Jak sobie chcecie ale Danka od kilku odcinków wygląda jakby chciała schrupać tego chłopa...Co o tym myślicie ?
o rany, chyba się szykuje "romans" (nie jestem pewna, czy to jest dobre słowo) między panią profesor a zbuntowanym licealistą...
On chyba został tam obsadzony z takim zamiarem :D poderwać Dankę!
Ale mm.. fajny jest dość dla oka ;)
Dziki seks na szkolnej ławce?? Jestem za, ale czy w telenoweli odważą sie na taki odważny watek? Tak czy siak niech Marzecki gra jak najdłużej bo niezłe z niego ciasteczko:) A i aktorsko zupełnie przyzwoity jak na amatora.
Dzis 'zbuntowany uczen' (nie wiem jak sie nazywa) bedzie zagladal Ziminskiej w cyca ^^
bardzo ładny głos ma w tym wideło. a jako że za mało napisałam to dodam że w tym wideło ma bardzo ładny głos i dykcję. ;)
Piotrek podbija wspólną <3
Swoją drogą też liczę na jakiś rozwój wydarzeń bo coś wolno im się ta akcja rozkręca... zobaczymy.
Jak to wolno? Wczoraj sie o Danke pobili, ale szczerze mowiac to nie wiem co w niej widza.
No Lucyna Malec w czasach programu KOC była bardzo apetyczna. Dziś już trochę mniej, ale nadal nie jest źle.
Trochę trudno uwierzyć że taki chłopak usycha z miłości do kobitki starszej o ćwierć wieku. Gdyby był pryszczatym, zakompleksionym kurduplem to może... Ale wszystko zależy od scenariusza i możliwości aktorów, z takiego wątku można zrobić naprawdę niebanalną historię albo coś żenującego i sztucznego. Ciekawe co im wyjdzie...
Jezu nie zdążyłam dzisiaj na NW powie mi ktoś czy była jakaś scenka z Maćkiem i jego hot teacher? I tak obejrzę omnibusa ale muszę wiedzieć teraz błagam!!!!!!!!!1
Ona taka hot jak woda w przeręblu. Niestety wątek coraz słabszy, zrobią z chłopaka psychola: http://film.onet.pl/seriale/11601,2159401,wiadomosc.html
Łe, a już myślałam, że Danuta da się porwać namiętności. Byłam prawie pewna po ujrzeniu uwodzicielskiego ruchu jakim poprawiła sobie beret wychodząc ze spożywczaka i natykając się na Zbuntowanego Ucznia.