PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

JEZUSIE KOCHANY! Nie wiem może zasypać TVN prośbami albo żądaniami o to by wreszcie
przestała być taka wkurzająca i w ogóle. Przecież scen z nią nie da się oglądać, bo sapie ciągle i do
Włodka największe pretensje. Zresztą powtarzam się i inni też. No, ale bardziej wkurzającej postaci
dawno nie było.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Wredna i zapatrzona w siebie baba :/ Ale to chyba wyolbrzymienie jej osobowości na potrzeby nadchodzącej Magdy Gessler. Takie osoby najczęściej pokazują w "Kuchennych owulacjach" :P

ocenił(a) serial na 5
adamo001

Taką ma rolę , dobrze gra , mnie też denerwuje, ale widać że zapada w pamięć :-)

nathalie34

No ma role i owszem dobrze gra, ale najchętniej to bym przewijał ją jak widze :D

adamo001

Własnie ona ma taka role, ze ma uchodzić za wzór idealnej polskiej żony i gospodyni, a w rtzeczywistości traktuje męża jak uposledzone dziecko, pomiata nim jak szmata i ciągle drze na niego ryja. Jest przy tym wścibska, ciekawska, zarozumiała i przekonana o swojej wyjątkowości, a wszyscy ja wprost uwielbiają. Absurdalna rola

ocenił(a) serial na 8
milenasy

Idealne polskie żony i gospodynie tak maja.

ocenił(a) serial na 5
adamo001

społeczniara... mnie najbardziej wkurza jak ktoś z jej rodzinki lub znajomych przychodzi do baru prowadzić "poważne rozmowy", a odbywa się to zazwyczaj tam, to ona zawsze tak zerka ukradkiem i ucho nadstawia, żeby tylko wiedzieć co się dzieje :/

TomorrowlanD1991

ha ha ha... rzeczywiście;) coś w tym jest!

ocenił(a) serial na 5
NiceShe

a potem staje w drzwiach jak ta matrona i patrzy na Włodka wzrokiem seryjnego zabójcy :P

TomorrowlanD1991

Hahahah wzrokiem zabójcy dobre :D

ocenił(a) serial na 6
TomorrowlanD1991

Hahaha dobre dobre :D