PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Widać że chłopak coś do niej czuje, poza tym jest o wiele fajniejszy od Olwiera, może nie taki ładny jak on, ale przynajmniej nie lata dosłownie za każdym ładnym babskim tyłkiem który zobaczy w pobliżu ! Tamten to wstrętny babiarz i zalicza każdą laskę która mu podejdzie, w przypadku Indiany na pewno są większe szanse że ten byłby jej wierny ! Poza tym na nieszczęśliwą miłość, najlepsza jest nowa miłość, trzeba zwalczyć klin klinem itd. ! Do dzieła Olka !

Kaya1456

a ja myślę, że ona w końcu będzie z tym co to gra syn obłozy, czyli romana, adrian?

ocenił(a) serial na 4
nie_mam_nicka

Aż musiałam sprawdzić o kogo chodzi...:p Rzeczywiście ten syn Obłozy jest fajniejszy z charakteru, ale chyba nie pasuje do Olki.

nie_mam_nicka

Ten gość którego gra syn Obłozy to Konrad.

Kaya1456

Mówi się, że mężczyźni nie rozumieją kobiet, ale w drugą stronę jest chyba jeszcze gorzej... Uważasz, że jak facet ciągle próbuje ją podrywać to znaczy, że ją kocha? W jakimś odcinku było mówione, że temu Indianie podobają się wszystkie dziewczyny/byłe dziewczyny Oliwiera. Chłopak po prostu jest zakompleksiony, że nie ma takiego powodzenia. Oni obaj są do siebie bardzo podobni jeśli chodzi o osobowość. Obaj to kobieciarze z tą różnicą, że Oliwier ma bardzo duże powodzenie, stąd też co chwilę pojawia się z nową dziewczyną.