PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570397}

Mike i Molly

Mike and Molly
2010 - 2016
6,4 5,3 tys. ocen
6,4 10 1 5268
Mike i Molly
powrót do forum serialu Mike i Molly

odradzam, kolejny nudny sitcom, zarty niesmieszne i walkowane setny raz z kolei.

widlok

Po 2 odcinkach "Mike and Molly" faktycznie nie jest rewelacyjny, ale żeby zaraz odradzać, to za dużo powiedziane. Oczywiście szanuję Twoją ocenę, jednak np. mnie właśnie taki negatywny news o tym serialu (na Hatak.pl) zachęcił do obejrzenia pilota, który w mojej opinii okazał się całkiem niezły, zwłaszcza jak na pilot. Odcinek nr 2 też niczego sobie.

direct39

jesli ktos lubuje sie w sitcomach to ok.
powstalo ich juz tyle ze kazdy nastepny jest tylko kopia tych co powstaly wczesniej. nudne to strasznie...
wole obejrzec cos ciekawszego.

użytkownik usunięty
widlok

to co polecasz?

sitcom?

użytkownik usunięty
widlok

tak

arrested development
how i met your mother
friends
spaced
blackadder
fawlty towers
married with children

użytkownik usunięty
widlok

how i met your mother i arrested development nie polubilam... friends znam na pamiec :) a reszty nie znam, sprawdze sobie, dzieki.

użytkownik usunięty
widlok

aaa hotel zacisze, czarna zmije, swiet wedlug... znam tez dobrze

faktycznie himym jest średnie ale to jedyny nowy który się nadaje do ogladania. Jeżeli naprawdę podobały ci się te

widlok

stare sitcomy to napisze później więcej tytułów, może któregoś nie ogladalas.

użytkownik usunięty
widlok

Ogladalam prawie wszystkie brytyjskie - ten humor lubie najbardziej :D z USA to friends, the big bang theory, that's 70show, gary unmarried moje ulubione. Jak Ci przyjdzie co ciekawego do glowy do dawaj, chetnie cos smiesznego obejrze.

Anglicy mają specyficzny humor, też go bardzo lubię, blackadder najlepszy sitcom ever.:) więcej angielskich, które mogę polecić
the office
peep show
red dwarf
black books
spaced
only fools and horses
porridge
father ted.
Amerykanskich dobrych sitcomów jest niewiele ale jest kilka dobrych komedii
scrubs
psych
malcolm on the middle
mash
'dead like me
bored to death
Garth Marenghi's Darkplace
mam sentyment do 'chuck' i 'pushing daisies'ale niewiem czy sa warte polecenia :P

widlok

+
freeks and geeks
southpark etc czarny humor

użytkownik usunięty
widlok

uhuhu dzieki :)

np hf, mam nadzieję że jakiś Ci się spodoba.