PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 91051
6,4 16 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Witam, ja po prostu uwielbiam ten serial. Mimo to, że nie oglądam go w TV, mam wszystkie odcinki na komputerze, więc w każdej wolnej chwili, to sobie jakiś tam odcineczek obejrzę pod wieczór. Miodowe lata jak dla mnie przebijają inne (według mnie) głupie seriale typu: Świat Według Kiepskich i 13 Posterunek. Serial Miodowe Lata przedstawia nam perypetie życiowe oraz ukazuje w dość humorystyczny sposób typowe problemy, z którymi zmaga się większość z nas. Z pewnością każdy człowiek szuka sposobów na zarobienie kasy, choć wielokrotnie Karol w spółce z Tadziem próbowali się nachapać, zawsze im się to nie udawało. To pokazuje, jak trudna jest droga do osiągnięcia czegoś. :)
Bardzo pozytywny serial, a najbardziej w nim powala mnie ta "bystrość" Tadeusza. Hehe.

Jak już wspomniałem, mam wszystkie odcinki Miodowych Lat, więc jeśli ktoś by reflektował, to moglibyśmy coś podziałać w tym kierunku.
Pozdrawiam Serdecznie miłośników tego serialu!

rafium

Szkoda że nie ma serialu na dvd, fajnie by było mieć wszystkie odcinki na płytach!

użytkownik usunięty
sebastian22221

Ja też uwielbiam tan serial:) Jest najlepszy!:D

ja tez tak uwazam

ocenił(a) serial na 10
rafium

Chcesz sie pochwalic, ze umiesz z torrentow lub chomikuj sciagac? jak kobieta ? slyszales o takich serverach jak filesonic, fileserve, wupload ?

użytkownik usunięty
pitixpl

Też bym chciał by wyszedł na DVD ale to raczej wątpliwe...

ocenił(a) serial na 10
rafium

Najlepszy serial komediowy!!! Nie raz płakałam przy nim ze śmiechu :D
Tylko dlaczego ma tak niską ocenę???