PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7788
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Chimmicherrychanga

użytkownik usunięty

Dyskusja ogólna o sprawach bieżących, kolejny temat z cyklu wszystko i nic bo takie są najbardziej chodliwe.

-> Po tym ostatnim odcinku CMC już nie będzie pewnie do końca sezonu, hura. Ale w jednym artykule poruszyły temat Trixie :O skąd one o niej wiedziały, czyżby wielki powrót? Btw dobrze że twórcy nie zapomnieli
http://images.mylittlefacewhen.com/media/f/img/mlfw1763-1321374013.gif

-> RD wreszcie zachowuje się godnie, i nie odstawiła ani jednego numeru podczas całego odcinka! xD Nawet w doskonały sposób pokazała CMC

kruk6666

Jesli cos powiedzialem nie tak to przepraszam :( http://www.youtube.com/watch?v=BmRAGl1BOiQ

ocenił(a) serial na 10
allen123

Ty nigdy nic źle nie mówisz. Hate you? No way :) Po prostu "Love and tolerance" nie do końca mi pasuje i tyle.

kruk6666

:) czasem boje sie ze moge kogos urazic i wtedy mam jakies chwile niepokoju ... Jesli chodzi o MLP smutno mi czasem jak ludzie to krytykuja nie dajac zadnych argumentów moze ludzie poprostu nie widza ile serca jest wkladane w ta animacje ale coz takie czasy swiata nie zbawimy ... Najwazniejsze ze ta bajka jest i my mozemy sie nia cieszyc :) ale jak kiedys wspominales ze np nie chcesz nikomu mowic o tym ze lubisz mlp to ja to bardzo rozumiem bo sam boje sie o tym mowic choc bardzo bym chcial wlasnie z kims na ten temat porozmawiac ale ciesze sie ze moge tutaj z Toba i innymi o tym dyskutowac :)

allen123

No dobra przełamałam się :) nic nie mam do Fan Fikcji ale są osoby na świecie jak by to nazwać...bardziej uczuciowe może? który nie powinny czytać żadnych FF ponieważ zepsują im obraz całego serialu :) ja tak mam niestety i nie mogę czytać takich rzeczy:)) już raz miałam taką sytuacje z jednym serialem przeczytałam mangę może i nie było w niej żadnych krwawych scen ale ślad w psychice został miałam uraz do tamtego serialu

Gabby_Gums

tez nie mam nic do opowiadan stworzonych przez fanow to od nich zalezy jak beda tworzyc swoje kreatywne wizje danej sprawy jedne sa uczuciowe drugie bardzo drastyczne a inne maja taka neutralnosc.. mi sie wydaje ze fan fici sa bardziej dla rozwiniecia pewnych koncepcji lecz to nie znaczy ze mamy odrazu odrzucac serial taki przyklad Cupcakes napisal to czlowiek ktory mial zryta psychike i chcial sie zemscic pokazujac MLP jako zle i wielu sie na to dalo nabrac :( Ogolnie MLP zostalo stworzone by usczesliwiac ludzi i poszerzac horyzonty przyjazni by ludzie zrozumieli na czym polega tez tolerancja i szacunek dla drugiej osoby

ocenił(a) serial na 10
allen123

Każdy kto ma jakieś pasję, zainteresowania chce się tym z kimś dzielić ,dyskutować o tym. Ja jako fan muzyki metalowej, mam kilku kumpli z którymi zawszę mogę o niej porozmawiać. Natomiast z kucykami już jest gorzej, dlatego wchodzę tu by rozmawiać o MLP z ludźmi których prawie nie znam :) Moim marzeniem jest znalezienie jakichś fanów MLP, wśród 65 tys. mieszkańców mojego miasta muszą być tu jacyś bronie's. Tylko jak ich znaleźć ?? :) :)

PS.Mnie nie da się urazić :P

kruk6666

Napewno zauwazyles ze kiedy ludzie ktorzy rozmawiaja o MLP to czuja taka wspolna więż , interakcje czuja ze ktos ich rozumie i docenia :) MLP łączy ludzi :) czlowiek staje sie bardziej otwarty ...
Ps jesli chodzi o marzenie :) mam podobne odczucia choc u mnie tych mieszkancow mam ledwo 8 tys to raczej nie znajde Fanów i fanek :( bo wiekszosc ludzi na slowo MLP reaguje zle :( wiec pozostaje na razie sam w swym miescie ale wazne ze tutaj moge dzielic swoja pasje z wami :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Ech... Tak zauważyłem, ale internet nigdy nie zastąpi spotkania w prawdziwym życiu :(

