PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Bajo

użytkownik usunięty

Jak że zrobiła się tu straszna trollownia i ogólnie patologia, odpuszczam sobie forum i robię małą wyprowadzkę. Jakby ktoś chciał popisać na normalne(kucowe bądź nie) tematy to PW lub IRC jaki podałem wcześniej :P Było miło, buziaczki.

użytkownik usunięty

Jaka patologia, jaka trolownia?

na razie jest kilka dzieci neo, tego nie unikniesz

ocenił(a) serial na 10

Spójrz na siebie.Jesteś jednym i drugim.

ocenił(a) serial na 10

Mój drogi, nie zapominaj, iz masz wciąż mnie. Co ciekawe jestem równiż pewien, że zarówno Allen tak, jak i inni z naszego dawno grona równie dobrze cie pamiętają. Jeżeli chcesz możesz spokojnie wciąż ze mną rozmawiać na tym forum, i choć zalała mnie ironia i smutek, jak również to, że nie potrafie juz tworzyć, będę rozmawiał tak jak najlepiej móc będę (Boże, jak to oficjalnie brzmi, pff). Tak czy inaczej, nie wiem któy z was Ty czy tez Kruk uwielbiali serie Turnabout, lecz jeżeli nie zauwazyliście wyszedł nowy odcinek z perspektywy Twi: http://www.youtube.com/watch?v=kNErOof3O8g . Całkiem niezły i dośc duzo wyjasnia :) Plus nowy chartakter.

Tutaj do pani i pana powyżej mnie. Nigdy nie było tutaj żadnych tzw 'dzieci neo', jak i nigdy nie będzie. Będa tylko osoby uprzykrzające życie innym, z czym grajek ma rację. Opiszę wam to tak, włączyliście się w niewłaściwym czasie i w niewłasciwym momencie. Forum to jest w rozpadzie, a raczej jest juz po sprawie. Trzeba było zobaczyc jak pieknie było tutaj przez prawie cały rok istnienia naszej grupy. Nie zamierzam jednak tutaj bajdużyć, to możecie spokojnie zobaczyc po starszych tematach i postach. Czytanie przecież nie boli, nieprawdaż? Co do Ciebie Mackintosh, zawiodłem się. Nie wiem jak to zabrzmi z moich ust(dłoni?), lecz zmieniasz zdania i strony w konwersacji jak rękawiczki. Wiem, iz chcesz bronic swojego, lecz tylko pogarszasz swoją sprawę obrażając innych i wdając się w kolejne kłótnie. Jeżeli Cię zatakuja odpuść. Przecież z pustego nikt nie naleje. Miło sie z toba współpracowało, lecz jak widać również zmieniłeś sie delikatnie od pierwszego spotkania. Tak czy inaczej nie zamierzałem nikogo obrazić.

Wracając do Grajka. Zacząłem przez kucykową serię za Writem grać w Ace Attorney, i musze powiedzieć, że nie żałuję. Musze poiwiedzieć iz jest to genialna i czasożerna gra. Jeżeli również zamierzasz ja sprawdzić, lub ze mną się skontaktować, lub pogadać napisz mi tylko wiadomośc na Filmwebową pocztę. Pamiętaj tylko by pisać jak najzwięźlej, góra dwa zdania, gdyz wiadomośc moze po porostu nie przejśc, taki jest juz filmweb. Przykro mi.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anonim138

Co do Ciebie Mackintosh, zawiodłem się. Nie wiem jak to zabrzmi z moich ust(dłoni?), lecz zmieniasz zdania i strony w konwersacji jak rękawiczki. Wiem, iz chcesz bronic swojego, lecz tylko pogarszasz swoją sprawę obrażając innych i wdając się w kolejne kłótnie. Jeżeli Cię zatakuja odpuść. Przecież z pustego nikt nie naleje. Miło sie z toba współpracowało, lecz jak widać również zmieniłeś sie delikatnie od pierwszego spotkania. Tak czy inaczej nie zamierzałem nikogo obrazić.

Niby gdzie zmieniałem strony w konwersacji?Trzymam się ciągle tego samego zdania.

