Kontynuacja poniższego linka:
http://www.filmweb.pl/topic/782674/Zabawa!!.html?page=20
Ciąg dalszy gry:
w domu mody Forresterów zapanowała śmiertelna cisza. Ridge obrazil się na swojego ojca Eryka, Eric na syna Thorne'a za to, że w środę zeżarł mu wszystkie m&m'sy które zostawił na swoim biurku. Thorne nie mógł dojść do porozummienia z Taylor, po tym jak dowiedział się, że jest w ciąży nie z nim a z Czesiem (gwiazdą kultowego serialu "Władca Much"). Taylor w zaawansowanej ciąży zwołała konferencję prasową, na której zjawił się Deacon. Kiedy Deacon dowiedział się, że ojcem dziecka Taylor jest Czesio - na oczach wszystkich zebranych ludzi...
tarka może zostać użyta jako broń masowego rażenia. Sheila, która słyszy jakie ma zastosowanie zamierza zniszczyć Dom Stephanie. Stephanie, niestety odbiera jej tarke i robi z niej...
skąd masz taką zajefajną miarkę-tarkę do pięt bo mi jest potrzebna. mam grzybice i mnie strasznie stopy swędzą i myślę że to by mi pomogło. ta odpowiada że najlepszy na grzybice jest gruboziarnisty papier ścierny z leroy merlin. więc taylor jedzie tramwajem to leroy merlin i...
...nagle z siedzenia wstaje iracki terrorysta, mówiąc: "W imię Allaha rozpirzę ten tramwaj razem z wami wszystkimi, a świat dowie się co zrobiłem". Nagle Taylor w mgnieniu oka wali gościa z pół obrotu swoją szorstką piętą. Ten upada cały pokiereszowany na podłogę. Pasażerowie wyrzucili go nieprzytomnego na trasie WZ do Wisły...
...akurat szły z manifestem pod 'Dom Mody Forresterów'. Wszystkie krzyczały: "Precz z Ridge'em i Erykiem, jurnymi bogaczami". Na czeli grupy szły cztery kobiety w ciąży, które jednak nie były pewne który z nich jest ojcem. Feministki chwyciły terrorystę i po serii uderzeń 'z liścia' odebrały mu bombę, ruszając uzbrojone pod 'Dom...' ...
... w tym samym momencie pod 'Dom' podjechała Brooke swoim nowym Fiatem Pandą. Samochód został doszczętnie zniszczony, a Brooke straciła obie nogi. Zgromadzenie feministek i Stephanie postanowiły znaleźć dawcę nóg do przeszczepu nóg dla Brooke...
... Dawcą okazał się umierający czarnoskóry mężczyzna. Operacja była bardzo skomplikowana, ponieważ okazało się, że przeszczepić trzeba nie tylko nogi lecz także narządy płciowe oraz odbyt. Nie było innego wyjścia, przeszczepiono wszystko to, co miał do zaoferowania dawca. Tym samym Brooke przestała być kobietą i...
.... popadła w depresję. Zszokowona Stephanie posłała ją na terapię do Taylor, która poradziła swojej rywalce by dokonała kolejnego przeszczepu, tym razem od Kylie Minogue. W tym celu Thorn poleciał do Australii a tam...
... nie został wypuszczony z samolotu, bo uznano go za zbyt paskudnego, aby ktokolwiek mógł spojrzeć na niego. Thorn nie wytrzymał ciśnienia i wskoczył do wciąż obracającego się silnika samolotu. Został zmielony na drobną papkę, zginął! W tym samym czasie Taylor przeżyła pierwszą erekcję...
...a dowiedziawszy się o śmierci Thorna postanowiła zająć się jego pogrzebem. Gdy zeskrobywała resztki ciała Thorna z silnika samolotu, pewien rosyjski analityk sądowy powiedział jej, iż istnieje szansa na sklejenie ciała, jednak do tego potrzeba...
