Czytałam że 18.06.2015 roku kończą się odcinki Na Wspólnej przed wakacjami a rozpoczną się 31 sierpnia. Na końcu odcinka pisało że będą puszczać premierowe odcinki także na wakacjach- więc jak to będzie kończą się czy nie?
Czytałam w internecie program tv i wynika z niego, że 6 lipca (poniedziałek) normalnie leci premierowy odcinek. Dalszych dni internetowy program tv na razie nie pokazuje.
Nie wiem po jakiego grzyba tak długo ten serial ciągną (ogólnie, za dużo już tych "sezonów"), jeszcze teraz jak są już takie beznadziejne wątki w tym roku, że już naprawdę powinni zakończyć produkcję, a oni jeszcze w wakacje puszczają te nudy. Kiedyś to był spoko serialik na odmóżdżenie się po ciężkim dniu, ale teraz to jakieś dno totalne.
Osobiście nie oglądam już od jakichś trzech miesięcy i nie zamierzam zacząć ponownie.
Ogłoszono oficjalnie na stronie, że będą emitowane odcinki w wakacje według normalnego programu o 20:10.
W sumie to może dobrze :) To chyba jedyny serial polski nadawany przez cały rok. Może kiedyś stanie się naszą "Modą na sukces"?