PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Jak sobie chcecie ale Danka od kilku odcinków wygląda jakby chciała schrupać tego chłopa...Co o tym myślicie ?

m4niek20

pewnie coś będzie, po dzisiejszym zwiastunie można być pewnym.;d
jak on się nazywa w ogóle?

Ilovesmilingpeople

o rany, chyba się szykuje "romans" (nie jestem pewna, czy to jest dobre słowo) między panią profesor a zbuntowanym licealistą...

G_ocha

A czy ktoś wie jak on w rzeczywistości się nazywa?

ewaaaaa

Piotrek Marzecki.

ocenił(a) serial na 6
G_ocha

Ja od 1 czy 2 ich spotkania podejrzewem "romans" :)

Mother_Earth

On chyba został tam obsadzony z takim zamiarem :D poderwać Dankę!
Ale mm.. fajny jest dość dla oka ;)

ntx

Babkę zapnie, na wieży... Babkę zapnie, na wieży...

m4niek20

Dziki seks na szkolnej ławce?? Jestem za, ale czy w telenoweli odważą sie na taki odważny watek? Tak czy siak niech Marzecki gra jak najdłużej bo niezłe z niego ciasteczko:) A i aktorsko zupełnie przyzwoity jak na amatora.

m4niek20

http://www.gudejko.pl/pl/a/html/Marzecki_Piotr.html

pearleaf

http://skarga.edu.pl/lo/index.php?option=com_content&task=view&id=235

Imponujące.

ocenił(a) serial na 5
pearleaf

Dzis 'zbuntowany uczen' (nie wiem jak sie nazywa) bedzie zagladal Ziminskiej w cyca ^^

MethQueen

MethQueen widzę że uważnie śledzisz temat, uważniej od zwiastunów na tvn'ie ;]

pearleaf

bardzo ładny głos ma w tym wideło. a jako że za mało napisałam to dodam że w tym wideło ma bardzo ładny głos i dykcję. ;)

ocenił(a) serial na 5
ntx

No troche sie wkrecilam ostatnio w losy naszych kochanych bohaterow xD

ntx

Dykcja rzeczywiście imponująca, słychać starą dobrą szkołę taty Tomasza.

akuku

Piotrek podbija wspólną <3
Swoją drogą też liczę na jakiś rozwój wydarzeń bo coś wolno im się ta akcja rozkręca... zobaczymy.

ocenił(a) serial na 5
DeeelShannon

Jak to wolno? Wczoraj sie o Danke pobili, ale szczerze mowiac to nie wiem co w niej widza.

MethQueen

No Lucyna Malec w czasach programu KOC była bardzo apetyczna. Dziś już trochę mniej, ale nadal nie jest źle.

marek222

Trochę trudno uwierzyć że taki chłopak usycha z miłości do kobitki starszej o ćwierć wieku. Gdyby był pryszczatym, zakompleksionym kurduplem to może... Ale wszystko zależy od scenariusza i możliwości aktorów, z takiego wątku można zrobić naprawdę niebanalną historię albo coś żenującego i sztucznego. Ciekawe co im wyjdzie...

akuku

Jezu nie zdążyłam dzisiaj na NW powie mi ktoś czy była jakaś scenka z Maćkiem i jego hot teacher? I tak obejrzę omnibusa ale muszę wiedzieć teraz błagam!!!!!!!!!1

DeeelShannon

Ona taka hot jak woda w przeręblu. Niestety wątek coraz słabszy, zrobią z chłopaka psychola: http://film.onet.pl/seriale/11601,2159401,wiadomosc.html

akuku

Łe, a już myślałam, że Danuta da się porwać namiętności. Byłam prawie pewna po ujrzeniu uwodzicielskiego ruchu jakim poprawiła sobie beret wychodząc ze spożywczaka i natykając się na Zbuntowanego Ucznia.

Mari_ella

I jak się potoczył ten wątek ?

<za krótki>

ocenił(a) serial na 5
marek222

Stary Macka zabiera go z Warszawy i tyle zesmy go widzieli.

MethQueen

Może to i dobrze bo juz takie kocopały wymyslili na koniec, chłopak jednego dnia łyka prochy a drugiego jakby nigdy nic olimpiadę wygrywa, juz to widzę;] Tylko szkoda że się Piotrusia więcej nie zobaczy;(