PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126720}

Moja rodzinka

My Family
2000 - 2011
7,5 7,2 tys. ocen
7,5 10 1 7242
8,0 2 krytyków
Moja rodzinka
powrót do forum serialu Moja rodzinka

wg mnie najsmieszniejszy odcinek to ten w którym ben miał oddac sperme znajomym i sie bardzo puszył a okazało sie ze jego plemniki spią

ocenił(a) serial na 8
jopek06

Oj, dużo by było. Odcinek pierwszej serii o alarmie. Te kilka, w których występuje sąsiad Harperów, Casey. Harperowie w "Najsłabszym ogniwie". I wiele innych.

użytkownik usunięty
jopek06

"fabryka zamknięta, ale sprzęt ciągle działaja" :D

użytkownik usunięty

* działa

ocenił(a) serial na 7
jopek06

Ten z najsłabszym ogniwem (nie pamiętam numeru) i odcinek "Ghost" - ten zdecydowanie polecam, Nick w najlepszej formie :)

ocenił(a) serial na 8
jopek06

Jeszcze odcinek o Bractwie Kuraka :)

ocenił(a) serial na 9
jopek06

Zgadzam się. Odcinek z Najsłabszym ogniwem był świetny. Prócz tego odcinek Świąteczny, w którym okazało się, że Janey jest w ciąży, a Nick przyprowadził gościa z domu starców. Aha i jeszcze odcinek, w którym Nick przebierał się za kobietę - "Bliźniaki ciągle pytają o tatę". :)

ocenił(a) serial na 7
jopek06

9 sezon świąteczna odyseja ;D - 2039: A Christmas Oddity

ocenił(a) serial na 9
jopek06

Odcinek kiedy Nick pracuje w supermarkecie i wynosi puszki tuńczyka do ometkowania :)

ocenił(a) serial na 10
jopek06

Jak Nick wrócił do domu po półrocznym jeżdżeniu metrem :)
Jak Nick z Benem wyjechali na pogrzeb ciotki, bo Susan była chora
Impreza i Ben wisiał w samym ręczniku za oknem
Jak Nick przyszedł z wężem do domu
Jak Susan znalazła niebieskie tabletki u Nicka i potem je Benowi zasugerowała :)
Jak Nick z kumplem założył spółkę i wylądował w szpitalu :D
Jak Ben kupił dom (chyba po Caseyu) i został wkręcony przez Michaela w jakiś program

MegaPola69

Najlepszy był odcinek o podróży Susan i jej romansie z miejscowym Indianą Jonesem :D

ocenił(a) serial na 10
jopek06

jak Susan startowała w wyborach :) jej sztab wyborczy był rewelacyjny, i te slogany wyborcze :P