może mi ktoś napisać jaki to odcinek ?

ocenił(a) serial na 10
victory15

To wersja kinowa South Parku.

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Czytam Wasze wypowiedzi i nikt nie wymienił "Fat Butt and Pancake Head" z Jennifer Lopez... a raczej "Hennifer"... si si, taco burrito :D reszta też dobra, nie będę za Wami tytułów powtarzał :)

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Zdecydowanie najbardziej uwielbiam pierszy odc. 5tego sezonu. To gdy Cartman ogdrywa się na kolesiu za kradzież hajsu ;]

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Ja mam tysiące ulubionych odcinków ale jeśli miałbym wybrać to Gwiazdka Leśnych Zwierzątek i Imaginationland :)

ocenił(a) serial na 8
Bobey

Ten, w ktorym matka Cartmana zatrudnia tresera psow, by go poskromil.

ocenił(a) serial na 8
celebes

Rewelacyjny! ;)

Bobey

Odcinek, w którym chłopcy odstają sie do policji
Odcinek o gospodarce (względnie ekonomii) "Margaritaville"

Bobey

AWESOM-O i Scott Tenoramn must die to były pociski;) I pierwszy z anal probe też dobry:]

ocenił(a) serial na 10
Bobey

za dużo ich było..ale po chwili namysłu stwierdzam, że "Ladder to heaven"..jak dzieciaki budowały drabine do nieba by spotkać się z Kennym

Bobey

Odcinek pod tytułem ''Damien''.Syn Szatana =genialna postać.>D

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Dla mnie najlepszy odcinek to "Die Hippie, Die". Jeśli dobrze pamiętam, to jest to odcinek z 9 sezonu, coś niesamowitego :]