kruk6666

Wazne ze MLP połaczylo wielu ludzi :)
tak na marginesie odliczam sobie dni do konca sezonu choc szkoda ze juz sie konczy :( chyba zalooze temat Podsumowanie II sezonu itp nie moge sie doczekac co bedzie juz w III mam nadzieje ze bedzie rowniez epicki jak sezon I i II spodziewam sie ze powinen byc jakis odcinek o Alicornach o Derpy chociaz z kilka i by bylo wiele nawiazn do roznych filmow :) i oczywiscie muzyka :) metalowa jak w Dragon quest czy Hurricane fluttershy albo cos operowego :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Jak najwięcej piosenek ! Tego chcę najbardziej, nie ważne jakich, byle by dużo i jak najlepiej zrobionych :) Poza tym niczego więcej nie przewiduję, wolę się na nic nie nastawiać, bo mógłbym być później rozczarowany. Liczę na to że twórcy mnie zaskoczą :)

Ja nie odliczam, będę cierpliwie czekał na następny odcinek :) Mam nadzieję że przetrwam tę próbę czasu i nie odwrócę się od MLP do czasu emisji 3 sezonu.

kruk6666

Byc moze jesli chodzi o piosenki wyjdzie plyta w stylu Greatest Hits MLP z polaczeniem obu sezonow :) takze jakby w Polsce znalezc cos takiego to bylo by pieknie :) dokladnie jak nawieecej utworow nawet tych backgroundowych moze byc pelno ... Ja powiem szczerze ze co kolwiek tworcy zrobia to i tak bede zadowolony :) a najbardziej to czekam na film z kucykami za pare lat i ciekawe jakby wygladala Epicka wojna kucykow o ktorej mowila twilight w ITs about time :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

"Ja powiem szczerze ze co kolwiek tworcy zrobia to i tak bede zadowolony" dokładnie:) Właśnie to miałem na myśli :) A taka płytka by była fajnym pomysłem. Szkoda że ten tydzień jest bez odcinka :(

kruk6666

dokladnie bo odcinek bez MLP to tak jakby nastepowaly smutne czasy Apokalipsa :( ... napewno bedzie brakowac wielu mega postaci ktore sie przejawialy w 2 sezonie wielu pieknych utworow i przede wszystkim pierwszego w dziejach zdania Derpy :) i nie zapominajmy o odcinku gdzie byl " kucykowy oktoberfest " :) ... ale jesli chodzi o MLP to mozna wierzyc tworcom ze tak samo jak The best night ever bylo mega odcinkiem to Royal Wedding bedzie mega widowiskiem do kwadratu :) takze bedzie co wspominac :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

"Odcinek bez MLP" ??
Ja bym tam nie przesadzał z tą apokalipsą :) Na pewno jest jakaś pustka.

Widzę że już nie możesz się doczekać żeby podsumować sezon 2 :) Ja na razie oczekuję na ostatnie dwa odcinki :) Nie wiem co zrobić w tą sobotę, rozważam obejrzenie Pulp Fiction :)

kruk6666

w sumie chyba pojde twoja droga i lepiej bedzie podsumowac wszystko gdy ostatnia minuta ostatniego odcinka sie zakonczy choc i tak czuje cos pieknego :) :) ... jesli chodzi o Pulp fiction napewno sie nie zawiedziesz :) Tarantino robil wiele dobrych filmow ale ten jest jego takim kamieniem milowym : )

ocenił(a) serial na 10
allen123

Ja wolę się nie nakręcać na ten odcinek :) Zwykle tak mam, jak bardzo oczekuję odcinka i już nie mogę wytrzymać żeby go obejrzeć to przeważnie odcinek mnie nie porywa. A jak podchodzę do odcinka bez żadnego nastawienia i ze spokojem, zwykle mnie zaskakuje:) Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale jest to reguła która zawsze się sprawdza :)

kruk6666

jak to mowia lepiej dmuchac na zimne :) w sumie moglem nie ogladac trailera ( jak to powiedziala Derpy w Last roundup " my bad" :)) chociaz po obejrzeniu i tak bylem zadowolony :) lecz probuje nie myslec co bedzie wiecej podane a juz na EQD pojawia sie wiele screenshotow czy krotkich filmikow o tym.... lepiej pozostac cierpiwym :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Przepraszam że piszę takie głupoty, ale naprawdę już mi się ten temat wyczerpał nie nie wiem o czym jeszcze pisać:)

kruk6666

Ja sie nie gniewam wiem ze jest pozna pora sam nie wiem o czym pisac a nie chce zanudzac :( ... a ogolnie rysujesz jeszcze o MLP cos czy narazie zaprzestales tworczosci :) ??

