PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Igor

ocenił(a) serial na 7

Czytałam, że Igor zacznie jakieś śledztwo i w wyniku tego...jego córeczka zostanie porwana... Czy nie mogą wymyślić już innego ciekawszego wątku tylko porwanie??

ocenił(a) serial na 10
Aselka

porwanie to napięcie i akcja a o to im chodzi

ewi184

Porywali już Ignasia...

ocenił(a) serial na 7
ihatemondays

dokładnie...ile można?

ocenił(a) serial na 10
Aselka

widać wiele razy

Aselka

Ponoć będą chcieli porwać Julkę, kiedy będzie z Ewą, ale się wystraszą.

ocenił(a) serial na 7
ihatemondays

coraz głupsze te wątki...

ocenił(a) serial na 3
Aselka

ogólnie Igor jest najnudniejsza i najbardziej absurdalną postacią w serialu. co chwilę mu ktoś umiera, co chwile ma inną laskę, i wiecznie sapie i jest smutny. jeeeeeny, dajcie mu w końcu jakąś fajną babkę i niech znika.

ocenił(a) serial na 7
frajjdej

własnie niech znajda mu jakąs fajna dzieczyne, niech się ożeni i po sprawie.

Aselka

Mógł wrócić do Majki na stałe, to scenarzyści jak zwykle musieli umoralnić społeczeństwo.

ocenił(a) serial na 7
malami132

może się z Martą zejdzie? ostatnio scena była, że sie spotkali niby przypadkiem...

Aselka

Oni byli kiedyś parą? Już tego nie pamiętam, ale szczerze mówiąc.. Dla mnie prawdopodobieństwo takiego rozwoju wydarzeń jest równe prawie zeru. Spotkanie jak spotkanie, a znają się i przyjaźnią od lat, nie sądzę, aby było między nimi coś więcej. Gdyby scenarzyści wymyślili, że będą się wzajemnie pocieszać i zbliżać do siebie, to będzie największy absurd tego serialu;)

ocenił(a) serial na 7
malami132

Nie byli ze sobą. Jeszcze :D No wiesz ona straciła Janusza...teraz Pawła :D a ona Magde... więc ciekawe co zrobią... :)

Aselka

No zobaczymy, na pewno długo sama nie będzie... Czuję, że powróci postać Filipa, któremu też się nie ułoży z panią dentystką i będą na wzajem się pocieszać aż do momentu w którym zrozumieją, że jeszcze coś do siebie czują ;-)

ocenił(a) serial na 7
malami132

Fajni jak by Filip wrócił bo faktycznie dawnoo go nie było

Aselka

Dziś go ciut poturbowało :D szkoda, ze tylko tyle, liczyłam na jakąś krwawą jatkę...