Kontynuacja poniższego linka:
http://www.filmweb.pl/topic/782674/Zabawa!!.html?page=20
Ciąg dalszy gry:
w domu mody Forresterów zapanowała śmiertelna cisza. Ridge obrazil się na swojego ojca Eryka, Eric na syna Thorne'a za to, że w środę zeżarł mu wszystkie m&m'sy które zostawił na swoim biurku. Thorne nie mógł dojść do porozummienia z Taylor, po tym jak dowiedział się, że jest w ciąży nie z nim a z Czesiem (gwiazdą kultowego serialu "Władca Much"). Taylor w zaawansowanej ciąży zwołała konferencję prasową, na której zjawił się Deacon. Kiedy Deacon dowiedział się, że ojcem dziecka Taylor jest Czesio - na oczach wszystkich zebranych ludzi...
Kiedy Forresterowie dowiedzieli się, że w Los Angeles panuje grypa nie wiedzieli co mają ze sobą począć. Dopiero Sally Spectra z pomocą odkryli, że ta choroba jest uleczalna tylko jeśli...
zawiazesz sobie na oczy chustke do nosa koniecznie marki Velvet a nastepnie....
poliżesz wafla o smaku waniliowym. To odkrycie sprawiło, że Sally dostała nagrodę Nobla, a jej nową metodę zakupiły wszystkie kraje na świecie - włącznie z Polską. Jak się okazało wirus grypy AH1N1 rozprzestrzenił się na świecie za sprawą podstępnej Sheili, która...
...
zniszczyła wszystkie chusteczki Velvet i ludzie nie mieli jak się leczyć xD
Brooke podsłuchała rozmowę Taylor i Czesia, który powiedział, że jest bezpłodny, więc nie może być ojcem jej dziecka. Tym razem Taylor typowała...
na ojca Turbodymomena. Chciała go o tym poinformować, ale niestety zgubiła numer jego komórki. Płacząc w poduszkę nie wiedziala co ma robić. Nagle do jej domu zapukała...
..Stefani i wręczając jej grabie oznajmiła że czas pograbić na podwórku. Kiedy już skończyły grabić zjawił się Turbodymomen i ...
zawołał: "Taylor, kochanie - wróciłem!". Przerażona Stefa spytała Taylor kim jest ten facet i wtedy Taylor zaczęła opowiadać romantyczną historię jak to 5 lat temu w Portofino poznała go przy...
Kiosku Ruchu. Ponieważ Stefka była zafascynowana opowieścią, Taylor ją kontynuowała. " Więc kiedy zobaczyłam Turbodymomena koło Kiosku Ruchu...
zaczęłam zastanawiac się kim jest ten facet. Patrzyłam na niego kiedy on kupował gazetę i nagle nasze spojrzenia spotkały się. Wtedy uświadomiłam sobie że Turbodymomen...
odprawiłam taniec ognia jak nauczyli mnie uwodzić afrykańscy wodzowie. Turbodymomen zajadał w tym momencie kefir i ...
...puścił bąka.Wtedy już wiedziałam ze to ten jedyny,niepowtarzanlny,wyczekiwany,wymarzony mężczyzna.Połączyła nas namiętność,pasja i inne mdłe słowa.Najbardziej kręci mnie kiedy na koniec reklamy drapie się po tyłku.Słysząc to Nick Marrone który podsłuchiwał rozmowę przebrany za fikusa....
zaczął się trząść ze złości. Liście fikusa poopadały i Taylor zauważyła, że jej zwierzenia słyszał Nick. Ponieważ nadal czuła coś do niego zaczęła go przepraszać, ale wtedy pojawiła się Brooke z akordeonem i zaczęła grać Kujawiaka. Rozzłoszczona Taylor zaczeła na nią wrzeszczeć, Bogu ducha winna kioskarka uczyniła z kiosku swój schron, a Nick ściągnął spodnie. Zdumione Brooke i Taylor widząc Nicka bez gaci...
...przyrodzenia. Zażenowany Nick krzyknął do Stefy żeby oddała mu jego gacie. Stefka naburmuszyła się, otworzyła okno żeby...
