PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Ten serial jest taki sztuczny, przewidywalny, beznadziejny, mimo to od paru lat, od
poniedziałku do czwartku o 20.05 włączam TV i oglądam "Na wspólnej". Czas z tym
skończyć!

lavinka95

ZZZ nudów się ogląda:D
Mam tak samo jak TY..:D (Witaj w klubie:>)

lavinka95

Hehe ja też nie wiem, nie oglądam codziennie, ale bardzo często i też się zastanawiam po co ja ten szajs włączam i zawyżam oglądalność. Oglądając, cały czas wszystko krytykuję, nie lubię tam w sumie żadnego bohatera, wszystko mnie denerwuje, ani jeden wątek nie porusza,ale ...oglądam:/. Może faktycznie dlatego, że akurat nic innego ciekawego nie ma w tv o tej porze, a po ciężkim dniu fajnie czasem oglądnąć coś, co nie wymaga głębszego myślenia:)

ocenił(a) serial na 1
K_i_N_g_A_88

Mam podobnie, tez uwazam ten serial za kiepski (chociaz ocenilam jako sredni, ale jeszcze troche i zmienie ocene) ale juz tak sie przyzwyczailam, ze wlaczam o 20:05 i jem sobie przy tym kolacje na przyklad :p

ocenił(a) serial na 2
TakaJedna93

podzielam wasze zdanie i pisałem już na innym forum co myślę o tym serialu ale ostatnio to nie na serial mam ochotę ponarzekać a na stację. Chodzi o to, że tvn chyba znalazł sobie przepis na przedłużenie czasu odcinka aż do 35. minut. Jak to zrobić? Wstawić ponad 10 minut reklam żeby później puścić ostatnie 5 minut serialu. Żałosne...

ocenił(a) serial na 6
novril

Zgadzam się z powyższymi opiniami. Mam wrażenie, że scenariusz już jest .... wypalony.

ocenił(a) serial na 1
gerd_fw

potwierdzam. Ten serial to szmira jakich wiele w TV, przewidywalny, głupi i aktorzy tak sztuczni, że już chyba mój "ulubieniec" z rodzinki.pl jest bardziej wiarygodny.