4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36336
2,5 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Dosyć tajemniczy wątek. Koleś nie pozwala robić sobie zdjęć, śledzi ją, a w końcu zaprasza na wyjazd do Berlina, po czym dzwoni do kogoś, mówiąc, że jest lepsza niż na zdjęciach. Będzie się działo!

TomorrowlanD1991

Uprowadzona: Na Wspólnej style :-) Handluje kobietami jak nic. Od razu na to wpadłem. Smoluch będzie polskim Neeson'em :-D

KamilW182

Ciężko na to nie wpaść, skoro cały czas puszczają w telewizji zapowiedzi i urywki scen, w których widać jak Olka jest gdzieś przetrzymywana. A polskim Neesonem będzie Daniel, który jak zwykle wyczuł, że z gościem jest coś nie tak i zaangażuje się w całą sprawę... :) hehe!

ocenił(a) serial na 4
malami132

Srsly? To się Łucja wkurzy :P

ocenił(a) serial na 8
robipati

Łucja jest okropna

ocenił(a) serial na 4
Vaez

Dlaczego? Jak dla mnie to jest mało telewizyjna/aktorska, bardziej naturalna się wydaje. I ma fajny głos :)

robipati

Wiesz co, jak bardzo będzie zaangażowany i czy będzie bezpośrednio brał udział w uwolnieniu Olki niczym Neeson :D to nie wiem, ale mignęła mi gdzieś informacja, że będzie rozwieszał ulotki o zaginięciu Oli czy przypomni sobie, że ma w komórce zdjęcie Jacka ;) zakładam jednak, że Łucja się o to nie wkurzy, jakoś mi to do niej nie pasuje :)