Moim zdaniem jest najlepszym serialem komediowym w Polsce!! Jeszcze nigdy nie miałam
takiej sytuacje, że oglądając serial po raz setny za każdym razem śmieję się i płaczę ze
śmiechu !! Niesamowicie zabawny serial !! A role aktorów zagrane niesamowicie!!
Szczególne ukłony dla p. Barcisia i p. Żaka - role genialne !!
Zgadzam się całkowicie. Jest to jedyny serial, który nigdy się nie nudzi( oraz 13 posterunek). Pan Żak i Barciś za niektóre odcinki powinni dostać Oskary (szczególnie za odcinek, gdzie byli zamienieni osobowościami). Zawsze gdy mi humor nie dopisuję oglądam kilka odcinków i to zastępuje wszelką terapię. Wielki szacunek dla aktorów i cieszę się, że niektórych z nich można zobaczyć w Ranczo :).
` tak zgadzam się - 13 Posterunek jest równie niesamowity a rola zagrana przez Cezarego Pazurę nie do podrobienia . ! ;) To są moim zdaniem najlepsze polskie seriale jakie do tej pory ukazały się na ekranie ;) Ranczo - wyśmienity serial w którym grają niesamowici aktorzy wśród nich oczywiście p. Żak i p. Barciś - to się nazywa klasa sama w sobie !! ;D
Święte słowa BamMarto ;). Poziom dzisiejszych komedii produkowanych przez Polsat i TVN pozostawia wiele do życzenia...Jednak dzięki powtórkom oraz YouTube możemy się cieszyć starymi, dobrymi serialami codziennie.
Tak to prawda - nie ma dziś seriali, które mogłyby dorównać tym telewizyjnym hitom i myślę że dłuugo takich seriali nie będzie, być może nigdy . ! Nie wiem czy ktoś to zauważył ale najlepsze, najbardziej wartościowe seriale były własnie kręcone a potem emitowane pod koniec lat 90-tych m.in. właśnie Miodowe lata, 13 Posterunek ;) moim zdaniem te dzisiejsze seriale nie są niczego warte w porównaniem z tymi klasykami ;D cieszę się bardzo, że dają powtórki - mogliby jeszcze raz pokazać 13 Posterunek - chciałabym po raz kolejny zobaczyć wygłupy Cezarego Cezarego w roli głównej ;DD
tomi2020 pozdrawiam . ! ;)
Bo kiedyś stawiano na aktorstwo i przekaz. Dzisiaj liczy się komercja i pokazywanie sztuczności w graniu. Szkoda, że nie kręcą już Miodowych Lat - ale z drugiej strony to dobrze. Mamy 126 super odcinków( nie liczę tych nagrywanych w plenerze bo to zupełny niewypał) i Żak oraz Barciś wielokrotnie powtarzali w wywiadach, że nie chcą być zaszufladkowani jako tramwajarz i kanalarz. Poniekąd im się to udało, bo teraz kojarzymy ich jako Wójt/Ksiądz i Czerepach z Rancza :D.
Ciebie BamMarta również pozdrawiam ! :)
Masz rację odcinki Miodowych Lat kręcone w plenerze nie dorównują ani trochę temu co oglądaliśmy wcześniej ;) wcale się nie dziwię aktorom, że nie chcą być kojarzeni z jedną rolą, jednak dla mnie te właśnie role są najlepsze jakie widziałam z tymi aktorami - żaden inny serial nie dorównał geniuszowi zagranemu w tym serialu ;) role w Ranczu są oczywiście fenomenalne ale jak dla mnie nadal nie pokonane z tym co pokazali w Miodowych Latach ;D 126 odc które mogę oglądać w kółko ;DD masz rację w telewizji rządzi niestety teraz sztuczność i komercja - szkoda!! Kiedyś to było co oglądać - filmy fenomenalne, seriale jeszcze lepsze, a teraz?? Pozostały nam tylko powtórki niestety . !! ;D
NIECH POLSAT WPADNIE NA POMYSł WYDANIA MIODOWYCH LAT NA DVD I WSTAWI NA ALLEGRO ZAROBI I NIE TYLKO. :D ALE TYLKO MIODOWE LATA , NIE CAłKIEM MIODOWE LATA PZDR
` jestem za - Całkiem Nowe Lata Miodowe to kompletny niewypał ;D
ale myślę, że Polsat woli wydawać na DVD jakieś głupie seriale zamiast zając się tym klasykiem ;) wolą wydawać pieniądze na jakieś głupie serialiki jednego sezonu zamiast na Miodowe Lata - myślę, że dużo osób które uwielbiały ten serial (a było ich dużo, w tym ja) kupiło by z miłą chęcią DVD z serialem ;) no ale cóż pozostaję nam jedynie oglądać powtórki co najwyżej ;D również pozdrawiam ;) . !