PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110864}

Mistrzowie horroru

Masters of Horror
2005 - 2007
6,4 4,8 tys. ocen
6,4 10 1 4844
6,2 5 krytyków
Mistrzowie horroru
powrót do forum serialu Mistrzowie horroru

Odcinek 1

ocenił(a) serial na 10

właśnie obejrzałem pierwszy odcinek. szczerze powiedziawszy byłem nastawiony na coś innego, lecz to nie znaczy, że jest źle :)
moim skromnym zdaniem filmik mimo tego, że do przeboju nie należy, to ma swój konkretny klimat.
Moonface, no niezły psychol trzeba przyznać; fantazje artystyczne również miał dość wyszukane.
trochę zaskoczyła mnie końcówka, lecz muszę przyznać, że bardzo fajnie moim zdaniem dopełnia filmik.
Generalnie odcinek pierwszy oceniłbym na 7,5 / 10
dziękuję za uwagę i miłego dnia :)

speed_demon

Też właśnie obejrzałem pierwszy odcinek i musze przyznać że nie był taki zły :) ja tu chciałem jeszcze dodać że ogólne wykonanie ( a chodzi mi tu o zdjęcia, efekty, muzykę ) jest na dobrym filmowym poziomie, a nie na typowo serialowym, co jest niewątpliwie plusem, bo przyjemniej dzięki temu się to oglądało, zobaczymy jak będzie dalej :D

ocenił(a) serial na 7
Ander

A czemu tak późno? ;-)

Jestem jush po 5 odcinku ... i czym dalej tym bardziej mnie ten serial zaskakuje ( oczywiscie pozytywnie ) ....

Denis

Bo mnie się nigdzie nie śpieszy, ale jestem już po czwartym, i tak jak 2 i 3 nie były jakieś super, tak odc. 4 "Jenifer" był całkiem całkiem, fajna laska z niej była :P