ocenił(a) serial na 10
allen123

U mnie ciężko z rysowaniem, bo muszę uważać żeby nikt nie zauważył tego procederu :) Ale na pewno coś niedługo narysuję(postaram się). Myślałem o skucykowaniu mojego ulubionego zespołu :)

kruk6666

na obraz bede czekal z cierpliwoscia :) bo napewno bedzie swietny tak jak tamten co przeslales :) a jaki zespol masz na mysli :) domyslam sie ze metalowy bo wspominales ze lubisz ten gatunek :) w sumie ja tez bo uwielbiam Black sabbath itp i brakuje mi DIO :( eh to byl geniusz

ocenił(a) serial na 10
allen123

Myślałem o skucykowaniu mojego ulubionego Rammsteina :), ale to bardzo odległy projekt. Na razie myślę o jakichś rysunkach z wykorzystaniem mojego Raven'a (tego z mojego avatara) :), ale muszę mieć czas. Tylko nie mów, że tamten był świetny i że będziesz na nie czekał bo, to mnie raczej demotywuje do robienia czegokolwiek nowego :)

allen123

Friendship and Tolerance ja wole taką wersje :) może dlatego że nie rozumiem pojęcia miłość :) tolerancja ? w tym świecie zanika :( nawet przyjaciołom nie można ufać napisała bym coś na temat Fan Fikcji ale troszkę się boje że mnie wdeptacie kopytkami w tęczowy grunt :)) Przykro mi allenku ale nie wszyscy bronies kierują się tą zasadą :( odwiedziłam większość forów na których trwała wojna pomiędzy bronies a hejterami żadnej tam miłości i tolerancji nie wiedziałam czemu oni dają się tak prowokować nie rozumiem ich ale co tam nie będę się przejmować błahostkami :))ważne jest to że mamy własną pasje i spełniamy się w niej :P

Gabby_Gums

ta zasada ktora podalas Gabby jest bardzo piekna :) prawdziwa :) . milosc to pojecie wzgledne bo jest milosc szczera i milosc z " przygoda" tak bym to ujał . jesli chodzi o fan fikcje mozesz smialo pisac :) nikt sie nie obrazi :) ... co do zasady to wiem ze jej wiele osob nie stosuje bo gdyby stosowali to napewno czuli by sie dumni ... spojrzmy np na serial MLP .. Pokazane tam jest jak szerzyc tolerancje i przyjazn oraz jak wspomagac potrzebujacych przykladow jest wiele np ostatnio Tara strong ktora gra Twilight przekazala koszulke z Twilight na szpital zajmujacy sie chorymi dziecmi wartosc koszulki to juz 810 $ tutaj potwierdzenie http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190665546902 albo ostatnio jeden z bronych Niejaki Evilsugar stworzył i podarował pluszową Derpy chłopcu cierpiącemu na zespół Barlowa. Chłopiec przeszedł ciężką operację ale wraca do zdrowia. Pewnie ten gest przyczynił się do jego szybkiej rekonwalescencji. albo jak sprzedano kucyka za 2151 $ na cel charytatywny dla JAponi co bylo trzesienie ziemi takze widac ze dzieki My litttle pony mozna pomagac wielu potrzebujacym i ten serial jest tego geniuszem

użytkownik usunięty
allen123

Nawet Lauren Faust przekazała swoje szkice z autografem na aukcje charytatywną, najdrożej wylicytowano rysunek Twilight za 9100$ .
http://www.equestriadaily.com/2012/04/last-call-on-pony-sketches-for-charity.htm l

Ehhh, gdybym tylko miał tyle :<

aha to na Tsunami w Japonii no to w sumie to zebrano 18041 $ to okolo 57 tys zloty na nasze wiec ogromnie wielki gest jak na zaledwie pare artow :) .. pieniadze kazdy by chcial :) ale ten gest pokazuje ze sami tworcy korzystaja z zasad zawartych w serialu :) i za to uwielbiam takich ludzi ze pomogą w potrzebie

allen123

chyba nikogo nie uraziłam swoją wypowiedzią o Fanfikcjach ?

