PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 91116
6,4 16 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Mój ulubiony odcinek "Miodowych lat" to ten w którym Karol i Tadek jechali pociągiem do Karpacza, pomylili pociągi i wsiedli do tego jadącego do Elbląga :D Bawili sie gadżetami kupionymi w sklepie ze śmiesznymi rzeczami :):) a jakie są wasze ulubione odcinki??

Darude1983

A dla mnie aktorsko lepiej wypadł Cezary Żak, Artur B. owszem, owszem ale zdarzyło mi się zauważyć sztuczność w odtwarzanej roli i nie chodzi mi tu o to kto był śmieszniejszy ale kto lepiej zagrał. U Żaka nigdy tego nie zauważyłam (oglądam wszystkie odcinki po kolei i porównuje) ale to jest moje zdanie.

ciewie

'Rodzina patologiczna' jest super :D. Po tym odcinku zaczęłam na mój dom mówić 'hawira' xD.

Faraon_5

A mój ulubiony to 'List do szefa' i oczywiscie kultowy z piosenką 'Biegnie, biegnie renifer'. Uwielbiam polskie seriale komediowe i komedie. :D

ocenił(a) serial na 10
CallMeShaddy

mój ulubiony to "List miłosny" szczególnie końcówka wymiata poprostu

ocenił(a) serial na 10
CallMeShaddy

Jak w pociągu zakłuli się kajdankami i się zacięli a drugie jak reklamowali robot kuchenny

ocenił(a) serial na 9
Faraon_5

Mnie bardzo się podobał odcinek "Mikołajki", ale wszystkie odcinki są po prostu bombowe. Uwielbiam Miodowe Lata

Faraon_5

mam pytanie jak nazywał sie odcinek w którym tadzio kupił sygnet swojemu koledze i karol go chciał przymierzyc a potem nie umiał tego sygnetu zdjąć??

ocenił(a) serial na 10
scully1981

odcinek ten to "Wspaniały kumpel" z sezonu 2.

kasia10_1

Dziekuje ci bardzo bardzo mocno:):):):):):):):):):)

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

Dobry był też odcinek ja sprzedawali taki pomocnik kuchenny, i chcieli wystąpić w reklamie w telewizji.:)

ocenił(a) serial na 8
marmot18

Oczywiście, że ten z piosenką o reniferze xD.

Mumin87

Odcinek z tramwajarzem z Norwegii.

ocenił(a) serial na 10
Azad

Wybrałem 5 wg mnie najlepszych:

1.Rodzina patologiczna
2.Wariackie papiery
3.Sprawa wielkiej wagi
4.Gwiazda reklamy
5.Smak wolności

Faraon_5

Cholera założyciel tematu mnie wyprzedził a myślałem że będę pierwszy który wspomni o tym odcinku ale naprawdę ta akcja z kajdankami tak się uśmiałem.

Faraon_5

Mnie się podobał "Salon Masażu" i jeszcze ten, w którym kolega Aliny, u którego ona pracowała, zamurował Karola, a Tadzio i Danka próbowali go uwolnić, a później Mamusia Aliny się z niego nabijała.

ocenił(a) serial na 10
Faraon_5

Romeo z Weronek. Coś cudownego :D

Faraon_5

Mój ulubiony odcinek to Kanalersi: "Chce całować Twoje usta, dłoń twa chuda, a nie tłusta, wąska w pasie jak langusta, czy to miłość czy rozpusta, trafiasz miła w moje gusta"; "Znów lodówka moja pusta, Norek wyżarł mi kiełbasę...". To były najlepsze momenty w odcinku.

kinusia94

Odcinek z kolejarzem z Skandynawii.

polishserial

Romeo z Wronek jest dla mnie najlepszy odcinkiem Miodowych Lat.

Marioleczka

Rodzina Patalogiczna

miluniania

Zdecydowanie najlepszy odcinek to "Gwiazda reklamy", za każdym razem jak go oglądam padam ze śmiechu :D

glazur

List do Nigerii buahahhaha

ocenił(a) serial na 10
Faraon_5

Moje ulubione odcinki to "Mecz derbowy", "Rodzina patologiczna" i "Honor Albatrosa"

Faraon_5

"Kwartet egzotyczny" kiedy Alina, Danka i Norek postanowili założyć zespół muzyczno-taneczny.
"Jariba-jaribaaa" xDDD. Uwielbiam ten tekst :D.

ocenił(a) serial na 9
Szafira

Mi się podoba
"Dola Idola"
"Romeo z Weronek"
"Tadzio Krawczyk i Karol Norek"
"Rodzina Patologiczna"
"Mecz Derbowy"
i oczywiście "Pieśń Strudzonego Renifera"

ocenił(a) serial na 10
Faraon_5

jak tadzio myślał, że jest karolem a karol- tadziem hehe, renifer i klaustrofobia tadzia- te trzy odcinki uwielbiam najbardziej, sreial powinien dostać oskara!! :)

youlka

Ja uwielbiam odcinek 'Business lunch' i te dwuznaczne sytuacje, kłapouszka, tygryska i koszulkę albatrosów :D
Za każdym razem się śmieję... :)

Faraon_5

Moje ulubione odcinki to :

Niespodzianka urodzinowa

Zamiana osobowości Karola i Tadzia

Przepraszam cię

Salon masażu

Mur czyli zemsta

Alina i blondyna też był niezły

I inne