4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36343
2,5 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

O,ciekawe

ocenił(a) serial na 1

czy Andrzejek dopuści się zdrady z tą piękną spóźnialską..
boże,co za bzdura.
Samotna,ładna i młoda kobieta chce jakiegoś starego,nieatrakcyjnego mężczyzny..

ocenił(a) serial na 8
Nyna90

To jest Tomasz Schimscheiner chciałem C powiedzieć!

ocenił(a) serial na 1
AdamBayern01

Chciałam Ci powiedzieć, że chodziło o imię serialowe buahahah ._.

ocenił(a) serial na 8
Nyna90

Albo mnie się wydaję, albo jesteś nastolatką z wiekiem -15 ale cóż, takich w internecie jest bardzo dużo.
Co do wątku, to uważam, że młoda, atrakcyjna nowa wspólniczka Andrzeja Brzozowskiego jest może osobą uwodzącą, ale nie będzie łatwo z uczuciami najmłodszego z braci Brzozowskich.

AdamBayern01

Po pierwsze to nie jest jego wspólniczka. A po drugie Andrzej nie najmłodszy z braci B.

ocenił(a) serial na 8
ewelina358

A który przepraszam jest najmłodszy? I skoro ta ruda robi projekty, a on je tylko patrzy i potwierdza, to chyba ze sobą współpracują, prawda? ;p

AdamBayern01

Michał.
To tylko znaczy, że jest architektem, z którym akurat współpracuje ich firma. Wspólnikiem Andrzeja to jest Izabela i Max.

ocenił(a) serial na 8
ewelina358

Racja, lecz on zgadza się na jej projekty. Między nimi moim zdaniem nie dojdzie do niczego innego, jak solidna współpraca w firmie.

ocenił(a) serial na 8
ewelina358

Po za tym, kolejny błąd, bo Max odszedł, zostawiajac wolną wolę Matce.

AdamBayern01

to że się zgadza na jej projekty nie czyni z niej WSPÓLNIKA -_-
a poza tym, to, że póki co nie miesza się w sprawy firmy to nie znaczy, że sprzedał ostatecznie swoje udziały

Nyna90

hahaha:D zgazdam się!!:D Beznadziejny wątek.. lol :D

ocenił(a) serial na 1
gela1612

AdamBayern01, wiek nie gra roli kiedy ktoś tak bezmyślnie mnie "hejtuje?"
Łyso Ci bylo, że tak napisałam? Proponuję meliskę.

ocenił(a) serial na 8
Nyna90

Zwykle to nie mam zwyczaju rozmawiać z osobą, która jest na poziomie intelektualnym poza wszelkich norm społecznych.

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 8
Nyna90

Oczywiście bez inywidualnej obrazy przyjmij to do wiadomości!

ocenił(a) serial na 8
Nyna90

We zwiastunie dalszych odcinków widać, jak sięcałują. Zwracam honor i szczere przeprosiny :)

ocenił(a) serial na 3
Nyna90

zdrady, romanse i tak w kółko...

Nyna90

a o w tym dziwnego?, Andrzej to ciepły facet, wyglądający na solidnego, opiekuńczego! wykształcony, na poziomie, łączy ich wspólna pasja!a co do wygladu! to przeciez jakiś brzydki nie jes! zreszta laski w tym wieku nie szukają ogiera w typie macho tylko troskliwych, opiekuńczych facetów na których mogą polegać! byłoby dziwne, gdyby Ruda uganiała się za Romanem prostym chłopem, ale Andrzej to facet z jej półki! architekt i właściciel firmy

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Daj spokój...

Nyna90

no to się spisałaś, brakło ci argumentów?

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Nie brakło, nie chce mi się po prostu klepać w tą klawiaturę...
uważam,że taka kobita jak ona (w rzeczywistym świecie) miałaby mnóstwo adoratorów i raczej nie wybrałaby jakiegoś tam ponad 40-latka... dajmy spokój, to XXI wiek, a nie średniowiecze gdzie kobiety brały ślub z bogatymi magnatami, amen

Nyna90

Drugi romans Andrzejka i drugi raz z rudą :D Chyba ma taki fetysz.

CottonCrush

Ktoś wie jak ta aktorka się nazywa?

Ziqu

Ja wiem.

CottonCrush

To powiedz.

Ziqu

Magdalena Różańska

CottonCrush

Dziękuję :)