Mam nadzieje że będzie jeszcze więcej takich akcji MLP powinno łączyć ludzi po w grupie jesteśmy jeszcze silniejsi i możemy pomagać innym :)

Gabby_Gums

jesli chodzi o pasje to rowniez sie zgadzam :) bo MLP to prawdziwa perelka i diament :) a interesowac sie tym to cos pieknego :)

kruk6666

Ta blokada to ogranicznik na mózgu :) moja własna fachowa nazwa :P Myślenia ludzi nie zmienimy ,stereotyp o kucach tak mocno zakorzenił się w głowach "dorosłych" że na sam widok kucyka dostają białej gorączki :)) w społeczeństwie utarło się dziwne przekonanie o ideale faceta to ma robić a tamtego nie bo jeszcze straci na męskości tak niestety myśli większość polaczków polaczek to taka osoba która myśli stereotypowo według mnie więc bez obrazy :) Love and Tolerance hmmm nie za bardzo podchodzi mi ta zasada wole zasadę Friendship and Tolerancja nawet lepiej już brzmi :)

ocenił(a) serial na 10
Gabby_Gums

Pięknie to ujęłaś. Zgadzam się z tobą w pełni. A co do Friendship and Tolerance, to brzmi o wiele lepiej niż Love and Tolerance :) Nie wyobrażam sobie, że na przykład opisując komuś o co chodzi w MLP, powiem że jedną z głównych zasad jest Love and Tolerance. Przecież to brzmi tak dziwnie, że aż odrzuca ( przynajmniej ja mam takie odczucia ).

użytkownik usunięty
allen123

Hah, na moim przykładzie: niedawno na imprezce u znajomych ukradkiem włączyłem na komputerze któryś odcinek, reakcja?
"Co to za głupie kolorowe konie, włączcie coś innego". O dziwo reakcja na "przypadkowo znaleziony" filmik od StalinaCWHC (chyba wszyscy znają) była taka sama. Często nawet na lekcji w swojej klasie, podczas przeglądania kwejka czy jemu podobnych, słychać "znowu ta durna bajka na głównej" etc... Na takich ludzi nie ma sposobu, ustalili sobie z góry że jest to głupia bajka dla dzieci i koniec :P Czasem jest mi naprawdę szkoda takich osób, i jak już pisaliście płytkiego myślenia. A może bardziej chodzi tutaj o jakieś utarte zasady jak: nie dowiem się nawet o co z tym chodzi, bo co sobie ludzie o mnie pomyślą?

Jesli ludzie mowia o MLP zle to znaczy ze ludzie kieruja sie wyłącznie nazwa ale nie probuja wglebic sie w to co ten serial przekazuje a przekazuje wiecej waznych wartosci niz to co slyszymy w mediach... jak wspomnialem dla ludzi stereotypu MLP bedzie czyms co trzeba skreslic bo uwazaja to za temat tabu . Mi sie zdaje ze ludzie poprostu nie rozumieja Zasady Tolerancji i milosci ktora ten serial chce przekazac wiec poprzez taka zasade ten serial powinen byc wprost Szanowany ale w dzisiejszych czasach dzieciaki ogladaja bajki gdzie potem jest duzo przemocy zamiast obejrzec Serial ktory nauczyl by ich jak zyc i funkcjonowac

allen123

Dobrze zgadzam się z tym że bajka przekazuje wiele ważnych wartości zgadza się ,a teraz spójrzmy na nasze otoczenie :) czy łatwo wprowadzić je w życie ? ludzie dziwnie się patrzą kiedy ktoś próbuje być miły itp od razu podejrzewają o coś złego :) mowie tu na swoim przykładzie nie wiem może mam takiego pecha że otaczają mnie tacy ludzie ? poruszyłeś tu ważny temat dzieciaków one nie rozumieją koncepcji większości serialów :) mogę tutaj wypowiedzieć się na ten temat sama mam 2 siostrzenice... dzieci kochają wprost uwielbiają utożsamiać się z bohaterami bajek wybierając te "najlepsze" najładniejsze odrzucając postacie mało znaczące i słabsze uważając je za gorsze tak się niestety rodzą takie małe Diamond Tiary troszkę zboczyłam z tematu wracając do bajek:) przemoc teraz jest na topie niestety dzieciaki są najbardziej podatną grupą na manipulacje im więcej bajek tego typu tym będzie co raz gorzej :( wyłapać wszystkich hejterów przywiązać kajdankami do krzesła i puścić im MLP :) żartuje oczywiście :D może się troszkę myliłam do Fan Fikcji :) jak skończysz swoją to chętnie przeczytam bo z twoich rąk na pewno wyjdzie coś super :)

