Witam, ja po prostu uwielbiam ten serial. Mimo to, że nie oglądam go w TV, mam wszystkie odcinki na komputerze, więc w każdej wolnej chwili, to sobie jakiś tam odcineczek obejrzę pod wieczór. Miodowe lata jak dla mnie przebijają inne (według mnie) głupie seriale typu: Świat Według Kiepskich i 13 Posterunek. Serial Miodowe Lata przedstawia nam perypetie życiowe oraz ukazuje w dość humorystyczny sposób typowe problemy, z którymi zmaga się większość z nas. Z pewnością każdy człowiek szuka sposobów na zarobienie kasy, choć wielokrotnie Karol w spółce z Tadziem próbowali się nachapać, zawsze im się to nie udawało. To pokazuje, jak trudna jest droga do osiągnięcia czegoś. :)
Bardzo pozytywny serial, a najbardziej w nim powala mnie ta "bystrość" Tadeusza. Hehe.
Jak już wspomniałem, mam wszystkie odcinki Miodowych Lat, więc jeśli ktoś by reflektował, to moglibyśmy coś podziałać w tym kierunku.
Pozdrawiam Serdecznie miłośników tego serialu!
Chcesz sie pochwalic, ze umiesz z torrentow lub chomikuj sciagac? jak kobieta ? slyszales o takich serverach jak filesonic, fileserve, wupload ?