... który był nieuchwytny, bo ciągle zmieniał kolory. Tymczasem Stephanie, Eryk i Ridge wybrali się z odwiedzinami do leżącej w szpitalu po przeszczepie Brooke. Panowie widząc wystające spod pościeli czarne stopy, myśląc przy tym, że Brooke ma kolejnego kochanka, zrzucają ją z łóżka. Brooke niefortunnie upadła na Stephanie odkrywając przed jej oczyma swoje męskie przyrodzenie. Panowie zwymiotowali, Stephanie natomiast zakochała się bez pamięci w Brooke...
... 'Dość tego' krzyknął Eryk. - Czy w tym całym zwariowanym świecie jest choć trochę sensu, czy nie potraficie przestać myśleć tylko o seksie i pieniądzach. Brak odpowiedzi przerwało ciche pierdnięcie wystraszonego Ridge'a. - Nie! - odpowiedziała Stephanie, po czym...
wrzasnął: -AAAAAAAAAAaaaaaaaaaa.... To koniec Stephanie, to koniec naszego związku. Pozbawiłaś mnie mojej dumy, nic mi już nie pozostało. - zrozpaczony Eric wyskoczył w okna (byli na 44 piętrze). Na co Ridge, rzucając się za nim: - Uratuję cię ojcze... - wyskoczył z okna. Stephanie pozostała sam na sam z Brooke, podczas gdy Eryk i Ridge, spadali aż tu nagle...
... za moją krzywdę, a lećcie w cholerę!!!". Eryk i Ridge w wielkim impetem wpadli w świeżo wylany na ulicę cement (wielkie plum), po czym przejechał po nich olbrzymi walec, ostatecznie uśmiercając panów. Dwa małe duszki Eryka i Ridge wzniosły się ponad swoimi zwłokami, gdzie już czekał na nich duch Thorna. -Dajcie spokój tym starym raszplom chłopaki, tam w Niebie czekają na nas tysiące dziewic. Chodźmy... - i polecieli ku Niebiosom. Tymczasem Stephanie i Brooke ...
...radośnie świętowały - własnie odebrały telefon od kierowcy walca. "Ha ha ha plan się powiódł, opuścili swe pseudo modnie ubrane ciałka.Przejmiemy władzę! Ha ha". Ale rozmowie przysłuchiwała się Tejlor, już nie raz była duchem latającym pod sufitem - wiedziała co zrobić aby przywrócić im życie. Tymczasem Ridż i Eryk dolatywali do chmurek, wtem nagle poczuli wielką siłę ssącą ściągającą ich w dół. To Tejlor...
... przyszedł Massimo, rozpaczliwie szukający Stephanie. Taylor przyznała, że od Eryka wie, że Brooke leży w szpitalu. Razem postanowili się tam wybrać. Po dotarciu na miejsce, okazało się że po Brooke i Stephanie nie ma żadnych śladów. Tymczasem Eryk, Ridge i Torn padli ofiarą Sally Spectry, która dzięki maszynce przywołującej duchy ściąga ich do siebie. Ma w związku z nimi bardzo misterne plany...
Ma już schwytane dusze Hectora i Deacona, którzy zgineli bez śladu kilka tygodni wcześniej. Głównym elementem generującym ową energię, potrzebnym jej, aby stworzyć sobie klona, są genitalia panów. Ridge, Thorn, Eryk, Hektor i Deacon okazali się zbyt wyeksploatowanymi materiałami na dawców, dlatego potrzebny jest jeszcze jeden duch. Rozgoryczony i opętany myślą zemsty na Stephanie Eryk, przypomniał sobie o przeszczepie u Brooke. Zlecił Sally zabicie Brooke...
