Nie pogniewałabym się, gdyby spakowali Uleńkę i tę drugą wkurzającą dziewczynkę i gdzieś zniknęli. Przewijam ich wątki, bo nie wytrzymuję ich nerwowo :P
Kamil mnie nie drażni , natomiast Zuza i Ula , okropnie ! Wielką modelkę z Zuzy zrobili , żart jakiś, przeciętna uroda.
Spojler !!!!!
Tosia straci mamę , żal mi dziewczynki , taka zaradna i miła. Może patrzę z perspektywy mamy którą sama jestem , Tosia nie ma nikogo, żal mi i tyle.
Wiele modelek ma przeciętną urodę, więc to żaden argument :P Wiadomo, że szkoda każdego, kto kogoś straci, ale to tylko serial. Tosia jest irytująca, ale chyba Ula i tak będzie zawsze gorsza od niej. Oczywiście Kamil postanowi adoptowac Tosię, bo jakby mogło być inaczej?
Kamil świtnie się sprawdził w roli taty Uli , uważam że lepiej niż Zuza.
A niech i adoptuje tą Tosię , nie mam nic przeciwko , zapewne będą zatargi między dziewczynkami , Ula już pokazała pazurki , jak była zła że Kamil więcej czasu poświęcał Tosi.
Zobaczymy co się wydarzy.
Rozpieszczona strasznie , najnowszy odcinek obejrzałam dziś na playerze , zawsze jest tam jeden do przodu. Smutny...
Tak trochę wredotą że tak powiem trąci ,zazdrosna o Tosię , widać że mogą być z tego kłopoty.
Ula robi się irytująca i wredna, ale z drugiej strony nie ma co się dziwić. Jest mała, nie rozumie pewnych kwestii, a do tego dużo przeszła i teraz kiedy ma w końcu dom oraz rodzinę, boi się, że ponownie to straci. Tosia w jej przekonaniu stanowi zagrożenie
Zgadzam się z Tobą, podejrzewam że że może Hofferowie będą chcięli adoptować Tosię.
W dzisiejszym odcinku wzrok Uli na schodach mnie przeraził, mała dobrze gra , to trzeba przyznać.
Gdzieś mi mignęło, że Zuza i Kamil się rozstaną.. Serio, czy to tylko gdybanie telewidzów? :/ Ktoś coś wie?
Ja się nie orientuję w spojlerach :/ Niech wyjada razem, bo ich wątki są denerwujące. Może tak będzie, że Kamil zaangażuje się w pomoc Tosi i Zuza w końcu go za to oleje? Kto ich tam wie...
Nie wiem czy się rozstają, ale gdzieś czytalam, że Zuza będzie miała romans że Smolnym.
Informacja ta nie jest przypadkiem z wakacyjnej serii, którą nagrywał Smolny będąc na planie serialu, a później wrzucano te filmiki na facebooka "Na wspólnej tvn"? Jeśli tak, to było w formie żartu, a nie potwierdzonej informacji. Zresztą chciałam coś znaleźć na ten temat w google, ale wszystko sprowadza się właśnie do tych nagrań ;)