....odrzutowiec Al-Kaidy którym planowano dokonać kolejnego zamachu a który przypadkowo wladział przez okno do rezydencji Stefki.Widząc to przerażona Brućka wraz z Nickiem.....
...uciekła do piwnicy. Ridge nakrył ich, kiedy to Brooke i Nick, na słoikach ogórków kiszonych...
naklejali nalepki z logo TVN-u. A że Ridge należał do koła różańcowego (tak jak i jego matka Stefka) strasznie się wściekł na tę stację. Krzyknął: "Brooke, Nick co robicie?". Wtedy właśnie Brooke zemdlała i Nick zawiózł ją karetką do szpitala. Przestraszony Ridge miał wyrzuty sumienia - sądził że to przez niego Brooke zemdlała. Pojechał do kościoła, a tam...
...Sally rozmawiała ze Stefką i Turbodymomenem o pogodzie. Ridge, kiedy usłyszał o czym rozmawiają strasznie się przestraszył, ponieważ...
dowiedzial się, że w Los Angeles spadnie grad. Obawiając się nadmiernego śniegu schował się w skrzyni na mięso. Skrzynię tę potem zapakowano do samolotu linii która zmierzała na Syberię. Kiedy po kolejnych 20 odcinkach lotu w ciasnej skrzyni z mięsem wieprzowym dla ubogich na Syberii, Ridge wreszcie został wyniesiony na zewnątrz. Tam syberyjska biedota otworzyła skrzynię i wyskoczył z niej Ridge krzycząc:....
... "suprajs!!!". Ale kiedy zorientował się, że jest na Syberii nie było mu do śmiechu. Z deszczu pod rynnę --> tak można było opisać jego sytuację. Łudzie myśleli, że on też jest jedzieniem i zaczęli...
...z tępym uśmiechem na ustach zapakowywać go do wielkiego kotła z gotującą się wodą. Zdezorientowany - ale i przestraszony Ridż krzyknął: "Ludzie, nie znacie mnie? Przecież to ja jestem Ridżem!" Kiedy padly te słowa, jeden z mieszkańców Syberii [nieco przygłuchawy stary dziadeczek] wychylił się z tłumu i powiedział: "Za chwilę zginiesz, a chcesz zagrać w Brydża?" Spojrzał na kolejkę głodnych za nim i krzyknął: "EEEE!!!! Ludzie!!! Dawajcie karty!!! Będziem graaaaać!!!" I tak rozpoczęła się wielka kariera Ridża na Syberii, który brylował tam jako etatowy gracz Brydża. Zaniepokojona zniknięciem Ridga Brooke...
...Topiła smutki w soku z liczi z domieszką eukaliptusa. Wtedy poznała
Jamesa Bonda, który akurat tam sączył swoje martini, podobnie jak Brooke,
nie mieszane. Zauważywszy, że mają tak wiele wspólnego, zakochali się w
sobie i spłodzili córkę, którą nazwali Brooke Bond, na cześć ciotecznej
babci z Polski, która bardzo lubiła parzyć czaj i też była wyczesaną
aktorką. Gdy wieść o tym dotarła do Ridża...
postanowił wyruszyć wraz z Doktorem WHO w przeszłość by ocalić Jemsa Bonda od niechlubnej śmierci z rąk Brook.Doktor zdołał ocalic Rydza z kotła, lecz pozostawił po sobie nogę i kawałek ucha! Dlatego Rydz byl pomocnikiem Doktora w sterowaniu Tardis maszyna czasu i przestrzeni.Rydz wzia do reki delikatnie czesc urzadzenia i zacza powoli i delikatnie dotykac,po chwili nastapil wybuch...
...A Ridż został poparzony przez ogień i przywieziony do Szpitala w którym przyjmował pacjentów doktor Dollitle kiedy Ridż go zobaczył...
