PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Kiedy znajdzie finał niekończąca się historia pt.:"Poszukiwania Grześka"? ;/;/ Już mi się nie chce oglądać tego wątku, ciągną go na siłę w nieskończoność. Nie wiem, może scenarzyści liczą, iż Leszek Lichota jakimś cudem zmieni zdanie i wróci do serialu? W każdym razie to już jest mdłe i nie da się tego oglądać;/

Faraon_5

Mnie przyciągnęło do serialu to "Czy Grzesiu Wróci", ale popieram!! To już jest mdłe... niech przestana namawiać aktora do powrotu i tyle!!! Ale co zrobią z Grzesiem serialowym? Powiedzą że nie żyje, czy coś????

Faraon_5

Wątek z Grześkiem jest już nudny i beznadziejny. Jeżeli aktor faktycznie zrezygnował z roli, to niech go zastapią innym, zamiast wymyslać jakieś bzdury na kółkach.

Faraon_5

Ja coś tam gdzieś słyszałam, że Grzesiek ma zostać świadkiem koronnym i naszą "ukochaną" Żanetkę (grrr!) w ten sposób również usuną z serialu (w końcu!). No ale ręki sobie nie dam odciąć, że tak na pewno będzie bo to tylko historie "z drugiej ręki" a szukać prawdy mi się nie chce xD

Strix

Masz racje,czytałam że Anna Guzik tez odchodzi z serialu.W filmie będzie tak że Żaneta z Mania mają dołączyć do Grześka i przez to juz ich wszystkich więcej nie zobaczymy.

anitab_22

A mi sie to juz sni po nocach ! nie wiem czy tak bardzo sie tym wszystkim przejelam czy co ;ppp 3 razy mi sie snilo... ze szukali przedszkola dla Mani zagranica i takie tam xD