Gabby_Gums

Ja osobiscie sadze, ze w otoczenie nasze ciezko wprowadzic pewne zasady moralne w zycie z powodu braku toku rozumowania pewnych regul przez spoleczenstwo ... Zgadzam sie calkowicie z twoja cala wypowiedzia :) bo ostatnio to czesto sie przejawia ze jak ktos jest mily chce pomagac chceb byc dobry itp to otoczenie widzi w nim cos złego ( ktos sie usmiechnie starszy do dziecka i odrazu uznany za pedofila) i wtedy ta osoba jest w stanie Alienacji i odchodzi od tego zlego spoleczenstwa i dziala na wlasna ręke ... nasze spoleczenstwo ma plytkie myslenie .. Prawda jest tez ze wspomnialas ze dzieci chca sie kierowac postaciami z bajek gdyz widza w tym jakis autorytet Tylko to tez zalezy jakie to bajki pokazuja bo jesli chodzi o MLP to tam wsyzstko jest autorytetem :) ( osobiscie dla mnie nawet Sama Princess Celestia jako taki mentor nauczyciel szkoly zycia ) :) .. Dobrze ze nawiazalas do Diamond Tiary bo wiele osob sie z nia utozszamia dyskryminujac osoby slabsze i ponizone ( dlatego do tej postaci nie mam sympatii :( ) jesli chodzi o hejterow :) to na ich "pomowienia" szkoda jezyka :) Celestia ich pogoni :) i wysle na ksiezyc :) .. Jesli chodzi o Fan fic moj zdradze ze kieruje się troszke historia starozytna :) juz wymylsilem imiona rodzicow celestii :) itp oraz to jakie podboje beda mialy oraz co miedzy nimi dojdzie :) cos na styl jak mowila Twilight Epic Pony war :) w its about time :) .. Czy z moich rąk wyjdzie cos super .. nie wydaje mi sie :) jeszcze biografie o MLP FIM robie ( jestem w polowie) Ja za to chetnie przeczytalbym twoj Fan fic :) gdybys miala taki w planach :) Pozdrawiam

allen123

Pomysł na FF jest :) może kiedyś postacie są , czarny charakter dopracuje się :) część fabuły jest , ale za krótka opowieść mi wyjdzie

http://images.wikia.com/pokemon/images/2/27/Cynthia40.JPG nie wiem czemu ale ona kojarzy mi się z Celestią :) tak wiem stara baba a Pokemony ogląda :))

Gabby_Gums

Bede bardzo zadowolony jak twoj FF sie pojawi :)
co do zdjecia nawet nie kojarze tej postaci z pokemonow :)
PS wszystkie kobiety mowia ze wygladaja staro a jak sie potem okazuje wygladaja dojrzale :)
ostatnio troche porysowalem :)
http://imageshack.us/photo/my-images/31/zdjcie0267w.jpg/ Rarity :)
i moj mistrz Princess Celestia :) http://imageshack.us/photo/my-images/834/zdjcie0268aj.jpg/
mi sie za to princess Celestia kojarzy :) z Zorza polarna :) http://www.ponibooru.org/post/view/68447?search=favorited_by%3DDesmont

allen123

Allenku to jest postać z 4 generacji poków teraz wyszła 5g :P ładnie rysuneczki :) masz konto na Deviancie ? niech szersza publika je ogląda :) życzę kucykom takiej długowieczności jak pokemonom :) aby przez długie lata serial ten uczył wiele pokoleń mowie oczywiście o MLP

Gabby_Gums

akurat konta na deviancie nie mam lecz chyba zaloze :) tam w koncu ma swoje konto sama Lauren Faust :) .. jesli chodzi o dlugowiecznosc MLP :) to bedzie naprawde dluga :) G4 ma taka popularnosc ze Hasbro nie bedzie sie bawic w G5 bo nie ma potrzeby :) swoja droga
14 kwietnia mija 28 lat stworzenia 1 filmu mlp :)

allen123

Wiem że ma tam konto :) nawet dodałam parę artów do ulubionych...w sumie to ja każdy art z kucami dodaje do ulubionych :) mam nawet fajną kolekcje kucyków na kręconych się na gramofonie :))