Wiem, iz chcesz bronic swojego, lecz tylko pogarszasz swoją sprawę obrażając innych i wdając się w kolejne kłótnie

Kłócić się lubię,ale żeby się kłócić na poziomie trzeba mieć odpowiedniego partnera.Moi ,,partnerzy'' niestety tego poziomu nie mieli(to nie obraza to stwierdzenie faktu).a propos obrażanie,kiedy kogoś obraziłem?Bardzo bym prosił o jakiś dowód.

Jeżeli Cię zatakuja odpuść. Przecież z pustego nikt nie naleje.
Słaby argument by bronić swoich poglądów.

lecz jak widać również zmieniłeś sie delikatnie od pierwszego spotkania.
My się wcześniej spotkaliśmy?

użytkownik usunięty
Macintosh

Nie możesz trzymać się tego samego zdania jeśli go nie masz :] a jedyne co robisz na tym forum to płaczesz o uwagę. Zachowujesz się jak 13latek, na takim poziomie zresztą są i twoje wypowiedzi, i rozumowanie, i składnia ;)

To że cię biją w gimbazie to nie nasz problem :D

ocenił(a) serial na 10

Nie możesz trzymać się tego samego zdania jeśli go nie masz :] a jedyne co robisz na tym forum to płaczesz o uwagę. Zachowujesz się jak 13latek, na takim poziomie zresztą są i twoje wypowiedzi, i rozumowanie, i składnia ;)

Ok.
Po gdzie niby nie trzymam się tego samego zdania,mam jeden punkt i do niego dążę.Fakt,że muszę walczyć z ignorancją to co innego.
Po drugie bynajmniej nie jestem attention work,po prostu piszę na forum,
Po trzecie zarówno składnia,wypowiedz i rozumowanie są na normalnym poziomie u mnie,więc by prosił o jakieś prawdopodobne ,,oskarżenia''.

Ostatni punkt z grzeczności pominę.Ad hominem się kłania...
(tak jest zggogluj i zobacz co to znaczy.^^).

użytkownik usunięty
Macintosh

Nie trzymasz się tego samego zdania choćby w postach w których próbujesz wszystkich obrażać :D Jeśli chcesz walczyć z ignorancją, zacznij czytać książki, a skoro nie wiesz co to jest- od słownika :P

'Po prostu piszę na forum' nie zawiera się w obrażaniu wszystkich i wcinania się każdemu do rozmowy :]

Prawdopodobne oskarżenia... w swoim zdaniu je potwierdziłeś, więc chyba mogę je uznać za zasadne <3

'wypowiedz' -> wypowiedzi
'zarówno'-> brakuje 'jak' przed 'i' w drugiej części, jak już używasz słowa 'zarówno', to wiedz jak się go używa
'są na normalnym poziomie u mnie'-> są u mnie na normalnym poziomie
'więc by prosił'-> bym prosił, a wogóle 'prosiłbym'

Z grzeczności? Skąd ta nagła odmiana, wychowali cię dziś batem, że udajesz kogoś na poziomie?
btw poczytaj sobie też o ad hominem, polecam.

Tak na boku- to ty jesteś tym który obrażał wszystkim od dawna prace i wyzywał?

ocenił(a) serial na 10

Nie trzymasz się tego samego zdania choćby w postach w których próbujesz wszystkich obrażać :D Jeśli chcesz walczyć z ignorancją, zacznij czytać książki, a skoro nie wiesz co to jest- od słownika :P

Gdzie jest post w którym próbuje wszystkich obrazić?Pokaż go.

'Po prostu piszę na forum' nie zawiera się w obrażaniu wszystkich i wcinania się każdemu do rozmowy :]

Ponownie.Nikogo nie obrażam a jak to to pokaż gdzie.Czy to takie trudne dla ciebie? I nie wcinam się,jak mam coś do napisania to piszę.Na tym polega forum.

Prawdopodobne oskarżenia... w swoim zdaniu je potwierdziłeś, więc chyba mogę je uznać za zasadne <3
Co masz na myśli?

