Od września 13 odcinków chyba co miesiąc będzie do kupienia w Kinie Grozy Extra!!!1 odcinek we wrześniu!!!
Dziś ukazała się w kioskach pierwsza płyta Mistrzów Horroru za 11,90 (2 odcinki na płycie)
Następne też będą w tej cenie i dwa odcinki na płycie
O, to jest dobra wiadomość, do tego po dwa odcinki. Nie spodziewałem się tego po nich. Jakby ktoś z was jeszcze pokusił się o, w miarę obiektywną ocenę tej serii, w sensie, czy warto ją mieć, to byłoby miło. Ja jeszcze nie miałem z nią do czynienia.
Wersja z Kina Grozy Extra już w kioskach. Dzisiaj kupiłem. Na razie cz. 1 to znaczy "Ostateczny koniec świata" i "Incydent na górskiej trasie" za 11.90. W zapowiedziach cz.2. zwierająca kolejne dwa odcinki także za 11.90!!!Więc jednak się chyba opłaca.
Ja też kupiłem Kino grozy extra i powiem wam ze wydanie z gazetą od wydania sklepowego niczym sie nie roznia, procz okladki. Na obu płytach jest to samo, nawet to samo menu:/ Wiec warto jest czekac na wydanie kioskowe.
Cholera przepłaciłem ponad dwukrotnie kupując w sklepie! To jakiś absurd wydawać filmy w dwóch wersjach które różnią się chyba tylko pudełkiem i ceną.To możliwe jest chyba tylko w Polsce!Od numeru 2 kupuję tylko gazetówki.
Ktoś wie czy wydawane bedzie tak jak zawsze(co mieśiąć) jak tak to troche bezsensu bo 7 miesiecy bedzie trzeba czekac na całą kolekcje;/
I tak nie dobrze, i tak źle - typowa polska mentalność... Jak komuś się nie chce czekać to po to jest wersja sklepowa.
Dzisiaj rano kupiłem drugi nr Kina Grozy z serią Mistrzowie Horroru. Zawiera odcinki "Piętno" i "Taniec umarłych". Cena bez zmian. Dwa pierwsze odcinki bardzo mi się podobały, szczególnie "Incydent na górskiej trasie" więc wieczorem szykuję się na filmową ucztę.Pozdrawiam wzystkich miłośników horroru!!!