PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Szykuje się kolejny odwyk w "na wspólnej"

Predator10

Nie wiem czy ominęłam jakiś odcinek czy Twoja wypowiedź jest na temat tego co będzie?

malami132

Nic cię nie ominęło.Na tvnplayer jest już poniedziałkowy odcinek w którym Ola się naćpa a na końcu fragmenty kolejnego odcinka w którym kupuje prochy u dilera.

ocenił(a) serial na 4
Predator10

A taka porządna była... czego miłość nie robi z ludźmi :P Swoją drogą nigdy nie rozumiałam osób, które robią sobie świadomie krzywdę przez kogoś, kto ma je gdzieś...

robipati

Robi sobie krzywdę, ponieważ jest zakochana i ciężko jest jej dostrzec to, że Oliwier nią manipuluje i jest tylko jedną z wielu jego dziewczyn. Teraz dopiero do niej to dociera, kiedy zobaczyła go z inną. Wcale się nie zdziwię jak jeszcze po tym wszystkim mu wybaczy... Jest zwyczajnie zaślepiona miłością, a to jest niestety normalne.

ocenił(a) serial na 4
malami132

Mi też się wydaje, że jeszcze do niego wróci... :/

robipati

Też mi sie tak wydaje że ona mu wybaczy :/ Dziwi mnie to że Oliwier mimo tych niespodziewanych odwiedzin Oli u niego w domu i nakrycie go z inna laska jeszcze przychodzi do Oli i probuje jej wciskac kity ze laska była w potrzebie i chciał jej tylko pomoc :/ Sam z siebie robi kretyna ;p a Olka bedzie jeszcze wieksza kretynka jak do niego wroci po tym kogo spotkala u niego heh

robipati

Oliwier to zwykły frajer i do tego mocno wkurzający lepiej żeby zniknął z serialu.