Cześć mam takie do was pytanie dla mnie jest to formalność otóż moja mama jest przekonana, że Eliza (Katarzyna Chorzępa) gra w tej reklamie https://www.youtube.com/watch?v=6bMWU14MsJU 1:37
Przekonuję ją, że to nie ona nawet założyłem się z nią o kasę tylko nie mam jak jej tego udowodnić. Macie jakieś źródła kto gra w tej reklamie? Albo dowód, że to nie jest Eliza.. Albo po prostu wasza opinia na temat tych dwóch dziewczyn, czy to jest jedna aktorka :D
Nie wiem kto gra w tej reklamie, ale moim zdaniem ta dziewczyna jest po prostu do niej podobna i nic poza tym :)
W ogóle inne rysy ma, mniejszy rozstaw oczu, jaśniejsze brwi. Moim zdaniem nawet nie jest podobna. :D Niestety na ich stronie cisza o aktorach grających w spocie, więc w taki sposób chyba tego nie udowodnisz.
nie wiem, jak to udowodnić, ale to absolutnie nie jest ona. a mam pamięć do twarzy bardzo dobrą, potrafię skojarzyć mało popularnego aktora z jakiegoś filmu, zobaczyć go w innym i poznać, potem szukam info w necie i nie pamiętam żebym się kiedykolwiek pomyliła, nie przechwalam się, tak tylko na wzmocnienie mojej opinii:)