PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Boże! Gorszego serialu nie miałam okazji oglądać! Zastanawia mnie tylko co robią tutaj panie Korcz i Dykiel... Jedne z najlepszych polskich aktorek a grają w czymś takim! Powinny się panie wstydzic... Poza tym scenariusz też jest do dupy a o grze pozoatałych aktorów nie wspomne (bleee)... Boże spraw żeby powstał wreszcie dobry serial!!

użytkownik usunięty
Bjorkova

Masz 100% racji - okropieństwo! Tytuł nawet głupi.

użytkownik usunięty
Bjorkova

Sam jestes glupi jak ci się coś nie podoba to spadaj na drzewo a pozatym zkad wiesz ze taki jest nigdy go do konca nieogladales a nawet jesli to po co to robisz o grze aktórów jeszcze wspomne sa cudowni świetnie graja

Ja w ogóle nie wiem kto "TO" puścił na antenę... A ludzie, którzy uważają, że ten serial jest fajny poprostu podziwiam! Obejrzyjcie sobie "Archiwum X" lub "Miasteczko Twin Peaks" a nie jakieś beznadziejne "życiowe" gówna!! Pozdrawiam serdecznie...

Bjorkova

Poprostu? Poprooostu? xD kolejna analfabetka.
Natomiast jeśli chodzi o Archiwum X, to nie mam zamiaru oglądać tego kiczu. Przepraszam, jeśli się popłakałaś :P

ocenił(a) serial na 1

o! teraz macie przyklad na to jacy ludzie ogladaja ten serial, lub co sie dzieje z nimi po obejrzeniu.

Bjorkova

Co do serialu to twoja prywatna opinia - nie zgadzam sie z nia. uwazam ze nikt nie powinien osadzac niczego w ten sposob, obrazajac przy tym ogladajacych ten serial ... jak Ci sie nie podoba to nie ogladaj...

ps. jakim prawem za nick masz imie tak boskiej artystki jaka jest Bjork??!! profanacja.... szkoda gadac.....

użytkownik usunięty
Bjorkova

Sama pewnie nie umiesz grać lepiej.Jedna ze zbuntowanych aktorek??Nie wypowiadaj się kiciu o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.I jeszcze jedno: piąte przykazanie.Ukróciłabys nieco swój języczek

ejjjjjjjjjj jak można porównać z archiwum x do na wspólnej?? przecież to zupełnie inna bajka...tylko świadczy o takim młokosie co sie wypowiada...na wspólnej to fajny serial ,to tasiemiec...wiec co sie można po nim spodziewać????? ufo???? ludzie prosze waas

dragonlfy

a ja lubie i to i to :) we wtorek na tv4 o 20.00 archiwum x, a o 21.00 na tvn na wspólnej chociaż wolę to pierwsze jednak to nie wiem o co sie tu kłócić hehe

ocenił(a) serial na 4
Bjorkova

nieprawda :) serial jest, moim zdaniem, nawet ciekawy (jedyny, ktory ogladam :P), a jesli chodzi o dobrych aktorow, to mysle ze zapomnialas o niektorych, a oceny dokonalas tylko patrzac na nazwiska, a nie na umiejetnosci - naprawde swietnymi aktorami w "Na wspolnej" sa także Leszek Lichota (przede wszystkim :)), Waldemar Obłoza, Grażyna Wolszczak, Ewa Gawryluk, Mieczysław Hryniewicz. Młodziez w "Na wspolnej" tez gra niezle, moze brakuje im wprawy, ale z czasem na pewno jej nabiora :)

monika_

To jest typowy serial dla wszystkich którzy są nazbyt spragnieni miłości, ciągłe kłopoty bohaterów zawsze kończą się szczęśliwie (poza paroma wyjątkami} i telewidz wpatrujący się w to tanie ciągle powtarzające się chit tak wciąga większość widzów że po kilku godzinach oglądania tego serialu przeżywają wszystko co możliwe niemalże na własnej skórze ,są wraz z bohaterem na dobre i na złe. Ludzie po oglądnieciu tego filmu są podbudowani tym że nie tylko oni miewają takie ptoblemy i są z tego zadowoleni... Jednak trzeba zawsze pamiętać że choćby niewiadomo co by się stało w tym serialu to zawsze będzie fikcją, więc powinno się do tego trzymać troszkę wiekszy dystans!