...i powiedział "To pan dr.Dollitle?Jakoś niewyraźnie pana widzę".Doktor uświadomił Ridża że przy wybuchu Tardisa,płomienie poparzyły mu gałki oczne i już nie będzie widział.Oraz że gdyby potrafił to chętnie odrwóciłby bieg wydarzeń,lecz jest kiepski z fizyki i z tego powodu zapomniał jak brzmiała teoria o naginaniu czasoprzestrzeni jaką tuż przed śmiercią wyjawił mu Doktor Who.Dokto zapytał go o najbliższą rodzinę.Ridż zaczął się zastanawiać:"Hmm...jak się nazywała to blond dziwka z którą miałem 4 śluby i 6 rozwodów i z którą mam dwoje dzieci,które są tak naprawdę dziećmi mojego ojca????".Tymczasem James Bond po kolejny ostrym stosunku z Bruk pali swoje ulubione kubańskie cygaro które ukradł podczas Fidelowi Castro podczas misji na Kubie.Zmęczona bzykaniem Bruk mówi:"Ohh James,jesteś taki kosmopolityczny".A Bond na to:"Zachowaj te swoje tandetne tekściki dla swojego ciotowatego Ridża...mała".W tej chwili Bruk poraz 1390 w ciągu serialu uświadamia sobie że tak naprawdę kocha ślepego Ridża grajacego w brydża i że dawanie dupy innemu jest chwilą zapomnienia,utraty pasji itp....itd....bla...bla...bla....Po trwającym 5 odcinków przemówieniu i wpisaniu jej do Księgi Rekordów Guinnesa za najdłuższy serialowy monolog.Wyskakuje z łóżka,ubiera się,zostawia Bonda,największe ciacho w tym filmie i pędzi do szpitala do Ridża,który w szpitalu ogrywa wszystkich w brydża.Na autostradzie samochód Bruk....
obraca się trzy razy wokół własnej osi. Brooke cudem udaje się ujść z życiem. Leżącą na poboczu Brooke znajduje Sally. Kiedy Brooke zobaczyła ją nachylającą się nad nią...
...powiedziała to ty James?Sally odpowiada NIE.Bruk pita...Ridż???Słyszy...nie moja droga to ja Sally.A jak ci się niepodoba to cię tutaj zostawię.Bedziesz bardziej smakowała sępom,jak się trochę przypieczesz na asfalcie.Więc jak jedziesz ze mną?Bruk się zgadza.I jadą do szpitala imienia Matki Boskiej Dzieci Specjalnej Troski.Na miejscu........
okazuje się, że ów szpital jest domem publicznym mafii sycylijskiej.
Zdenerwowana Broke wyrywając się sanitariuszowi o imieniu Leonsjo,
krzyczy...
....James ratuj!!!!!Słysząc to agent Bond mówi:"Jak trfoga to do Jamsa Bona a gdy nie to się mnie rzuca dla jakichś pedałów.Chrzań się!".W tej sytuacji Bruk......
...kopnęła Leonsja w głowe i uciekła z budynku kiedy wyszła na ulicę zauważyła Stefani stojącą z kałasznikiem i mówiącą -Jipi kai jej...
....rozpierdolę cię!!!A następnie otworzyła ogień.Niestety karabin miał za duży rozrzut i zamiast Bruk,Stefka zastrzeliła dzielnicowego,który akurat robił wtedy obchód.Stefkę aresztowano i skazano na 30 lat w pace.Tymczasem nieświadoma niczego Bruk otrzepuje się i wraca do szpitala szukać swojego kochanego Ridża...
jednak kiedy przyszla do szpitala okazało sie że Ridża już nie ma. Za to w jego sali na jego (teraz już pustym) łóżku leży biały...
....zeszyt z napisaną wiadomością.Na kartkach było napisane:"Droga...yyy...sorry nie pamiętam jak się nazywasz heh.A wię.Droga blondyno z którą mam dzieci,które tak napradę sa dziećmi mojego ojca chcę ci powiedzieć że gdy spodkałem Doktora Who.......(3 odcinki później)....i z tego właśnie powodu przeniesiono mnie z tego szpitala do ośrodka w Palm Beach.Szpital jest duży więc za końcu załączam ci mapę do pokoju w którym będzę leżał.".Bruk wybiega ze szpitala zabiere Sally i pędzi do Palm Beach....
...jednak po drodze zauważyła Massima który ze smutku że zamknęli Stefani w więzieniu próbował skoczyć z mostu.Bruk jak najszybciej próbowała przekonać Massa żeby tego nie robił.W końcu po długim przekonywaniu wkurzyła sie i zepchcęła go do rzeki a następnie kontynnuowałą podróż jednak kiedy dojechała na miejce spotkała tam Ridża zajadającego ciastka razem z...
