Najgorsze, najbardziej rozpuszczone i puste dziecko w całym serialu! Czy tylko mnie tak irytuje jego obecność na ekranie? Nie wspominając już o tym jak Baśka i Andrzej
pozwalają "małemu" wchodzić sobie na głowę i rządzić...
Haha, no, "Ty taki ciężki jesteś od hamburgerów", albo piękna scena, gdy mały "mądrala" ucieka z domu i zamiast swetrów bierze zabawki i żelki.
A czemu nie ma ich wchodzić im na głowe?Ojciec zwiazał się z antypatyczna rudą egoistka, matka z psycholem, ktory ćwiczy własnych synów! No i jak Baska i Andrzej tacy cudowni rodzicie to powinni odchudzić synalka! Powinni wprowadzic jakis wątek, ze ida z nim do dietetyka, a nie ciągle nabijac sie w dialogach z jego wyglądu! Poza tym należy docenić grę aktorską tego chłopca, miał zagrac małego cwaniaczka i zrobił to świetnie
Rudą egoistką? Bez przesady, nie dość, że Andrzej bez jej zgody zabrał syna do JEJ domu, to ona jest samolubna, bo nie pozwala "małemu" spać we własnym łóżku? Albo chce, żeby rozpieszczony Kuba sprzątał po sobie? Akurat Jagoda jest tam jedną z najmądrzejszych i najrozsądniejszych pod względem wychowania chłopca i doskonale postąpiła idąc do Baśki, ale to i tak widocznie było za mało, by rodzice zaczęli wreszcie wychowywać go.
10/10.
Bardzo mi się podobało jak od razu postawiła mu granice, to samo Smolny.
Gówniarz myślał, że sterroryzuje wszystkich, ale się mocno przeliczył. Ten wątek z nim był przykładem horroru jaki można mieć z dzieciakiem, gdy się go wychowuje tak pobłażliwie, jak robili to jego rodzice. Aż dziw bierze, bo mają 2 starszych dzieci, wychowanych bardzo dobrze. Ale niestety często tak bywa, że wymaga się od starszych, a młodsze dzieci mogą robić co chcą.
Ufff juz mialam wyrzuty sumienia, ze mam takie brzydkie mysli o dziecku :D myslalam, ze to tylko ja i wlasnie mi ulzylo hehe nie wiem skad oni wzieli to dziecko ??? straszny jest
wzięli takiego słodkiego rocznego bobasa, a ze wyrosło to co wyrosło... :) (no chyba, ze się mylę i to nie to same dziecko)