Niestety leci między moimi ulubionymi serialami, więc chcąc nie chcąc zawsze te kilka minut patrzę. Przede wszystkim humor na bardzo niskim poziomie. Sit-comy zazwyczaj są sztuczne ale ten sztucznością przebija nawet manekina. 4/10
serial jest świetny :) humor brytyjski jest specyficzny i po prostu trzeba umieć się z tego śmiać :)
osobiście obejrzałem jeden odcinek tylko dlatego, że rozpoznałem w głównej bohaterce aktorkę, która wcieliła się w panią Hooch w HP ;) ogólnie pozytywnie, ale widać, że w zupełnie innym stylu niż sitcomy amerykańskie. ale nie w gorszym.
Serial jest brytyjski, więc i humor jest specyficzny. Trzeba albo lubić, albo się przyzwyczaić :)
ten serial mnie jako jedyny śmieszy na comedy central :D Uwielbiam ten angielski humor :D
również się z Tobą nie zgadzam. Serial jest bardzo zabawny (dla mnie), ale trzeba obejrzeć kilka odcinków od początku do końca by wejść w ten angielski klimat. Rodzinka nieco specyficzna, ale z moich doświadczeń mogę powiedzieć że wcale nie taka nierealna xP Może ważne też jest osobiste podejście do życia, mi takie właśnie pasuje - pochmurne, sarkastyczne i "szczere"