'wypowiedz' -> wypowiedzi
'zarówno'-> brakuje 'jak' przed 'i' w drugiej części, jak już używasz słowa 'zarówno', to wiedz jak się go używa
'są na normalnym poziomie u mnie'-> są u mnie na normalnym poziomie
'więc by prosił'-> bym prosił, a wogóle 'prosiłbym'

Na wszystko to co napisałaś można odpowiedzieć jednym słowem.Hipokryzja.Mówisz mi co robię,źle podczas gdy sama to robisz...cutie.

Z grzeczności? Skąd ta nagła odmiana, wychowali cię dziś batem, że udajesz kogoś na poziomie?
btw poczytaj sobie też o ad hominem, polecam.
Zdajesz sobie sprawę,że im bardziej angażujesz się w tą dyskusję widać rosnącą w tobie frustracje z braku dowodów?
To właśnie ci poleciłem.

Nie mam pojęcia o czym mówisz.
Po za tym zdanie powinnaś sformułować:

Tak na boku?Co to za wyrażenie?Wymyśliłaś je sobie?

to ty jesteś tym który obrażał wszystkim od dawna prace i wyzywał?
Przed ,,który'' przecinek.
Obrażał wszystkich pracę od dawna wyzywając.
Jak można obrazić sztuczny twór? Obrazić możesz człowieka,a nie rzecz.
Wyzywając?Co wyzywając prace?Autorów?Pisz normalnie,jak na człowieka XXI wieku przystało.

I nie,nie wiem o czym mówisz,ale zdaje mi się,że mylisz słowo ,,obraza'' z ,,krytyka'' w brew pozorom to nie to samo.

P.S ,,wogóle'' oddzielnie:)

Nawet poprawić nie potrafisz dobrze,ech te rozmowy nigdy nie przestaną być zabawne:)

użytkownik usunięty
Macintosh

A co, czytać nie umiesz? A nawet przescrolluj sobie na górę tej strony, lol

Sama to piszę, bo wypisuję twoje błędy, puszczyku :DDDDD to wszystko są twoje słowa lol

Czy ja się angażuję? Porównaj sobie nasze wypowiedzi <3 plus skoro sam nie wiesz co to znaczy, to nie pisz, bo robisz z siebie pajaca większego niż jesteś

'Tak na boku?Co to za wyrażenie? Synonimiczne do
-swoją drogą
-na marginesie
-tak nawiasem mówiąc
-ps
-btw
Chcesz słownik na święta? Mam taki dla dzieci.

'Nawet poprawić nie potrafisz dobrze,ech te rozmowy nigdy nie przestaną być zabawne:)'

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ale muszę przyznać, tu ci się zgodzę. Z ciebie mam taki polew jakiego nie miałam z żadnego innego ułomka. Nawet nie potrafisz sprawdzić sobie w internecie podstawowych zasad pisowni a twoje zachowanie przypomina takie małe dzieci z przedszkola które mówią 'ja jestem najmądrzejsiejszy bo tak!' To byłoby słodkie gdybyś miał poniżej 10 lat, ale w wieku 13 to już nie wypada... choć wiem wiem, teraz dzieci są coraz głupsze. Nawet bym się nie zdziwiła gdybyś miał wiosen 15, bo takich debili jak ty w takim wieku już spotykałam. Choć to rzadkie, przyznam :]

ocenił(a) serial na 10

A co, czytać nie umiesz? A nawet przescrolluj sobie na górę tej strony, lol

Argument godny podtarcia czwartej litery.Pokaż to,albo inaczej nie masz racji.To tobie ma zależeć na wygraniu tej dyskusji nie mi.

Sama to piszę, bo wypisuję twoje błędy, puszczyku :DDDDD to wszystko są twoje słowa lol
Próbujesz za pomocą emotikonek wyglądać mądrzej?No,cóż...nie wychodzi ci to.Jesteś jakąś stereotypową dwunastolatką z facebooka?Bo tak się zachowujesz.

Czy ja się angażuję? Porównaj sobie nasze wypowiedzi <3 plus skoro sam nie wiesz co to znaczy, to nie pisz, bo robisz z siebie pajaca większego niż jesteś
Porównałem.Kiepsko wypadasz.

'Tak na boku?Co to za wyrażenie? Synonimiczne do
-swoją drogą
-na marginesie
-tak nawiasem mówiąc
-ps
-btw
Chcesz słownik na święta? Mam taki dla dzieci.