Kasia89

Popieram zdecydowanie kasie089... Napisała wszystko od a-z co się dzieje z widzem podczas oglądania seriali i nikt nie powinien jej zaprzeczyć!!!

użytkownik usunięty
Bjorkova

To jest mój ulubiony serial i nikomu nie pozwolę go krytykować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Jedyne co mi przeszkadza w tym serialu, to gra Ani - przyjaciółki Igora. Wszystko poza tym jest zajebiste!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

weź się z tą "Modą na sukces" to już za długo leci...
i nie mówcie że się ze mną nie zgadzacie...
bo się zesram ze śmiechu...

Bjorkova

Ten serial to jedno wielkie SHIT. Zupełnie jak ludzie którzy go oglądają. Spójrzcie na siebie i wstydźcie się! Zamiast takie gówno oglądać jakąś książkę do ręki weźcie! A telewizja robi dziury w mózgu. Nie zdziwię się, jeśli dowiem się z jakiegoś źródła, że 80% tych którzy oglądają ten serial byli fanami BIG BROTHERA.

Stuknijcie się w łeb Ci co to oglądacie,
A ci co nie oglądają niech się ulitują nad FANAMI tego serialu.

Weronika

Pussykilla

caly czas bylem za tym zeby sie nie obrazac...... ale jak przeczytalem opinie Weroniki to mnie kurwica zlapala....... sluchaj prymitywna kobieto ktora pewnie czytuje ksiazki w stylu "poradniki dla kobiet bez wartosci" nie obrazaj innych ludzi to ze ci w zyciu nie wyszlo to nie znaczy ze masz innycjh obrazac...... kto Ci kurwa na to pozwolil...... nie podoba sie to nie ogladaj..... A litosc zachowaj dla swojej egzystencji....

Flippy

LUDZIE! Boże, jak mnie denerwujecie. A najbardziej ta miss Weroniczka - aż promieniuje INTELIGENCJĄ...
Jeśli to oglądam, to znaczy, że jestem chora psychicznie albo coś w tym stylu? Dziecko...!
Każdy ma inny gust. Jeśli ktoś lubi Modę na sukces, to nie będę go wyzywać, bo nie zniżyłam się do poziomu przedszkolaka.
Równie dobrze mogłabym napisać:
"Weronisiu, stuknij się w ten pusty łebek, jesteś idiotką bo tego nie oglądasz. Coś ci na mózg padło, oszołomie". Tylko, że wtedy reprezentowałabym poziom właśnie takiej Weronisi.
Może my się nad tobą ulitujemy? ;)
No przepraszam, ale jak ktoś mnie wkurzy to nie potrafię nie być wredna.

Love_Husky

Ale Wy macie problem. Buhahahaha:D:D:D

Owszem, uwielbiam "Modę na sukces". Nie opuściłam żadnego odcinka jak do ten pory i nie mam zamiaru:P Dodatkowo nagrywam wszystkie dwa razy, bo boję się, że na jednej kasecie może się źle nagrać, i co ja wtedy zrobię?

Uważasz, że jesteś wredna? Normalnie polska Alexis:D ("Dynastię" też oglądałam)

Pozdrawiam wszystkich:)

użytkownik usunięty
Pussykilla

mi tez ten serial się jakoś nie spodobał nie którzy aktorzy tak sztucznie grają i zerknęłam tam na parę odcinków, w których grała MANDARYNA też tak jakoś sztucznie grała...
w ogóle ten cały film jakiś taki dziwny...

A jak miała grać? Przeciez to Mandaryna... :|

Bjorkova

najlepsze polskie aktorki??!! jak niemozliwe b dykiel gra w reklamie plyny do mycia naczyn poza tym nadaje sie jedynie do roli sprzataczki!!a korcz brala udzial w tancu z gwiazdami,a jezeli ktos ma zdrowy rozsadek nie weznmie udzialu w takim gownie