Mój to ten w którym karol chciał zostać patologicznym degeneratem .Nie pamiętam niestety tytułu.Kurski podał w nim przepis na wspaniały drink.Ziarnko pieprzu i szklanka wódy.
Kurski w tym odcinku był genialny .Karol Pod koniec też .Ze wszystkich ten uwielbiam najbardziej .I z akcentem szczałeczka.
Wszystkie z Pilaszewską! :D
Te z żakową tez spoko bo to Krawczyk i Norek są głównymi postaciami i oni rządzą!
ta zamiana aktorek to straszny niewypał.Nie serialowa żona Krawczyka działa mi na nerwy .
dokładnie , kocham ten odcinek :) Jaki to był tytuł , "sprawa wielkiej wagi" ?:)
hmm..wszystkie genialne,a dałas serialowi 8/10..natychmiast prosze poprawic bo to na pewno jakas pomyłka z Twojej strony..;))) rozumiem ..chłopak ci przeszkadzał i reka Ci sie omsknęła..;)))
a wiesz,ze mam rzut kamieniem do Opola..przyjade i zmienie ta ocene na 10 jak nie bedziesz patrzec;)
ja uwielbiam wszystkie ale szczególnie te w których karol i tadek wymyślają piosenki albo jakieś teksty na reklamie
biegnie biegnie renifer goni go kaloryfeeeer..... xD
najlepszy był wg mnie "busisnes lunch" :D bardzo lubie każdy odcinek ale tylko na tym chyba płakałem ze śmiechu jak pierwszy raz oglądałem:D
walka płci i wodług mnie najlepszy "smak wolności"- karol i norek w pociągu zawsze mnie to smieszy:)
Ma dużo ulubionych odcinków, ale takie na podium to z pewnością Gwiazda Reklamy i nagrodzony brawami publiczności tekst Karola do Norka : '' Idz sobie pochrup po swojej norki '' ;D Bardzo dobre są jeszcze odcinki: mecz derbowy, rodzina patologiczna, ukryte kamery, smak wolności, kucharz przyszłości :)
Moim ulubionym to chyba "Tadzio Krawczyk i Karol Norek" fajne było jak się zamienili osobowościami zreszta genialnie to zagrali ;)
Bardzo podobał mi się też "Smak wolności" Zreszta wszystkie odcinki były świetne a zwłaszcza te z p.Pilaszewską.