Jakoś nie ma takiego wyrażenia w słowniku.Używaj tych ,,synonimicznych'' dobrze?Aż tak wiele godności ci nie odbiorą chyba.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ale muszę przyznać, tu ci się zgodzę. Z ciebie mam taki polew jakiego nie miałam z żadnego innego ułomka. Nawet nie potrafisz sprawdzić sobie w internecie podstawowych zasad pisowni a twoje zachowanie przypomina takie małe dzieci z przedszkola które mówią 'ja jestem najmądrzejsiejszy bo tak!' To byłoby słodkie gdybyś miał poniżej 10 lat, ale w wieku 13 to już nie wypada... choć wiem wiem, teraz dzieci są coraz głupsze. Nawet bym się nie zdziwiła gdybyś miał wiosen 15, bo takich debili jak ty w takim wieku już spotykałam. Choć to rzadkie, przyznam :]

Ten bełkot można przetłumaczyć następująco:
Jestem niezadowoloną z swojego życia osobą,która by dowartościować swe marne życie trolluje w Internecie i,jako,że jestem za mało bystra na coś oryginalnego małpuje argumenty współrozmówców.Brak jakichkolwiek dowodów oraz argumentów próbuje zatuszować udając mądrą oraz spamuje emotikonkami w wypowiedziach i okazjonalnie obrażam współrozmówcę bo nie potrafię robić nic innego,przy okazji chwytam się co raz ostrzejszych brzytw,które w ogóle nie ukazują mnie w dojrzalszym świetle.
^
I
I
I
Tak w sumie ja i moi znajomi to odczytują.
No dalej,czekam na coś więcej,Poprawisz mi humor przed wigilią.

ocenił(a) serial na 9

On ma 17 latek a zachowuje się jak rozpuszczone dziecko....daj mu buziola to może ostygnie :D

ocenił(a) serial na 10
trixiegra

Caryca piszę jak dwunastolatka więc,podziękuje...nie chcę buziaka od takiego dziecko.Wolę dojrzałe kobiety.

użytkownik usunięty
trixiegra

Ręczę, że on nie ma więcej niż 15. Ludzie ok 17 już mają jakieś zalążki umysłu, a tu pacz co się dzieje- dziecko nawet nie wie na jaki temat toczy się dyskusja, próbuje szczekać ale wychodzą same piski.

Ale jest fajny, jak małpka w klatce. Wystarczy poszturchać kijem i zacznie się drzeć i miotać XD

ocenił(a) serial na 10

Im bardziej czytam twoje wypowiedzi tym mocniej utwierdzasz mnie w przekonaniu,że to co mówię to prawda.Po za dlaczego nie kierujesz ich do mnie?Boisz się krytyki zachowania?

ocenił(a) serial na 9
Macintosh

Bo nie masz racji ,taka prawda ;) we wszystkim co napisałeś w dyskusji z Merkurą :) twoje argumenty były słabe ,ty nie chcesz zobaczyć prawdy tuszując ją jakimiś nie dopowiedzeniami.

ocenił(a) serial na 10
trixiegra

Akurat w dyskusji z nią ona sama przyznała mi rację,wiec mylisz się(z resztą nie po raz pierwszy i ostatni).

twoje argumenty były słabe ,ty nie chcesz zobaczyć prawdy tuszując ją jakimiś nie dopowiedzeniami.
Błagam cię...ja przynajmniej coś dawałem wy nie.

ocenił(a) serial na 9
Macintosh

Błagam cię...ja przynajmniej coś dawałem wy nie.
Dawałeś ? tak to prawda ,filmiki z lesbijskimi kucykami ,albo z pedofilskimi treściami rzeczywiście :)

ocenił(a) serial na 9
Macintosh

ps. Dodatkowo promujesz skrajny fapizm....

ocenił(a) serial na 9
Macintosh

http://zapodaj.net/f64b634a2e47c.png.html ktisunee

ocenił(a) serial na 3
Macintosh

Przepraszam Macinstosh ale zachowujesz się co najmniej głupio np. użytkowniczka CarycaKlaczylina napisała że jest tu pare Neo i trolli, a ty nagle "yyyyy jesteś jednym i drugim". Ty wszystkich obrazasz, a potem "Ej, co to to nie ja ". żałosne

ocenił(a) serial na 10
PaulTheHuman

Mówiąc neo i trolla sama dawała niepotwierdzone etykiety innym ludziom.Nieprawdaż?

