1)WYPADEK NA GÓRSKIEJ SZOSIE- Średni. Nie ma się do czego wprawdzie przyczepić ale też zdecydowanie nie powala na kolana. Powiew świeżości wprowadza jedynie nieoczekiwane zakończenie. Reszta całej tej opowieści jest szalenie pzrewidywalna a momentami nudna. Błędem jest też zbyt mroczna scenografia. czasem po prostu nie widać akcji rozgrywającej się na ekranie. Ogólnie podsumowując- dobra rozgrzewka, ale nic ponad to
7) KOBIETA- JELEN- dobry odcinek, ale zdecydowanie nie najlepszy. Ciekawie poprowadzona akcja i naprawdę pierwszorzedny humor. Efekty też niczego sobie. Załyję tylko że sama historia jest strasznie płytka i mało orginalna.
8) CIGARETTE BURNS- bardzo orginalny odcinek, ale mnie osobiście nie przypadł do gustu. Ma więcej wspólnego z kinem noir niż typowym horrorem. Wiem że napewno ma swoich miłośników, ale mnie osobiście nieco znudził. może mam za mało wyobraźni by zrozumieć tak zakręconą historię. A moze właśnie jej urok tkwi w tym że zrozumieć jej się nie da....
9) BLONDWŁOSE DZIECKO- jeden z najlpeszych odcinków. Wydaje się być początkowo kolejną historyjką o porwanej dziewczynie przypominającą pomieszanie TEKSAŃSKIEJ PIŁY z MILCZENIEM OWIEC. Szybko jednak okazuje się ze historyjka ma "podwójne dno" a zakończenie potrafi naprawdę zaskoczyć. Ciekawe, świetnie opowiedziane- jednym słowem kwintesencja całej tej serii
10) CHORA DZIEWCZYNA- kolejny swietny odcinek. Wprawdzie z horrorem ma niewiele wspólnego, ale ogląda się go bardzo dobrze. Sama historia może nie grzeszy orginalnością ale opowiedziana jest bardzo potoczyście a aktorzy wypadają w swych rolach wrecz rewelacyjnie. Do tego dochodzi bardzo dobre zakończenie, które jest swietnym hołdem złozonym starym dobrym horrorom z lat 50 i 60
11) PODRZUĆ MNIE- historia mało wyszukana ale wciągająca. Może pierwsze 20 minut zniecheca ale potem jest coraz ciekawiej. A zakończenie mile zaskakuje pokazując, że akcja dobrego horroru trzyma w napięciu dosłownie do ostatniej sekundy
Jak widzicie nie zobaczyłem jeszcze wszystkich odcinków. Ogólnie jest bardzo dobrze, kazdy odcinek ma w sobie to "coś". Dla miłośnikow horrorów pozycja obowiązkowa. Polecam