bo chore znaczy 'tego jeszcze nie widziałam'
'jennifer' mnie rozłożyło na łopatki (:
widziałam tylko 1 sezon, więc różnie jest- od kiepskawych odcinków, po całkiem niezłe. za pierwszy sezon 5/10- oglądało się miło.
czas polować na sezon drugi!
Powiem Ci że rozwaliłą mnie scena jak Jenifer stanęła za dziewczynką , ja to bym uciekał z szybkoscią wyprzedzajacą bolta
A dziewczynka z nia rozmawiała to chyba scenarzysta nie zna reakcji 8 latków na taką twarz
scenarzysta nie zna reakcji kogokolwiek na taka twarz, wszyscy na nia patrzyli normalnie bez większego strachu
ale nie powiesz , zę 9 letnia dziewczynka nie wystraszyłaby się - dziecko ogladając ten film czy w dzien czy w nocy bałoby się
Ale chodzi o sam ten film czyli troche dziwne ze dziewczynka nie wystraszyla sie tego potwora, a zona gliniarza na widok to pamiętam że wpadła w panike . To jest dopiero odwazne dziecko
A teraz załóżmy rzeczywistość - Stoisz sobie w ogródku czymś zajęta odwracasz się a tu ta piękna ślini sie na twój widok i co krzyczałabyś czy zachowała spokój
Bo ja uczciwie powiem ze motyką w łeb i długa sprintem To wiesz co dopiero dziecko bawiace sie w ogrodzie