PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110864}

Mistrzowie horroru

Masters of Horror
2005 - 2007
6,4 4,8 tys. ocen
6,4 10 1 4844
6,2 5 krytyków
Mistrzowie horroru
powrót do forum serialu Mistrzowie horroru

szukam czegoś godnego uwagi, nic w stylu 1odc. z tymi dwoma gniotami, ktorymi niektórzy z was się zachwycają i zarzucają os. zawiedezionym"jak można być fanem horroru i nie docenić Cigarette burns?"-he śmiechu warte..a co ta szmira wnosi nowego? co w niej jest godnego uwagi?- fani horroru-buahaha-darujcie sobie takie teksty, bo żal dupe ściska czytając takie bzdury

ocenił(a) serial na 7
_suspect_

W takim razie odpuść sobie cały serial.Zainwestuj w serię American Pie,to są naprawdę przerażające filmy.Mocnych wrażeń fanie horroru....

ocenił(a) serial na 7
hellboyjr

Ej poprostu mowie,ze pierwsza część była dla mnie tandetna i beznadziejna( do tej pory spodobalo mi się tylko "piętno"-bo to naprawse mocny i ciekawy odc.) i chcialbym wiedzieć, które są warte uwagi a ktore mozna sobie darować będąc bogatszym o 12zl;]

ocenił(a) serial na 7
_suspect_

No dobra, teraz poważnie.Uważam się za fana horrorów i za najlepsze uważam:
1.Cigarette Burns-świetny pomysł,mroczny,tajemniczy klimat,mocne sceny
2.Imprint- za azjatycki klimat i ostre sceny
3.Dreams in the Witch House-Lovecraft i Stuart Gordon,uwielbiam zestawienie tych dwóch nazwisk
4.Heackels Tale- za gotycki klimat!
Te odcinki moim zdaniem najlepiej spełniają ideę serii i dobrze reprezentują gatunek.Z tego co wiem oceniane są wysoko na różnych serwisach,forach przez miłośników horroru, ale wiadomo wszystkim się nie spodobają,nie ma takiej możliwości.Każdy ma inny gust po prostu...

ocenił(a) serial na 3
hellboyjr

Popieram, "Koszmar w domu wiedźmy" bardzo fajny.

ocenił(a) serial na 7
Loszo

PS do mojej wypowiedzi.
Za niezłe uważam jeszcze odcinki:Incydent na górskiej drodze i Jasnowłose dziecko.Pozostałe epizody uważam za nieudane,nie mające wiele wspólnego z horrorem,nie powinny pojawić się w tej serii.2 serii nie widziałem,podobno słabsza.

ocenił(a) serial na 7
hellboyjr

No i o taką odp mi chodziło i dzięki;] ja jestem zainteresowany"Domem wiedzmy" i " Jasnowłosym dzieckiem" a jak " czekolada"?
P.s- mi z kolei "Incydent na gorskiej trasie" zupełnie nie przypadł do gustu-wydał mi się totalną amatorszczyzną i parodią horroru-no ale co osoba to inna opinia...

ocenił(a) serial na 7
_suspect_

"Czekolada" to jeden z najsłabszych odcinków, pomysł ciekawy ,niby jest jakaś tajemnica a nawet krwawe sceny ale z horrorem nie ma prawie nic wspólnego,słaby film po prostu.
Jeszcze mi się przypomniało:Jennifer nadaje się do obejrzenia(Dario Argento!) ale to dziwadło takie,nie wiem komu może się spodobać...

ocenił(a) serial na 7
hellboyjr

"Jennifer" he widziałem gdzieś zdęcie-co jej jest?;]-to chyba ost odc. pierwszej serii(?)