Suzy chodź ładna to troszkę głupkowata i niemiłosiernie kaleczy nasz piękny język, Włodek to chyba taki odpowiednik Rysia z klanu ;), jak widze motyw Leszka i jego zbuntowanego synka to mnie ściska w dołku, no i jeszcze ostatnimi czasy „na wspólnej” zaczęto uprawiać seks przedmałżeński. Oj niedobrze się dzieje. Ogólnie to syf kiła i mogiła, lecz pomimo wszystko i tak lubię ten serial
Serial jest ok. nie wiem czego sie czepiasz. Suzy musi kaleczyc jezyk bo jakys nie wiedzial to gra amerykanke a amerykanie nie moga dobrze mowic po polsku!
CO TY SOBIE WYOBRAŻASZ???Dla mnie ten serial jest spoko!!!każdy ma swoje zdanie,więc się nie wtrącaj
CO TY SOBIE WYOBRAŻASZ???Dla mnie ten serial jest spoko!!!każdy ma swoje zdanie,więc się nie wtrącaj!!!
I co z tego że uprawiają seks przedmałżenski? A po za tym Suzy musi kaleczyc język, bo jest na wymianie. Widaż że nie oglądasz serialu...
Ewucha-a ty potrafisz lepiej grać???WĄTPIE!!!jak tak to zapier*alaj do tvn-u debil*o!!!pozdro dla tych którzy uważają ten serial za spoko!!!!!
Na wspólnej to serial przyjeb*ny jak każdy kto go ogląda.Moim zdaniem oni(Kamil reszta tej chołoty) sa niepełnosprawni fizycznie jak i umysłowo.Uwaza ze mój poprzednik wyraził sie jasno.Popieram go.
Do tego kogos kto sie wpisal 26 kwietnia. Przeciez ja nic nie pisalam ze mi sie nie podoba! Czytaj dokladnie. Lubie ten serial.