odcinki sa dobre?? bo te pierwsze dwa to masakra:(:(:( szkoda tych 12 zeta:( niepolecam
Cigarette Burns to najlepszy odcinek w całej serii.Dla Ciebie masakra?!Jesteś aby na pewno fanem horrorów?
popieram. jak dla mnie był świetny. a tak w ogóle to w przypadku komentowania jakości horroru słowo "masakra" nie brzmi zbyt negatywnie :D
Mi się właśnie podobał "Incydent na górskiej trasie" :). Krótko, zwięźle i na temat. "Cigarette Burns" był jak dla mnie dużo gorszy. Carpenter wyraźnie postawił na makabrę, krew i flaki. Niepotrzebnie pokazane zostały fragmenty "Ostatecznego końca świata", bo co z tego, że bohaterowie zwijają się jak w ukropie na jego widok i wydłubują sobie oczy, skoro na widzu nie robią one żadnego wrażenia. Gdyby nie zostały pokazane łatwiej byłoby mi uwierzyć, że faktycznie dzieje się na nich coś niewyobrażalnie strasznego, zgodnie z zasadą, że najstraszniejsze jest to czego nie widać. Brzmi to tak jakbym pouczał samego Carpentera, ale takie są moje odczucia :). Pokazał wszystko, jak mógł niektóre rzeczy zostawić wyobraźni widza.