PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810500}

Mroczny turysta

Dark Tourist
2018
7,0 2,0 tys. ocen
7,0 10 1 1995
Mroczny turysta
powrót do forum serialu Mroczny turysta

Uważam że bardzo dobrze dobrali dziennikarza, doszukiwał się logiki i zrozumienia w miejscach gdzie ktoś inny by powiedział "no ale tak już miało być".
Sceptycznie podchodzi do zjawisk paranormalnych co jest dla mnie zrozumiałe skoro to dziedzina wiary, a nie nauki.

Komentujący liczyli chyba że będzie biegał z kamerą jak w blair witch project krzycząc "coś mnie złapało za nogę".

Polecam program, jest pouczający i ciekawy.

dimian

Dla mnie to właśnie prowadzący jest głównym atutem tej serii, jego miałkość i wieczne zdziwienie wspaniale kontrastuje z tymi dziwnymi sytuacjami, w które się wplątuje :D

ocenił(a) serial na 8
dimian

Jest zajebisty, co najważniejsze wypada autentycznie - z chęcią obejrzałbym następny sezon.

ocenił(a) serial na 7
dimian

Też się pod tym podpisuję!

prowned

To raczej chodzi o to że nabija się z ludzi z którymi pracuje, to słabe jest. Merytorycznie może być bez rewelacji jako prowadzący. Program zrobiony w miarę ok.

dimian

potwierdzam, prowadzący wypadał świetnie - świeżo, nie teatralnie, czasem nieco kulawo, ale to miało swój urok :D

dimian

Prowadzacy to powinnien zmienić psychiatre. Zbicie lusterka bo coś nie poszło po jego myśli jest słabe. Sytuacja w sierocińcu zero refleksji, a na koniec gest w kierunku chorego dziecka.... żenada.