PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7814
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Sweet Apple Massacre

ocenił(a) serial na 10

Przed przeczytaniem tego fanfica myślałem, że Cupcakes jest najbardziej chorym
opowiadaniem jakie przeczytałem. Po przeczytaniu zmieniłem zdanie :)

użytkownik usunięty
Kubasek

mogę się wtrącić? Przepraszam jeśli to niegrzecznie, nie wiem do końca jak to jest na forum czy można się udzielać w takiej dyskusji dość dwustronnej?

dobrze zrobiony bo nie jest przesadzony, akcja jakoś trzyma się kupy i to bardziej ze smakiem jest jakoś zrobione, z rozmysłem, tu wszystko jest randomowo i bez sensu jakiegokolwiek

ocenił(a) serial na 10

Właśnie to miałem na myśli :)

kruk6666

Więc polecacie tego fanfica czy nie? Wolę zapytać bo po przeczytaniu Cupcakes i Rainbow Dash Factory wciąż źle sypiam.

ocenił(a) serial na 10
destroyer696

Szczerze, to lepiej nie tracić czasu na to badziewie :)

kruk6666

A może polecił byś coś lekkiego i pozytywnego. Po przeczytaniu Tales mam małą depresję.

ocenił(a) serial na 10
destroyer696

Niestety, sam przeczytałem może z 6 fanfików, więc moja wiedza jest zbyt mała by polecić coś dobrego. Na pewno inni forumowicze z większym doświadczeniem w tej dziedzinie będą w stanie Ci pomóc :)

destroyer696

polecam The Experiment of Twilight Sparkle - jak dla mnie o wiele lepsze nic Cupcakes

Shoother

Dzięki! Na pewno sprawdzę. Mam tylko nadzieję że nie jest to jakiś chory Grimdark.

destroyer696

Nope :) no i polecam obie części Silent Ponyville

ocenił(a) serial na 10
destroyer696

coś lekkiego? eh...a już chciałem polecić "Fallout:Equestria", jak dla mnie świetne, ale tylko w oryginale

no i niektórych odrzuca jedyne >2000 (nie pomyliłem się w zerach) stron
taka 'krótka' bajeczka do poduszki, choć lekką bym jej nie nazwał, ale przeczytać naprawdę warto

ocenił(a) serial na 9
destroyer696

Ja teraz czytam Biura Adaptacyjne, polski fanfik, na razie jest 5 rozdziałów, 2 pierwsze po 90 stron, reszta po ponad 100, ogółem ma być około IX rozdziałów. Przyjemne jak ktoś lubi TCB (ponifkacja ludzi).