Ale sobie to wykombinował. chodzi po mieście w bluzie z kapturem (z drugiej strony dziwne, że nikt go nie wspał) a na dodatek jeszcze ten boss ukrainskiej mafii będzie musiał mu zamienić klubik na więzienną stołówkę. No ładnie. ładnie. Z drugiej strony jeśli go znajdą (policja) to i tak zostanie uniewinniony i wróci do Ewy.
Koniec.
Nie zapominaj,, że jeszcze z drugiej strony jest walczący cały czas o Ewę - Naczelny!. Artur Kwiatkowski konkretnie!
No tak. Złapałeś mnie . :D. Ale Borys ze swym porywającym ( nie ma tu żadnego kłamstwa) błaganiem o Ewę jest bardziej imponujący niż nadęty i mniej godny do poświęceń naczelny. Myślę, że Borys wygra tą rywalizację z palcem w de..
Pozdrawiam serdecznie.
Miłych ferii, życzę Tobie i całęj Twojej Rodzinie.
Potencjalnie Borys Orłow ma większe szanse u Ewy. Naczelny, że niby zaliczył kilka spotkań z Ewą, ale to do nikąd nie prowadziło. Borys kocha Ewę, i na pewno z niej łatwo nie zrezygnuje. Tym bardziej, że zostanie uniwinniony.
Dziękuję bardzo i wzajemnie :)
Mam nadzieję , że do niej wróci, bo to dobra para była. Jednakże nie na tym wątku skupiam się najbardziej. Bardzo mnie interesuje jak potoczy się akcja z Igorem no i przede wszystkim ten nauczyciel-pedofil Darii...
Igor Nowak to postać może najbardziej irytująca, ale wątek ma ciekawy. Aktor grający nauczyciela Darii to Arkadiusz Janiczek - znany z Placu Zbawiciela. Też może być z nim ciekawie, zwłaszcza, gdy na krok nie odstępuję jej Dominik.
Pewnie Dominik zobaczy całą sytuację jak nauczyciel gwałci Darię i mu się też dostanie. Później przyjdzie Sławek i niczym Cordel Walker załatwi sprawę.
a mnie tam osobiście ukrainiec wkurza.zawsze przy "Łewie" robi takie maślane oczy,że normalnie rzygać się chce.już lepiej żeby była z tym całym naczelnym.
niee. Borys jest fajny :D pośród tych wszystkich ciamajd jako jeden z niewielu daje radę. naczelny ssak się nie umywa ;p
może i ma "charakter" i jest hmm męski ale i tak mnie denerwuje,jest taki natrętny w stosunku do Łewy.
Jest denerwujący z tym Łewa, ale można się nieźle ubawić. Na przykład kiedy był w szpitalu i on do tych policjantów: " Muszę do tualety" Rozwaliło mnie.
Heh Racja! Chociaż bardziej interesuje mnie teraz wątek Ostrowskiego. Moja mama mówi, że on będzie miał raka.
A wczoraj te koksy podpaliły pokój nauczycielski. Dostanie się Dominikowi wyleją go ze szkoły i .... no... dupa, dupa Dominiczku. Lubisz może amerykański serial "Przyjaciele" ?
a co do Ostrowskiego to nie wiem czy będzie miał raka czy coś ale obstawiam ,że w niedalekiej przyszłości albo umrze albo odejdzie na jakąś rehabilitację, wcześniejszą emeryturę itp i Kamil przejmie po nim stanowisko,gdyż widać ,że Ostrowski mimo iż z pozoru szorstki i niedostępny darzy sympatią Kamila:)
ja też tak uważam. widać dokładnie jak Kamil robi "karierę" krok po kroku, że go to dużo kosztuje i zwykle jak to bywa w serialu - wszystko musi się dobrze skończyć lub być wynagrodzone! ;)