Po za tym bycie trollem to nie obraza,ale stwierdzenie faktu.

Choć taką delikatną istotę mogło to zaboleć,więc za to przepraszam.

ocenił(a) serial na 9
anonim138

Ty też się zmieniłeś i to też twój udział w tym upadku forum ,także allen zawinił bo gdyby nie on ,to by andrzej tu nie harcował prawda ? każdy po kolei jest za to odpowiedzialny MY użytkownicy :) ,a po twoich wcześniejszych dyskusjach widzę ,ze tez obrażałeś wielu graczy swoją ignorancją i chamstwem ,pamiętam twoją sprzeczkę z juz nie istniejącym użytkownikiem Kitsunne oraz Kamulcem ,raz tuliłeś się jak kotek dawałeś dobre rady a potem wstąpił w ciebie diabeł i zaczynałeś przeklinać ,nadal śmieje się z twojego postu w temacie kamulca "Rainbow dash to to lesbijka" brawo :) może ty powinieneś zmienić nastawienie do ludzi a nie na odwrót....

ocenił(a) serial na 10
trixiegra

Nobody is perfect...

ocenił(a) serial na 9
Macintosh

Pierwsza rzecz z która się z tobą zgadzam :D Ja go tylko uświadomiłem.

użytkownik usunięty
trixiegra

w czym Allen zawinił?

ocenił(a) serial na 9

Czemu ? przeczytaj sobie jego wcześniejsze wpisy ,kilka jest zablokowanych ,ale jest też parę w których gloryfikuje MLP i obraża fanów AT, poczytaj sobie jego wszystkie posty :) polrcam gorąco ! zobaczysz powtarzający się schemat i non stop pisanie w o MLP jak o jakimś cudzie jak fanatyk :P gdyby nie zakładał tematu na forum AT i nie obrażał innych to by andrzej92 ,andrzej1995 nie był by tu persona non grata :D chyba że jesteś tak leniwa ,że te posty mam Ci palcem pokazać ?:D wesołych świąt błe :D święta to komercyjna bańka do tłuczenia kasy.

użytkownik usunięty
trixiegra

Spokojnie, po prostu nie wiedziałam...

co tu wszyscy tacy szorstcy nagle się zrobili

wesołych.

ocenił(a) serial na 9

Ja jestem spokojny :D
co tu wszyscy tacy szorstcy nagle się zrobili
Ja się dziś goliłem i jestem gładziutki :D

użytkownik usunięty
trixiegra

Ale czemu że tam wszystkich wina od razu?
I co ta reszta zrobiła?
Co zrobił ten Kamulec czy Kitsunne?

ocenił(a) serial na 9

Przeczytaj jeszcze raz tamten post do anonima :) proszę :P
"pamiętam twoją sprzeczkę z juz nie istniejącym użytkownikiem Kitsunne oraz Kamulcem "tutaj masz fragment mojej wypowiedzi....czytasz nie dokładnie siostro :P

użytkownik usunięty
trixiegra

No wiem, ale założyłam, że był jakiś shitstorm więc chciałam wiedzieć o co poszło że aż wspomniałeś o tym :]

ocenił(a) serial na 9

Uczepił się tej dziewczyny o rysunki kucyków bez kończyn wielkie halo z tego zrobił,a ty coś tworzysz ? masz może konto na deviantart ?(od czasu do czasu przejrzę pracę niektórych bronych i są naprawdę awesome) :D ja osobiście nic nie robię :D nie tworze muzyki ,artów itp nie chcę mi się ,niech inni tworzą.

użytkownik usunięty
trixiegra

Daj konto to napiszę nota

ocenił(a) serial na 9

Napisz na priv ,nie mam konta na devianth art tylko od czasu do czasu tam zaglądam.

użytkownik usunięty
trixiegra

ah. No fajna strona jest to. A co do uczepiania się- to chyba jedyne forum gdzie jest więcej trolli niż zwykłych użytkowników, to są jakieś czarodziejskie sztuczki chyba...