...Massimem, który spadając do rzeki z wysokości 1000 metrów otarł sobie paznokieć i zdążył przeczytać "wojnę i pokój" Lwa Tołstoja. Ciasta jednak były tak czerstwe, że dostali...
od nich ślepoty.Massimo krzykna-Rydz ośle... płem,ja także odparł Rydz.Co teraz zrobimy?Massimo-możesz zostać Prezydentem a ja Premierem.Nagle pojawia sie doktor House.Siema z rana jak śmietana - rzekl doktor.Strzelił swoimi butami palną po głowach Massima oraz Rydza i nagle zjawia sie Doktor WHO!Kim jestes krzyczy doktor House,ja jestem a Doktor,ho are you?-pyta sie Doktor,ja jestem doktor,kto? doktor ja jestem doktor a ty? doktor i tak po 3 dniach wkoncu doktor House umarl z głodu,a doktor WHO wyleczyl z głuchoty Massima i Rydza.Teraz tylko pozostalo mu wyleczyc ich ze ślepoty i z głupoty.Doktor WHO,wiem jak was wyleczyc-Massimio,Rydz rozbierzcie sie do naga i zacznijcie tanczyc brake dance-to powinno pomoc.Mass i Rydz uczynili to co kazal doktor.My nadal niewidzimy odparli,na to doktro mowi,cholera strona mi sie skleiła......
i w ten sposob nie bede mogl sie dowiedziec jaki fajny jest Kaczynski.Dobra Ryzu i Masso Delma niewiem czy mi sie uda z was zrobić Kaczynskich ale sprobuje.Po kilku minutach.No mam zla wiadomosc niestety niezostaniecie blizniakami,ale mam tez dobra wiadomosc,bedziecie kiszonymi ogorkami w nowym serialu tworcow Klanu,Zlotopolaczkow,Na Wsypolnej,Rodzina Przestepcza,Na złe i Gorsze.To super odpowiedziali wspolnie Ryzu i Massa,ciesze sie z przekasem odpowiedzial piekny jak zawsze doktor WHO,dobra ja musze konczyc ide na browara.Wiec wyleczeni Mass i Ryżu postanowili....
że udadzą się do tych Polaczków, bo nagle zapragnęli dowiedzieć się jak kręci się dobre seriale. Żeby zobaczyć jak kręci się naprawdę świetny serial z prawdziwego zdarzenia po prostu musieli odwiedzić Polskę. I tak Ridge i Massimo przyjechali. Trafili prosto na Mazury na plan serialu. Massimo z rękami w kieszeniach zaczął pytać co się tu dzieje. Ridge z swoim plastikowym uśmiechem zaczął podrywać Joannę Brodzik. Doszło do tego, że Ridź i Mass tak się spodoabali, że zaproponowano im bardzo intratną propozycję: Mieli zagrać w "Domu nad rozlewiskiem". Ridź miał zagrać kloszarda spod mazurskiego sklepiku z piwem, a Massimo dostał super wyczesaną rolę...
Kiszonej kapusty która miała uratować świat.Po kilki dni zdjeciowych Ryża zwolniono gdyż za duzo czasu poświecał swoim włosom na klacie niz roli w serialu, natomiast Massiom Mardoklej zacza brylowac w swoim serialu.Massa był poprostu gwiazda,był rozchwytywany.Był wszedzie w warzywniaku,na straganie,na rynku , wszedzie Kiszona kapusta.Nawet w super i hyper marketach był,poprostu był ubustwiany.Do czasu kiedy nastapił kryzys i w ost.odcinku sezonu został zabity przez,złego brata bliżniaka kotleta kielonego.Sława nietrwa wiecznie,wiec Ryżu i Massimi Mardone postanowili...
otworzyć w Polsce własny biznes. Do współpracy zaprosili Brooke, Taylor i Bridget. Ściągnęli z Ameryki także Stefę (prosto z więzienia) i starą Sally razem z Clarkiem i Macy. Po pół roku cała ekipa "Mody" przeniosła się do Polski. Ich biznes kręcił się w najlepsze, do czasu gdy pewnego dnia do drzwi Taylor zapukał...
