PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Czy tylko ja nie trawie tego typa czytajacego ten serial? Jest MASAKRYCZNY . Nie czyta tylko w tym shicie, ale rowniez w innych rozmaitych filmach, nawet sensacyjnych . Dla mnie dramat . Kazdy film potrafi zepsuc :D

Don_Salvatore

dobre.. rozbawil mnie twoj post:D:D:D ja tez nie specjalnie lubie ten glos, ale juz sie przyzwyczailam:):).....

ocenił(a) serial na 1
Don_Salvatore

Staszek Olejniczak, przypomnialem sobie :] Co za typ :/ Kazdy film potrafi spier.. nie mowiac o takim gniocie jak Moda na Sukces :] A to dopiero wyczyn . Z syfu, zrobic jeszcze wiekszego gniota :D

ocenił(a) serial na 10
Don_Salvatore

Dużo gorszy jest Andrzej Matul , nie wiecie kto to obejrzyjcie 4400 na tvp , a padniecie trupem od jego głosu.

ocenił(a) serial na 10
Saito

Eech, bywali gorsi! :-p ;-) ... Ja sie jakoś do niego przyzwyczaiłem, choć mam co do niego pewne małe zastrzerzenia np. jak czyta tzw. "sensacyjne sceny akcji" w MNS - troszke monotonnie, lub lekkie opóźnienia w "czytaniu tłumaczenia" po wypowiedzi bohaterów. - ale każdy ma prawo się mylić! To ludzie rzeczy. Oprócz niego lubię także m.in. Bogusława Knapika, Macieja Gudowskiego i Krystynę Czubównę. 8-)

ocenił(a) serial na 10
James_Bond_88007

a kacper kaliszewski(sos mi vida)?jest sztuczny. I jacek sobieszczański(sidła miłości) następny. No to już stasiek olejniczak ujdzie w tłoku;/

parmacki

stanisław olejniczak wczuwa się poprostu w serial, chcąc trafić do kobiecej publiczności symulując swoim głosem. apropos lektorów, poogladajcie sobie tele5...tam lektorzy idą w parze z jakością ogólną tej telewizji.

ocenił(a) serial na 1
Promythion

Głupia jest telenowela, więc dobrali idealnego lektora, który do tej głupoty pasuje (choć komedie z Hugh Grantem i inne filmy z "nutką romantyzmu" wychodzą mu całkiem nieźle).

ocenił(a) serial na 3
Don_Salvatore

Jeszcze raz powtarzam, że moda to nie telenowela !

ocenił(a) serial na 10
____10

Tak, to opera mydlana wiec jednak roznica zasadnicza jest. To tak na marginesie.

A glos Stasia bardzo lubie, odpowiada mi i nie wyobrazam sobie co to bedzie, kiedy go kims zastapia. xD

ocenił(a) serial na 3
Don_Salvatore

Mnie też podoba się głos Stasia. Z fajną ironią mówi numer odcinka, jak jest jakaś bardziej okrągła liczba, np. 3300 :-) A jak wypowiadał numer 3000... che, che :-) To brzmiało fajnie :-)

ocenił(a) serial na 1
____10

A pamietacie:

"Moda... na sukces... odcinek... dwu-ty...sięczny" :) lol :)))))))))))