PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36288
2,2 6 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Jak myślicie, będzie taki moment że Ona i Sławek będą mieli wspólne dziecko ? Mają 1 Darię z
pierwszego małżeństwa Sławka, adoptowanego Dominika to czas najwyższy na dziecko od strony
Renaty :)

Kiedyś pamiętam taki odcinek że mieli stosunek seksualny w mieszkaniu Sławka a Daria weszła
do mieszkania i była zdziwiona :D

ocenił(a) serial na 5
przyklad12

Renata miała kiedyś dzieci, chyba 2 lub 3, ale jej mąż- pijak zabił te dzieci, powodując wypadek samochodowy. Być może po takiej traumie już nie chce, za to ma Dominika, na którego przelewa swoje macierzyńskie uczucia :)

TomorrowlanD1991

Miala troje. Przez wiele odcinkow rozpaczala po ich stracie.

Idiszka

Miała dwóch synów. Nie pamiętam czy mąż był pijakiem.

ocenił(a) serial na 9
Idiszka

Miała dwóch synów.Role ojca grał Łukasz Nowicki

ocenił(a) serial na 9
laleczka874

Ten z postaw na milion i lektor zapowiedzi programów na Discovery ?

ocenił(a) serial na 9
przyklad12

Mam nadzieję, że nie.
Jak dla mnie większość tych ciąż w serialach to absurdy jakich mało. Każdy z każdym musi zaraz mieć dziecko nieważne co, jak gdzie i w jakim wieku?
np Jerzy i ta byla wlasciciela budmaxu. baba ma juz swoje lata, doroslego syna pod 30 stke i robi sobie dziecko, bo ma nowego partnera...
Renata też juz nie jest jakaś super młoda, serial byłby ciekawszy gdyby życie większości bohaterów nie kręciło się jedynie wokół pieluch, jak np Zuzy czy Nicole. ogolnie jak dla mnie w tym serialu jest za dużo dzieci i za dużo wątków z nimi. to jest nudne!

ocenił(a) serial na 7
przyklad12

Renata chyba już nie chce mieć dziecka