Ale zdecydowanie najpiękniejsza i sexi laska to jest ta co zabiła swojego męża na tym jachcie;):D mmmm cukiereczek;) cudo z taką to by można zaszaleć:D
Cała sztuczna, każdy by mógł tak wyglądac gdyby się przerobił. Mi najbardziej przypadła do gustu Estrella ;)
Coral, tzn. Ninel Conde.. może i piękna, ale to głównie zasługa chirurgów.. napompowany biust, napompowane usta.. tu i ówdzie coś naciągnęli, no i mamy cudo.. Za to główna bohaterka jest naturalna i śliczna i ma boską figurę moim zdaniem! :)
tak, Coral i Esperanza, Oriana, ale chyba, że z makijażem, a Estrella przeciętna, niepodoba mi się u niej jak jej oczy malują
smila- zgadzam się z Tobą, też uważam, że Carmita jest ładna, przynajmniej wydaje się naturalna a nie sztuczna jak Coral,na ślubie z Salvadorem wyglądała bardzo ładnie, nawet ładniej moim zdaniem niż Estrella na niedoszłym ślubie z Hernanem. Tylko zdziwiło mnie, że ona ma dopiero 16 lat, przynajmniej tak jest na filmwebie napisane.
powaznie? faktycznie dziwne. moim zdaniem bardziej pasowlaby do glownej roli niz Esrella. czy ona wogole ma jakies spodnie bo caly czas chodzi w szortach to juz jest denerwujace
Carmita jest prześliczna, na ślubie wyglądała jak księżniczka.! Najładniejsze dziewczyny tam to Estrella, Esperanza, Carmita, Oriana no i Coral jest seksowna ;)
Coral,ma za duży tyłek, zdecydowanie. Po za tym jest sexi tylko dlatego że chirurg nie był jej obojętny.