Serio ona jest aż tak łatwowierna ?
Po jej wypadku nie zastanawiało jej dlaczego obcy koleś tak chętnie jej pomaga a teraz ten numer z zdjęciem.
Wiem że nie każdy mógł tak na to zwrócić uwagę ale mnie to "uderzyło" i trochę nawet denerwuje
Przecież Daniel nie wrzucił do sieci jej fotki .
Tylko ten psychiczny koleś z jej pracy.
Obejrzyj a potem komentuj człowieku .
o co ci chodzi ?? gdzie napisałem że Daniel wrzucił jej fotkę ?? dobrze wiem że to ten psychol z pracy
Ludzie,spodziewałem się że ktoś się może ze mną nie zgadzać ale tego nie przewidziałem
????
Po wypadku naiwnie wierzyła w to że obca osoba (Daniel) bezinteresownie jej pomagała
Teraz gdy Tomek "psychol z pracy" wrzucił jej zdjęcie,Łucja obwinia Daniela i ślepo ufa koledze z pracy
Nigdzie nie napisałem że Daniel wrzucił zdjęcie.Najpierw warto dokładnie przeczytać czyjąś wypowiedź a potem komentować
Ups, może faktycznie zle zrozumiałam twoją wypowiedz.
Łucja zachowuje się okropnie , te jej wieczne fochy są nudne .
Moim zdaniem Daniel powinien tą Łucję kopnąć w d... Skoro ona mu nie ufa i w nic nie wierzy, a autorytetem dla niej jest kolega z pracy to zadnej przyszłosci dla nich nie widzę. Kiedy Daniel będzie miał kłopoty, w życiu różnie to bywa, to gdzie ona wtedy bedzie? nigdy nie stanie po jego stronie, do tego jest wiecznie a niego obrażona, a on tylko za nią lata i skacze jak nad jajkiem. Wkurza mnie ona.
Zgadzam się i powiem szczerze, że na początku lubiłam jej postać. Ot taka zwyczajna dziewczyna, nawet przyjemnie odgrywała swoją rolę, ale teraz rzeczywiście zrobili z niej idiotkę..
Ciagle tylko rzuca słuchawka, ucieka do domu, rzuca sie ze Daniel spoźnił sie pol godziny, bo kolegę dziewczyna rzuciła... No bez przesady. To ma być dojrzały związek? Raczej zachowanie rodem z przedszkola. Ona jest taka "drama queen" - uwielbia być w centrum zamieszania i jak wszyscy sie nad nią użalają. Na miejscu Daniela życzyłabym jej powodzenia z tym psycholem z roboty, a sama rozglądała sie za jakaś bardziej ogarnięta kobieta.
Wszyscy macie rację.Mam nadzieję że Daniel już sobie odpuści (szkoda gościa żeby się użerał) a Łucję ten wariat najwyżej zgwałci i będzie miała nauczkę za głupotę (to i tak tylko serial)
No to mam pytanie:
Czy tylko według mnie Daniel powinien sobie dać spokój z Łucją i znów być z Olą ? nie znam się na takich sprawach ale wydaje mi się że Zielińska jest znacznie lepsza od "sfochowanej"
Nie, myślę, że po tych wszystkich przejściach, oni już po prostu do siebie nie pasują (Ola i Daniel). Co będzie z Łucją? Nie wiem, ale faktycznie trochę za dużo tych fochów. Zresztą, kurde, koleś (psychol) wyznał jej miłość, czy coś w tym rodzaju, a ona dalej traktuje go jak dobrego kumpla? Po takich tekstach chyba naturalne jest, że człowiek odsuwa się od takiej osoby, jeśli nie chce jej zwodzić. Ale można należy do tych lasek, co lubią, jak za nimi adoratorzy latają, a one robią im tylko nadzieję i nic po za tym (If you know what i mean).