Jack Sherard z Zagubionych.Jack ze łzami w oczach i przerarzeniem na twarzy oznajmił Taylor że ona jest klonem i ze prawdziwa Taylor żyje w domku na drzewie.Taylor(teraz klon)wpadła w panike i zaczeła jesc buty Jacka.Lecz Jack nie był sam za nim przybył Dr.WHO jego najlepszejszy kolega ze studiów.Doktor wraz z Jackiem postanowili że Teylor powinna opuścić sie z liny z mostu i dać to do internetu,lecz Taylor(klon)powiedziała stanowczo TAK ale dajcie mi 10 kilo ziemniakow.Nagle w drzwiach Taylor(klon)oraz doktora i Jacka przybyła prawdziwa Taylor.Taylor(oryginal)poprostu zdbębiała,jej piękne nogi zaczeły sie chwiać,rece zaczeły samoczynnie bić Taylor(klon) po jej seksi buzi.Doktor i Jack byli na to przygotownai zwieli ze soba aparat cyfrowy oraz kamere.Nagle następuje wybuch w wyniku którego ginie..........
Taylor (klon) i Doktor WHO. Ridge bierze rękę Taylor, ale okazuje się że to ręka Jacka Sheparda. Gdy Taylor to widzi...
zaczyna być zazdrosna.Taylor bierze nożyk który obiera codziennie rano tone ziemniakow i zaczyna iść w strone Ryża.Widzac to zmartwych wstaje Doktor WHO tada,ja żem ożywa,bo żem doktor.Doktor chwyta za nożyk,w szamotaninie ginie Jack Shepard.Taylor,doktro oraz Ryżu postanawiaja w tym pomencie uczcic chwilą ciszy ten moment.Nagle w tv ukazuje sie Kaczka,doktro krzyczy tylko nie to i nagle.......
telewizor wybucha, a zamiast niego oczom Ridża, Taylor i doktora Who ukazuje się niewielki, samotny...
...cieciowaty murzyn.Który twierdzi że nazywa się Hakuna Matata Timono-Pumbiasty i że jest władcą Uga-Bugi,niewielkiego królestwa w kongijskiej dżungli.Wyjaśnia że został porwany przez tajemniczego właściciela korporacji(narazie nie wymyślajcie kim on może być),który chce wyciągnąć z niego informacje na temat położenia złóż diamentów,rubinów,szmaragdów i złota.W zamian za pomoc w dotarciu do Afryki,Hakuna Matata obiecuje Ridżowi i Dr.Who harem złożony ze swoich 20 córek,po 10 na każdego+ewentualnie po jednej z jego 11 żon oraz tyle złota i diamentów ile sami uniosą.A Taylor otrzyma wszystkich jego 12 synów,pracujących jako zagon niewolników i którzy będą dyspozycjni,posłuszni i chętni do wszystkich czynności przez 24 godziny na dobę oraz tyle złota i diamentów ile zdoła sama unieść.Cała trójka zrójnowana działalnością w Polsce,zachęcona wizją bogactwa...i nie tylko,zgadza się na warunki małego murzynka.Ale najpierw udają sie do Beverly Hills aby zgromadzić sprzęt i ekipę na misję ratowniczą małego afrykańskiego królestwa....
Wszyscy wynieśli się z biednej Polski i polecieli do Beverly Hills, gdzie spotkali się z Dylanem Mc Key'em z ulicy Beverly Hills 90210. To on wszystko dla nich zorganizował włącznie z załatwieniem samolotu, który mógłby zawieść ich do Uga - Bugi. Za sterami usiadł sam Brandon Walsh, który z zawadiackim uśmiechem i dumą samą w sobie zrobił wielkie wrażenie na Taylor. Taylor była pijana ze szczęścia jakie ją dosięgło: mogła spędzić czas ze swoim idolem sprzed lat - Brandonem bo siedziała tuż obok niego na miejscu pasażera. Ridż i Doktor Who zajęli bardzo niewygodne miejsca z tyłu i po pewnym czasie zasnęli. Smacznie spali dopóty, dopóki nie usłyszeli dziwnych dźwięków. Ridź zaciekawiony poszedł zobaczyć co się dzieje, kiedy nagle ujrzał...