PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36287
2,2 6 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Tak ,tak drodzy panstwo nie mylicie się ten serial to dno .i te dno tak bedzie trwało przez 99999999 tys.odcinków aż was szlag trafi.No ale tak to jest w Polsce kazda stacja chce miec swój serialik i isc śladami Mody na sukces.
Robią ten seroil niedbale,skaczą z wątku w wątek to wszystko się kupy nie trzyma.Ten serialik nic nie daje ,nic nowego nie wnosi.Grają tam przecietni aktorzy tylko po to by miec za co zyc.I nie przykładają sie specjalnie do ról bo taki odcinek to oni dziennie kręcą z 3 i pewnie mają nadbagaż 60 odc na przód.
Ci co oglądają takie bzdety maja nie tak pod sufitem ,są uzależnieni od badziewia!!!

ocenił(a) serial na 4

a co matole przeszkadza tobie ze ktos zalapal sie do serialu a ciebie to nikt nie chce zatrudnic nawet do wywozu gowna z obory...?
niech kazdy robi to co chce. niech tvn kreci gmioty aktorzy niech sie obijaja. dopoki nie dotyka ciebie to bezposrednio to nic ci do tego zakuty lbie. po prostu przelacz kanal pantofelku.

użytkownik usunięty
Barthez_2

Chłopczyku o czym ty mówisz co przeszkadza ci konstruktywna opinia i inwektywa pod adresem tego pseudoserialu ??? Co amoze ty tam grasz??Moze twoi starzy??
Poto jest to forum aby ludzie normalnie myślący mogli skrytykować dany podmiot telewizyjny. Więc nic ci do tego. A jeżeli uważasz inaczej ze jest to najlepszy serial w Polsce i nie ma wad to podaj argumenty a nie bezmyślnie pyskujesz.A taka pyskówka tylko pokazuje twój poziom,niestety bardzo niski poziom.

ocenił(a) serial na 4

o kurde! jesli to jest twoja konstuktywna wypwiedz to boje sie jakby wygladala twoja niekonstruktywna wypowiedz.
Lithosc co za matol!

Barthez_2

Widać kto tu jest matołem :)

Jeżeli chcesz dalej dyskutować, wysuń jakieś (chociażby wyssane z palca, zawsze to coś) argumenty i skończ robić z siebie pośmiewisko!

Nighty89

"Bzdury na wrotkach ,serial dla matołów!!!"

Niesamowite odkrycie.

użytkownik usunięty

Nie nazwalbym twojej opinii konstruktywną, krytykujesz tylko serial ktory ci sie nie podoba, podajac jakies tam argumenty, z ktorymi wiele osob sie nie zgodzi, ja rowniez.

Robią ten seroil niedbale,I nie przykładają sie specjalnie do ról bo taki odcinek to oni dziennie kręcą z 3 i pewnie mają nadbagaż 60 odc na przód.

Skad ty takie wnioski wyciagasz.Zastanow sie co piszesz, bo wiekszej bzdury nie mogles napisac,

użytkownik usunięty

Nie nazwalbym twojej opinii konstruktywną, krytykujesz tylko serial ktory ci sie nie podoba, podajac jakies tam argumenty, z ktorymi wiele osob sie nie zgodzi, ja rowniez.

Robią ten seroil niedbale,I nie przykładają sie specjalnie do ról bo taki odcinek to oni dziennie kręcą z 3 i pewnie mają nadbagaż 60 odc na przód.

Skad ty takie wnioski wyciagasz.Zastanow sie co piszesz, bo wiekszej bzdury nie mogles napisac,

użytkownik usunięty

Krytykuję ten serial i większość podobnych ,bo mam do tego prawo,zresztą chyba wymyślono ten portal by możnabyło dokonac swobodnej wypowiedzi.
Nierozumiem oburzenia gdyz moja wczesniejsza wypowiedz chyba nie była nietaktem,bo serial-tasiemiec "Na Wspólnej"nie jest arcydziełem.Ja chcę tylko powiedziec,ze w Polsce nie dba sie o jakosc tylko o ilość.Spójrzcie panowie na naszą TV każdy program ma swój serial,i problem w tym ze telewizje przescigają sie w biciu serialowych rekordów.Kto pierwszy 500,1000,2000... odcinków.Nie patrzą ze podsuwają ludziom badziewie,bo pomysły scenarzystó kiedys sie koncza i wtedy jest sygnał by zakonczyc emisje!A u nas na odwrót .
Przeciez to paranoja zeby ciągnąć te kał w nieskonczonosc
Kiedys robili ciekawe seriale co miały po 20 odcinkow max i sa chetnie do dzis oglądane!Przynajmniej robili je z zapałem i starannoącia.Dzis przeciez nikt nie pamieta co było w NW w 34 odcinku !!
Klan ma ponad 1000 odcinków ale nie, nieskonczą bo by musieli całą ekipe puscic z torbami chociaż wiedzą ze oglądalność spadłą w poruwnaniu z 99 rokiem o 70% !!!.
NW to samo ten sam błęd robią ,tak dsamo nie zakonczą bo
odetną wszystkim kase !!
Tak naprawde to kto ogląda seriale -stare baby albo ludzie mierni nie mający nic do roboty,kogo moze zainteresowac kolejny słąby serial??
Kolejna rzecz promują sie tu słabe namiastki aktorów jak Wesołowski lub Jabłczynska-zapraszają ich do programów typu taniec z gwiazdami chodz nie są nimi .Jesli dla was tacy ludzie sa gwiazdami to co powiecie o ludziach którzy zagrali setki ról lub przynajmniej kilkanascie .
A w Polsce na odwrót robi sie gwiazdy z przybłędy grającym w marnym seroaliku.smieszne.

Kolejna rzecz to skakanie z wątka w wątek ,scenarzysci dla jednej postaci potrafią wymyslic kilkanascie ekstremalnych sytuacji,problemów w przeciągu 50 odcinków!!Ale czy tak wygląda prawdziwe zycie?Dlaczego nie pokazują ze xzłowiek po przyjsciu z pracy ogląda telewizje?Tego tam nie ma,nie ma prozaicznych sytuacji dnia codziennego przezco serial ten odbiega od rzeczywistosci -jest więc sztuczny.
Na czym sie opierają takie seriale -po prostu szukają skandalu bo to sie najlepiej ogląda i nie patrzą na realia-scenarzysci wymyslają takie niestworzone rzeczy i tak bedą wymyslac jeszce dalej idalej i dalej......

użytkownik usunięty

mówcie sobie co chcecie, i szczerze mówiąc mało mnie to obchodz, czy waszym zdaniem serial jest wspaniały czy osiągnął dno. Mi od czasu do czasu zdarza sie obejrzeć, nie uważam żeby aktorstwo bło swietne, czy sam scenariusz cudowny.. to tylko serial, dla zabicia nudów, więc czego tu wymagać? ... nie chcesz - nie oglądaj, kto Cię do tego zmusza, chcesz - oglądaj i nie patrz na innych.

Pozdrawiam, asiula :)