PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126720}

Moja rodzinka

My Family
2000 - 2011
7,5 7,2 tys. ocen
7,5 10 1 7238
8,0 2 krytyków
Moja rodzinka
powrót do forum serialu Moja rodzinka

Ben i Susan wyjechali do takiego nowoczesnego mieszkania w dużym mieście, chyba ich
znajomi prosili by popilnowali ich mieszkania. Potem tam na pewno Ben rozwala blat
otwierając piwo, dostawca wciska pizze przez dziurę na listy. Wiecie może co to za odc ? Od
dawna go szukam .

Donnytres

To, w zależności od tego czy uwzględniają odcinki specjalne, odcinek 3. lub 4. piątej serii pt. "What's Up, Docklands?".

Johanna

Niestety to nie ten ; <

Donnytres

Przepraszam Cię bardzo, pomyliłam się, bo ściągałam odcinki z innego źródła, z całkiem inną numeracją i w dodatku bez tytułów, więc byłam pewna, że to będzie któryś z tych. Sprawdziłam to jeszcze raz i teraz już jestem pewna, że to 2. odcinek piątej serii, który nosi tytuł "Mummy returns", chociaż ten tytuł nijak się ma do fabuły tego odcinka...

ocenił(a) serial na 8
Johanna

ma sie nijak, bo to nie ten :p za 1 razem mialas racje, 3 odcinek 5 sezonu pt. What's Up, Docklands? to ten o ktory chodzi Donnytresowi, na pewno.

cyph

Ja natomiast mam pytanie jak nazywa się odcinek w którym Ben i Susan odkrywają że Janey jest w ciąży??

karolina_stefaniak

"Ding Dong Merrily", to 14. odcinek 3. serii, albo jak kto woli odcinek świąteczny.