Kim dla rodziny Harperów jest Alfie?? Nie oglądałam kilka dni i niespodzianka: zamiast Nicka jest Alfie.
Hehe. Uwielbiam m.in za to filmweb. Weszłam sprawdzić kim jest Alfie a to już odpowiedź. Swoja drogą jeśli już o zmianach to ja nie oglądałam trochę dłużej i widzę że Micheal z nerda/informatyka zrobił się umięśniony ;D
Cofam od razu to o Michealu bo zaraz mi ktoś zarzuci że się opieram o stereotypach, kiedy ja nie wiedziałam tylko jak to nazwać.
Po młodym rzeczywiście ostatnio widać, że skoczył na siłkę ;] Alfie ma jakiś dziwny status, bo mieszka u nich, choć nie potrzebują forsy (przecież dentysta to na wyspach najlepiej płatny zawód) i w dodatku nie płaci ;]
Nie, ale istnieje odcinek w którym dziewczyna Alfiego znajduje w domu Harperów kartkę pocztową od Nicka w której jest wzmianka o tym aby "nie ufać człowiekowi, który podaje się za Alfiego".
Nie całkiem się podaje - to prawdziwy Alfie, z tym, że we wspomnianej widokówce Nick napisał: "If a bloke called Alfie Butts turns up claiming to be a mate and says he can stay, do not under any circumstances let him stay" czyli w wolnym tłumaczeniu: "Jeśli pojawi się tu facet zwany Alfie Butts twierdząc, że jest moim kumplem, i powie, że może zostać, pod żadnym pozorem mu na to nie pozwalajcie"
Oczywiście wiem, że Alfie, to prawdziwy Alfie. ;) Po prostu nie pamiętałem dokładnej treści tej kartki.