Kolejny polski koszmar z cyklu"telenowele"....bardziej do tego typu seriali pasowało by określenie popłuczyny....DNO!!!Wyłączyć natychmiast!!!
Na każdym serialu to piszesz co z ciebie za czlowiek egoisyczna swinia baran twoja ciocia irenka koszmaze
jestes człowieku chory jakich pelno u nas w polsce ktoremu pilka nozna tylko w glowie!!
W ogóle to niby czemu wszystko co piszesz ma być prawdą? Booże jak ja nienawidze takich ludzi :///
Heheh, no narażę się komuś ale- Masz rację Pinokio, masz rację ale to nie zmienia faktu że nawet przyjemnie się ogląda :)
Jedno zaprzecza drugiemu, nie uwazasz??Z jednej strony piszesz ze go popierasz czyli ze serial jest najgorszy,a z drugiej to sie przyjemnie oglada,czy to nie dziwne?
A oglądałas kiedys jakis serial czy jakis program rozrywkowy
w telewizji dluzej niz 8 odcinkow??To sie teraz zastanow nad
moim pytaniem i sama sobie odpowiedz, o co mi chodzi
w związku z Na wspólnej...
Ja sondze, rze byłoby fajnie jakby gościnnine wystompił Franczesko Toti. Bo wtedy na pewno byłby leprzy otcinek i ciekawy. A wogule to ja lóbie "na wspulnej", ale brakóje tam tylko właśnie Franczeska Totiego i jakby on był to by serial był dobry i oglondalny.
wydaje mi sie ze ze strony Franczesko to byla prowokacja (jak ich malo na tej stronie :/ ) bo az tylu bledow to nikt nie robi chyba - zwlaszcza w wyrazie ŻE
No mi też się tak wydaje,a sprawdźcie sobie na jego strone..takie same "błędy"...
te gona polskie...
zreszta zagraniczne telenowele nie sa lepsze !!!
Powinni zdjac to z anteny i walnac jakies porzadne seriale
Hej, tam w górze :) Nawet się z tobą zgadzam, że polskie telenowele są do bani, ale Na Wspólnej akurat taka nie jest. Zgadzam się co do "Adama i Ewy" Koszmarne dno.
jak dla mnie koszmarnym dnem to jest "pierwsza milosc" z polsatu. tam nic nie ma sensu i wszystko jest calkowicie nieprawdopodobne. koszmarne jest tez "samo zycie" i np jakas tam "klinika samotnych serc" (nie wiem czy to jest na antenie jeszcze w ogole) i wiele wiele innych
no ale "na wspolnej" to akurat nie jest takie najgorsze. moim zdaniem ostatnio "m jak milosc" zaczelo sie troche bezsensu robic no ale skoro juz tak dlugo to trwa to powoli koncza sie pomysly. "na wspolnej" ujdzie w tlumie
masz racje "m jak miłość" schodzi na psy :/ a "na wspólnej" można sobie jeszcze pooglądać. szczególnie jak sie w sobote wstanie w południe i lecą powtórki z całego tygodnia :) ale to raczej tak oglądam jak trafie a nie z uzależnienia :P bo telenowele z reguły są do bani!