PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Ciekawi mnie jak rozwiążą watek Maksa i Ilony. Z Jednej strony nie lubie Zdybickiej i nie miałbym nic przeciwko gdyby ją uśmiercili. Bo jak się to moze skonczyc?
a)Ilona się znajdzie. Pogodzi z Maksem i wraz z jego synkiem będą wspaniałą rodzinką która ma na pieńku z Izą i Michałem.. w co bardzo wątpie
b)Uśmiercą Ilonę, I Maks będzie kolejnym samotnym ojcem. Będą mogli z Igorem zalozyc kółko samotnych ojców.
c)Ilona się nie znajdzie (zniknięcie w tajemniczych okolicznościach) a dziecko Maksa umrze.

Innych opcji nie widzę. To już się robi nudne. Mogliby producenci zeswatac Maksa z jakąś nową dziewczyną w serialu, coś ala Jarek i Daniel. Tak samo dla Igora ile on miał tych dziewczyn..z czego dwa mu zmarłe, kilka go zdradziły i tak dalej. Ile to będzie trwać..

Sterstox

Wydaje mi się, że jednak się znajdzie, ale nastąpi cudowne pogodzenie Izy z Iloną. W końcu teraz dziecko połączyło je w pewien sposób.

Regray

I będą spokojną, wesołą, radosną rodzinką? Nie wierze w to. To będzie nie typowe dla Zdybickiej i Izy..nawet jak Ilona się znajdzie, i będą z Maksem wychowywac małego to i tak prędzej czy później coś odwali.

Sterstox

Ale na tym polegają seriale, a muszą na czymś zakończyć wątek. Co najwyżej kiedyś mogą odświeżyć sprawę.

Sterstox

Ten serial już tak mocno zakrawa o absurd w ostatnim czasie, że nie zdziwię się jeśli Ilona faktycznie zostanie synową Izy i wszyscy stworzą wielką, szczęśliwą rodzinkę, puszczając w zapomnienie całe zło, jakie wyrządziła im Zdybicka. Powiem nawet więcej, czuję, że tak właśnie będzie.