czy Andrzejek dopuści się zdrady z tą piękną spóźnialską..
boże,co za bzdura.
Samotna,ładna i młoda kobieta chce jakiegoś starego,nieatrakcyjnego mężczyzny..
Albo mnie się wydaję, albo jesteś nastolatką z wiekiem -15 ale cóż, takich w internecie jest bardzo dużo.
Co do wątku, to uważam, że młoda, atrakcyjna nowa wspólniczka Andrzeja Brzozowskiego jest może osobą uwodzącą, ale nie będzie łatwo z uczuciami najmłodszego z braci Brzozowskich.
A który przepraszam jest najmłodszy? I skoro ta ruda robi projekty, a on je tylko patrzy i potwierdza, to chyba ze sobą współpracują, prawda? ;p
Michał.
To tylko znaczy, że jest architektem, z którym akurat współpracuje ich firma. Wspólnikiem Andrzeja to jest Izabela i Max.
Racja, lecz on zgadza się na jej projekty. Między nimi moim zdaniem nie dojdzie do niczego innego, jak solidna współpraca w firmie.
to że się zgadza na jej projekty nie czyni z niej WSPÓLNIKA -_-
a poza tym, to, że póki co nie miesza się w sprawy firmy to nie znaczy, że sprzedał ostatecznie swoje udziały
AdamBayern01, wiek nie gra roli kiedy ktoś tak bezmyślnie mnie "hejtuje?"
Łyso Ci bylo, że tak napisałam? Proponuję meliskę.
Zwykle to nie mam zwyczaju rozmawiać z osobą, która jest na poziomie intelektualnym poza wszelkich norm społecznych.
We zwiastunie dalszych odcinków widać, jak sięcałują. Zwracam honor i szczere przeprosiny :)
a o w tym dziwnego?, Andrzej to ciepły facet, wyglądający na solidnego, opiekuńczego! wykształcony, na poziomie, łączy ich wspólna pasja!a co do wygladu! to przeciez jakiś brzydki nie jes! zreszta laski w tym wieku nie szukają ogiera w typie macho tylko troskliwych, opiekuńczych facetów na których mogą polegać! byłoby dziwne, gdyby Ruda uganiała się za Romanem prostym chłopem, ale Andrzej to facet z jej półki! architekt i właściciel firmy
Nie brakło, nie chce mi się po prostu klepać w tą klawiaturę...
uważam,że taka kobita jak ona (w rzeczywistym świecie) miałaby mnóstwo adoratorów i raczej nie wybrałaby jakiegoś tam ponad 40-latka... dajmy spokój, to XXI wiek, a nie średniowiecze gdzie kobiety brały ślub z bogatymi magnatami, amen