Gabby_Gums

to jesli chodzi o arty to fajny musisz miec ta kolekcje :) Ja ostatnio jak ide spac to sobie czesto wlaczam utwor Hush now quiet now :) odrazu lepiej sie spi :) Fluttershy ma dar usypiania :) w sumie na polepszenie dnia to muzyka backgroundowa z jej udzialem w hurricane fluttershy tez daje chec do zycia :)

allen123

Zastanawia mnie jedna sprawa....czemu ludzie a zwłaszcza Amerykanie doszukują się w bajkach złych rzeczy a potem oskarżają o byle co :) jak mogą pisać ze Celestia jest seksistowska ?co ma związek jej wzrost i białe ubarwienie :))jeżeli pójdziemy tokiem ich rozumowania to każda wysoka blondynka jest seksistowska druga sprawa rasizm....ja nic nie mam do ludzi o innym kolorze skóry no ale bez przesady niektórzy zachowują się jak święte krowy a zwłaszcza czarnoskórzy wszędzie doszukają się rasizmu w intrze MLP pod sam koniec stoją dwa czarne pegazy przed celestią...do nich też się doczepili że niby są niewolnikami wielkiej białej władczyni :)śmiech na sali :) ja nawet nie przejmuje się takimi rzeczami wiele widziałam i już nic mnie nie zdziwi

Gabby_Gums

wiesz jaki jest narod amerykanski oni poprostu uwazaja siebie z jakas taką idealna nacje a wcale taką nie sa u nich jest duzo rasistowskich organizacji np Ku klux klan ... jesli ludzie pisza ze Celestia jest seksistowska to ja nie wiem co oni maja w glowach juz nie mowiac ze przyjelo sie takie imie Molestia dla niej co mnie osobiscie bardzo zasmucilo . Celestia jest wladca utopijnym idealnym :) a jej biale ubarwienie kojarzy mi eie raczej z takim czystym sumieniem :) a to ze stoją kolo niej Royal Guards w ubarwieniu czarnym to mysle ze jest to jak piosenka Black and white micheala jacksona ze kazda rasa jest rowna :)
znalazlem ciekawy filmik o MLP bardzo prawdziwy :) z polska piosenka :) http://www.youtube.com/watch?v=RCWRNiQWM40

ocenił(a) serial na 10

Coś mi się skojarzyło. Nie wiem czy to dobry temat ale muszę to napisać. Czy ktoś z was kojarzy serial animowany o czarodziejce Sabrinie(simsalabim Sabrina). Własnie tu jest szkopuł. Główna bohaterka kojarzy mi się z Twi. Nie wiem dla czego, ale wg. mnie one są dosyć podobne.
Pozdrawiam.

anonim138

Ten serial oglądała moja siostra. Fakt widać podobieństwa zaczerpnięte przez twórców. Motyw z Benego Hilla, z kreskówki Loone Tunes (motyw z skunksem podążającym za kotką) i wiele innych.

ocenił(a) serial na 10
Derpy1Hooves

Znalazłem też coś ciekawego. Zobacz sobie na filmwebie opis filmu Moon z 2009 r. Nie przypomina ci to czegoś? :P
Pozdrawiam
PS *hint hint* luna,księżyc, space core. :)

ocenił(a) serial na 6

MOAR CMC

Fajny był swap AJ i Big Maca.
I dobra kreacja Tiary była w tym odcinku. Motyw z fotelem z wysokim oparciem i dramatyczne odwracanie się plecami do petentów ftw.
Trochę szkoda, że taki se głos dali Shadydaze'owi, zawsze go lubiłem.

ocenił(a) serial na 10

Znów wychodzę do przodu, ale muszę powiedzieć, że Shining Armor z Canterlot Wedding wygląda naprawdę uroczo na swój sposób.
!UWAGA LEKKIE SPOILERY!
http://mlp.wikia.com/wiki/A_Canterlot_Wedding,_Part_1/Gallery

anonim138

to bylo raczej wiadome ze on bedzie wzorowany ubiorem na Ksieciu williamie ;p takze wiekszosc juz o tym wie :)

anonim138

przy okazji jest juz 35 sekundowy clip na YT ( to nie jest trailer ale prawdziwa scena z royal wedding mlp a trailer jest krotszy od 4 sekundy )

ocenił(a) serial na 10
allen123

W sumie to Cadence też wygląda pięknie i majestatycznie. Mam dużą nadzieję, że oboje z SA będą występować w 3 sezonie.
Pozdrawiam.
PS Cadence przypomina mi tą mare ze znaczkiem Fleur-de-lis. :)