...ale ona nie chciała wziąć roboty, póki ten nie opłaci zaległych alimentów na ich dziecko. Kiedy już dostała swe pieniądze, postanowiła dotrzymać obietnicy: za alimentacyjny zastrzyk gotówki, kupiła sobie czarne, lateksowe, od dawno upragnione ubranko - 10 minut później wskoczyła przez uchylone okno do sypialni Brók, utrzymanej w mhrocznym i gotyckim stylu. Ale to co chwilę później ujrzała, na zawsze odmieniło jej życie...
... uznała, że właściwie to nie zależy jej na sklonowaniu własnej osoby. Widok jej tak przypadł do gustu, że postanowiła się przyłączyć. Niestety, Stephanie nie domyślając się jej pozytywnych intencji chwyciła za shotguna i odstrzeliła Sally głowę...
...która powędrowała do rąk przestraszonej Brooke. Ta momentalnie chwyciła płaszcz i wybiegła z głową Sally do szpitala "muszę ją ożywić, muszę! Nie powiedziałam jej ,że ją kocham!". Gdy już dodarła na miejsce powiedziała: "przyszyjcie ją do mnie!" Tejlor, która przez internet zaliczyła medycynę, szybko zajęła się tą sprawą "Buahahahhaaha" - złowieszczy śmiech obłąkanej rozległ się po korytarzach...
Tymczasem dusze Ridge'a, Eryka, Thorna, Deacora i Hectora postanowiły zwiać od Sally. Po opuszczeniu jej rezydencji postanowili lecieć, jak wcześniej pragnęli do Nieba. Na miejscu dziwnym trafem spotkali duszę Sally. Święty Piotr podrapał się po głowie, pogładził po swej długiej i siwej grodzie i rzekł po namyśle: - A wy tu czego? - i zepchnął ich w piekielne czeluści.Tymczasem Massimo...
...przybył do domu Stephani - nie zastawszy jej, przyszedł mu do głowy pomysł, o którym zawsze marzył. Poszedł do jej sypialni, i otworzył garderobę - jego oczom ukazały się setki cekiniastych sukienek, zaprojektowanych przez Ridża...
...wpadła Stefani, targając ze sobą ciało - zdziwiona, zobaczyła Massima w swojej sukience
- Nie mogłem się powstrzymać, nie mów nikomu!
- Pomóż mi ukryć ciało, to nikomu nie powiem...
- Ok.
Tak więc...
ukryli ciało. Następnie Stephanie zaczęła narzekać, że ze starości nie rosną jej włosy łonowe i musi coś z tym zrobić gdyż młodzi chłopcy nie chcą iść z nią do łóżka.
Swoją córkę Phobe krzyczącą ,,Kocham Ricka! Nie możesz mi go zabrać"! Ridge zdenerwowany zamnknął ją w kojcu. I tam Phobe przesiedziała następne 24 godziny głodna i śpiąca. Gdy ją Ridge wypuścił zobaczyła Ricka całującego ..... Taylo! Ridge także to zobaczył. Wściekli planowali plan nikczemnej zemsty razem z .........
Okazało się wtedy, że jamnik ma uczulenie na swoją sierść, dlatego najpierw pojechał do chirurga plastycznego. Po operacji okazało się, że sierść dali mu od jednego z Forresterów. Policja wkroczyła do akcji .....
na drutach czapkę i stanik w jednym, po czym spod poduszki wyciągnęła shotgun'a i wszystkich rozstrzelała. Gdy zobaczyła co zrobiła założyła czapeczkę, która zakrywała jej pół głowy i jednego cycka wyszła i poszła do rydża który...
właśnie sadził ogórki. Zdziwiony Ridż krzyknął: "Taylor! dlaczego masz dwie głowy?!"
Na co Taylor odpowiedziała, że kiedy była małą dziewczynką...
...dlatego też nie mogła mieć swojego psiaka i całe dzieciństwo bawiła się w pociąg PKP Intercity "Gierek" relacji Kapsztad-Helsinki, a ze względu na swoje opóźnienie umysłowe idealnie odgrywała rolę wiecznie spóźnionego składu. To przykre wspomnienie z dzieciństwa sprawiło, że...