PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110864}

Mistrzowie horroru

Masters of Horror
2005 - 2007
6,4 4,8 tys. ocen
6,4 10 1 4827
5,7 3 krytyków
Mistrzowie horroru
powrót do forum serialu Mistrzowie horroru

Od września 13 odcinków chyba co miesiąc będzie do kupienia w Kinie Grozy Extra!!!1 odcinek we wrześniu!!!

Dziś ukazała się w kioskach pierwsza płyta Mistrzów Horroru za 11,90 (2 odcinki na płycie)
Następne też będą w tej cenie i dwa odcinki na płycie

użytkownik usunięty
ozyrys79

O, to jest dobra wiadomość, do tego po dwa odcinki. Nie spodziewałem się tego po nich. Jakby ktoś z was jeszcze pokusił się o, w miarę obiektywną ocenę tej serii, w sensie, czy warto ją mieć, to byłoby miło. Ja jeszcze nie miałem z nią do czynienia.

Wersja z Kina Grozy Extra już w kioskach. Dzisiaj kupiłem. Na razie cz. 1 to znaczy "Ostateczny koniec świata" i "Incydent na górskiej trasie" za 11.90. W zapowiedziach cz.2. zwierająca kolejne dwa odcinki także za 11.90!!!Więc jednak się chyba opłaca.

ocenił(a) serial na 8
cyrylt

Ja też kupilem i ogolnie jestem zadowolony z zakupu.

Chris1985

Mi się podoba. To seria na wysokim poziomie. Myślę że warto ja mieć.

ocenił(a) serial na 6
adamru

Ja też kupiłem Kino grozy extra i powiem wam ze wydanie z gazetą od wydania sklepowego niczym sie nie roznia, procz okladki. Na obu płytach jest to samo, nawet to samo menu:/ Wiec warto jest czekac na wydanie kioskowe.

ocenił(a) serial na 7
Jenki

Cholera przepłaciłem ponad dwukrotnie kupując w sklepie! To jakiś absurd wydawać filmy w dwóch wersjach które różnią się chyba tylko pudełkiem i ceną.To możliwe jest chyba tylko w Polsce!Od numeru 2 kupuję tylko gazetówki.

ocenił(a) serial na 7
hellboyjr

Ktoś wie czy wydawane bedzie tak jak zawsze(co mieśiąć) jak tak to troche bezsensu bo 7 miesiecy bedzie trzeba czekac na całą kolekcje;/

Donnie_Darko

Kolekcja będzie wydawana co miesiąc po dwa odcinki na płycie.

Donnie_Darko

I tak nie dobrze, i tak źle - typowa polska mentalność... Jak komuś się nie chce czekać to po to jest wersja sklepowa.

ocenił(a) serial na 7
adamru

jest juz 2 numer??

Donnie_Darko

Dzisiaj rano kupiłem drugi nr Kina Grozy z serią Mistrzowie Horroru. Zawiera odcinki "Piętno" i "Taniec umarłych". Cena bez zmian. Dwa pierwsze odcinki bardzo mi się podobały, szczególnie "Incydent na górskiej trasie" więc wieczorem szykuję się na filmową ucztę.Pozdrawiam wzystkich miłośników horroru!!!

adamru

Jest już "trójka" ??

ocenił(a) serial na 7
Witcher

Oczywiście, że jest ;)