ocenił(a) serial na 9

Magia hejtu :) mam nawet piosenkę :D

użytkownik usunięty
trixiegra

piosenkę hejterską?

ocenił(a) serial na 9

Brono hejterską :P i oddaje ducha tego forum...

użytkownik usunięty
trixiegra

To musi być jedna z tych melodii skrillexa z mikserem i młotem pneumatycznym, mniej więcej tak się tu dzieje :D

ocenił(a) serial na 9

Nie ,ja wymyśliłem moją inspiracją była piosenka smile song :D

użytkownik usunięty
trixiegra

Ała. Ja bym dała coś bardziej agresywnego, jak brony

ocenił(a) serial na 9

http://zapodaj.net/f64b634a2e47c.png.html ktisunee

wcale ich nie obrazalem to po pierwsze tylko wyrazalem opinie pewna wiec nie kieruj sie glosem tegoz ludu ^^tutaj

ocenił(a) serial na 1
allen123

Mówiąc, że AT to ścierwo dla dzieci z ADHD i argumentowaniem dlaczego lubisz MLP na forum "Pory na przygodę!" to czysty hejt.

Merkura

bo to jest scierwem i tragizmem mowimy o AT oczywiscie

ocenił(a) serial na 1
allen123

Nie. AT jest dużo lepsze i to pod wieloma względami. Oczywiście możesz się ze mną nie zgadzać, ale "ścierwem i tragizmem" na pewno to nie jest. :)

ocenił(a) serial na 9
allen123

Zobacz allen nie zgadzam się ze zdaniem Merkury ,ale jej nie obrażam ani tej kreskówki ,to jej wybór co ogląda i to jej zdanie i je szanuje ,widzisz jakie proste ? nie oglądałem nie oceniam :) a ocenianie kogoś bo tym co ogląda jest hmmm chore :) Zamiast słów ścierwo i tragizm mogłeś użyć bardziej stosownych określeń ,kultura nie boli.

ocenił(a) serial na 9
allen123

http://www.youtube.com/watch?v=HFxYdFJH52A
obejrzałem wszystko ,teraz też wiem wszystko na temat starszego MLP i co ?:D pojedynek na gołe klaty :P

trixiegra

no to ja ci powiem tak obejrzales goscia ktory wg bronych powinien miec pomnik za recenzje bo wypowiedzial sie typowo subiektywnie
ja powiem tak to co on powiedzial o G1 -G3 jest najwiekszym klamstwem w dziejach i jesli podzielasz jego zdanie myslisz płytko

napisze cos nie wiem czy to przeczytasz czy nie nie obchodzi mnie to
G1 jako pierwsza generacja mlp miala niesamowity potencjal dlaczego firefly to dzisiejsza RD sama Lauren faust uwazala ze to jej ulubiony kucyk G1 sama ma taki nick na deviantartcie
bylo pelno akcji byli Tirek byl grogar byl lavan ohydia byla muzyka ktora ma wiele pieknych utworow jak call of to the sea ponies sami broniacy ja chwala jako jedna z nie licznych byly kucyki ktore posiadaja inteligencje jaka ma twilight np Wind whistler w odcinku mish mash mellee mowila o energi kinetycznej i potencjalnej Fizyka w mlp ? dla mnie bomba sama kreska i fabula rowniez byly bardzo ciekawe czemu lauren faust wziela kucyki z poprzednich generacji bo one znacza bardzo duzo dla G4

G2 bylo podobnie tylko juz typowo zyciowo szkola przyjaciele muzyka marzenia o przyszlosci
G3 piekny okres dla MLP filmy zabawki koncerty jak MLP LIVe the world biggest tea party 25 lecie MLP The Global celebration and imagination gdzie 18 artystow stworzylo wlasne projekty MLP no i stworzono Diamentowego kucyka wartego dosc sporo
o G4 coz reasumujac fenomen spoleczny kulturowy animacyjny jednym slowem kamien milowy

ocenił(a) serial na 9
allen123

Okey to wymień mi te błędy które popełnił ten brony :P chętnie poczytam.